ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يك حماسه ملي نه پروژه ملي(بياييد ضرر نميبينيد)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام!
من یه سری مطلب بسیار طولانی هفتاد منی دارم که نتیجه این یک سالی است که من به طور فرا حرفه ای با کامپیوتر اشنا شدم و بعد هم یه سری ایده برای بوجود آوردن یک حماسه ملی !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید من پس از چند سالگی زندگی ام به تمام لوازم زندگی مون که به نوعی دارای حالت کامپییوتر داشتند مثل ظبت سوت و تلویزیون و .. ور می رفتم بعد ها که خا نوده از فا میل کامپیوتر خرید من همیشه روی کامپیوتر آنها کار کردم و بعد از یک سال ما هم صاحب شی با نام کامپیوتر شدیم خلا صه سرتون رو درد نیاورم ولی باید بگم در عرض 9 ماه من به سیستم های نرم افزاری مثل فو تو شاپ اشنا شدم بعد ها به طور حرفه ای با فلش کار کردم بعد به انیمیشن علا قه مند شدم ورفتم سراغ مایا و تری دی مکث بعد دلم رو زندند زدم تو کار سیستم عامل ها من بعد ویندوز مکینتاش رو می پرتسدم و همه ایدی های من در اینترنت شده بود مکیتاش ولی به خاطر محدودیت اون در ایران رفتم تو کار لینوکس و ..
خلا صه به خاطر نداشتن اشنایی با لینوکس حدود ده بار فرمت کلی کردم که تمتام 9ماه کاربا هرچی نرم افزار بود پرید حالا تازه دوباره رفتم سراغ فلش و این دفه به جای بخش انیمیشن فلش رفتم سراغ بخش طراحی وب و دریم ویور و بعد از اون زبان های سرور کلاینت و بعد از اون برنامه نویسی که تازه شروع کردم خلاصه اقا ما با تمام زیر و بم این کامپیتر آشنا شدیم و من از این چند ماه فعالیت حرفه ای رراه اصلی خودم رو که برنامه نویسی هست انتخاب کردم طرح پروژه ملی هم از خودم بود و بعضی از جا ها من جواب میدادم نه لانگهورن من تاریخچه زندگی کامپیوتری ام رو برای این مطرح کردم چون می خواستم که اعضای گروه همدیگه رو بهتر بشناسیم پس شما هم شرح حالی مختصر از خودتون بگویید که جدا بفهمیم با کی طرفیم
راستی من فکر می کردم حماسه بقول خودم پروژه ملی بهترین پروژه ایران ویج خواهد بود اما حا لا میبینم که کمترین ان هست ببینید مترجم گسترش خان و یا سایت علی 110 و یا html area گسترش و یا فارسی API مشمولی و یا تیتانیوم اول وحید ویا هزاران پروژه که اصلا نام ملی شایسته انها است نه این پروژه دست وپا شکسته ما که فقط یه نفر عضو اونه
ببینید من یه طرح دارم که واقعا دیگه اند پروژه ملی هست و اون اینه که طبق گفته لانگهورن همه عضو باشند هر 1900 نفر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خنده داره نه اما شدنیه ببینید این دیگه پروژه ملی نیست بلکه حماسه به شدت ملی هست
حرف من اینه که تموم اعضای با حال و با مرام و خوش مرام و تمام اعضا ی ایران ویج که دیگه خدای کامپیوتر ایران هستید من طرحی دارم که همین شاید گفتنش واقعا یه پروژه باشد اونم اینکه تمام پروژه ها و زیر پروژه های کوچک و بزرگ از وی بی 6 تا سی شارپ دات نت تا اسمبلی تا لینوکس ما تمام برنامه های نوشته شده رو از سایت با سورسش میگیریم که همه رو یک برنامه آفیس قوی میکنیم یعنی تمام پروژه ها ی بزرگ و کوچیک و تمام افراد تازه وارد و نا وارد در این پروژه می ایند وشرکت می کنند وپول میگرند وحتی شاید شرکتی افتتاح کنند که در تمام ایران شعبه داشته باشد به زبان دیگر شاخ ماکروسافت رو خواهیم شکست یعنی با هم معجزه میکنیم
راستی من رو جو نگرفته و روی اینه حرف ها هم فکر کردم
پس آی بیکارها که دارید خیابون رو متر میکنید و ای خونه دارو بچه دار هر چی تو چنته داری بردار و بیار می خواهیم طو فان کنیم می خواهیم انقلاب کنیم می ترکونیم ..... بابا این ها رو جواب بدید حماسه آفریدید راستی کم کم باید حرکت کنیم ما دیگه فقط سی شارپ نمی پذریم بلکه همه رو می پذیریم ولی دات نت سی شارپ کار کنید به خدا خوبه کار کنید استی آقا اشکان لطف کنن تو همون صفحه اول نام پروژه ما را نام ببرند تا همه بیایند و این کار عظیم شکل بگیره که هر کی خوست مطالبش رو با سورس برداریم و وارد آفیس خومون بکنیم راستی میگم همه کار رو به یه نفر و مدیر نسپاریم چون اینجوری اون یه نفر سر ماه نشده می ره دیوونه خونه؟؟؟!!!
پس شد یه هیئت مدیریه برایه گروه که مثلا یه نفر مدیرت سی ++ یه نفر سی شارپ یه نفر وی بی اینجوری مدیر ها هم باهم کار میکنند وهمه رو باهم هماهنگ میکنند آقا راستی مدیرها ی کار های گروهی مختلف مث مشمولی علی 110 و تمامی افراد محترم لطف منند که جواب دهندکه رضایت دارند که در این پروژه شرکت کنند یا نه پس ما می خواهیم بشیم ماکروسافت ایران از حالا هم من رو قاطی نکنید من هفته ای دو بار اونم به زور به این پروژه سرمیزنم البته نه من بلکه تموم محصل های این سایت مثل تاکسیک یا یمین یا رضا یا خودم به خاطر محدودیت کم کم شمارو همراهی می کنیم تا تابستون که دیگه کار ما بگیره پس ما محصل ها هستیم ولی مدرسه تموم شد تموم ووقت هستیم
خب دیگه حالا سه سا عت شد که من ای تایپیک رو زدم ولی امیدوارم که حماسه ملی ما بترکونه خب اگه اکانت شما ته کشید ببخشید ولی با این پروژه پولی در خواهید اورد که دیگه کل ماکروسافت رو بخرید
راستی ایده های دیگه برای آفیس هم دارم که در نرم افزار ما وجود داره
1= یک زبان اسکریپت نویسی فارسی برای نوشتن اسکریپت وکار بروی دیتا بیس و یا استفاده از آن به جای اکشن اسکریپت در فلش که این زبا در تمام نرما فزار های آفیس ما باید وجود داشته باشد که مثلا شامل دستور های:
1.کار بروی دیتا بیس یعنی یه چیزی تو ما یع های ما کرو (این کار را به جای ما کرو جایگزین میکنیم)

2.ایجاد روابط مثل اکشن اسکریپت فلش یعنی می توان یک افکت فلش را با تعریف متد هایی مثل پزیشن و یا انگل یک افکت با اسکریپت بوجود بیاورد

3.ایجاد افکت های تصویری یعنی کاربر مثلا در فو تو شاپ این آفیس یک فیلتر بوجود می آورد و با این زبان اسکریپت کار های آن را تعریف را برای نرم افزار تعریف می کند

4.همانطور که ما کرو مدیا اکشن اسکریپت را برای وب داد ما هم این زبان را برای ایجاد اسکریپت های وب می دهیم
خب اسم اون هم پرشن اسکریپت باشه چطوره ؟
خب پس اولین گام بعد از یکی کردن نرم افزارها بچه ها شد پرشن اسکریپت
که یه زبان برای تمام فارسی زبان ها
خب من یه سری ایده بسیار کم دادم که شاید بگیره مخصوصا پرشن اسکریپت
شاید به خودتون بگید و آفیس و API فارسی و پرشن اسکریپت و....
خب شاید اصللا چیز شبیه به تمام آفیس ها نباشد اما ببینید من در تایپیک های دیگه هم گفتم اسم نرما فزار ما افیس ولی شبیه آفیس ما کروسافت نیست گرچه یه سری برنامه مثل ورد و اکسل و پاور پوینت داره اما دارای برنامه های آموزشی دارای برنامه های انیماتور و یا هزاران چیز دیگه م هست یعنی یه مجمو عه ای که با خریدش نیازی به سی دی ها کینگ نباشه ؟؟؟
یا بهتر بگم یعنی مجموعه ای از تمام کار هایی که ما از کامپیوتر می خواهیم
پس ما حماسه خواهیم آفرید نه یه پروژه که فقط در این سایت گل کنه
خب دیگه سرم درد گرفت اینقدر روو کی برد زدم اما ارزش این رو داره که ما باعث افتخار ایران باشیم خب پر تایپی کردم ببخشد
منتظر جواب ها و پیشنهاد ها هستم فعلا خدا حا فظ
خب سلام
به نظر من اولين قدم هما هنگ كردن اين نرم افزارها مي باشد
راستي حتما جواب تايپيك رو بدهيد لطفا
با سلام
خوب آقا سعيد . عالي بود . نشون مي ده كه شما يه آدم بسيار خلاق هستيد و همچنين علاقة زيادي به كشورتون داريد و به اصطلاح غيرت ملي دارين . طرحي رو هم كه دادين اميد وارم به ثمر بشينه و موفق باشيد .
به نظر من شما بايد يكسري مطالب رو رعايت كنيد :

اولاً : اين طرح شوخي نيست . كار ساده اي نيست . سعي كنيد كاملاً جدي باشيد. اگر كسي از دوستان خواست همكاري كنه بايد تمام فكرش رو بكنه وبعد بگه بله . ايجاد يك سيستم Open Office واقعاً كار ساده اي نيست . بايد روزها و ماهها در مورد طرح اوليه و اصلاً هدف اون فكر بشه . نه اينكه فقط يك نظر بياد وبشه هدف وبعد روي اين هدف رفت جلو .
ثانياً مطلب مهم اينكه بايد گروه تشكيل بشه . بشينيد و با هم بحث كنيد . مستند سازي كنيد . مطالبي رو كه بايد رعايت كنين البته به صورت دقيق و مرتب ننوشتم ولي مي شه گفت بايد رو اين موضوعات كار كنيد .

1. بررسي نياز جامعه : ببينيد جامعه چي مي خواد و العان ديگران از چه نرم افزارهايي براي برطرف كردن نيازشون استفاده مي كنن
2. بررسي نرم افزارهاي مشابه : مي شه گفت هر زماني يكسري نرم افزار تو بازار هست كه مردم از طريق اون رفع نياز مي كنن . خوب اينا يكسري اشكالات و كمبودهايي دارن كه بايد شناسايي بشه
3. طراحي اوليه . شما بايد يه طرح جامع اوليه بدين . يك هدف و به اصطلاح چشم انداز . مثلاً ما ظرف دو سال يك برنامه ايده آل به نام x خواهيم ساخت كه اين كار ها رو انجام بده . مثلاً يه سه چهار هدف بسيار كلي
4. امكان سنجي از اين نظر هست كه آيا گروه شما مي تونه يه همچين چيزي بنويسه . آيا اينقدر شما علم برنامه نويسي دارين كه بتونين اين كار رو انجام بدين .
5. امكان سنجي از نظر زمان : فكر مي كنيد كه چند سال طول بكشه . مثلاً پنج سال . خوب بعد از اون بايد نرم افزار رو توليد كرد و گذاشت تو موزه .
6. امكان سنجي از نظر اقتصادي : آيا كسي حاضره بياد روزي مثلاً شش ساعت كار كنه و بعد هيچ چي گيرش نياد . ببنيد يه پيش بيني كنيد كه مثلاً ما X ساعت كار خواهيم كرد . و y مقدار پول بدست خواهيم آورد . حالا مثلاً براي هر شخص واسه يه ساعت كار كردن ميافته مثلاً Z مقدار پول . آيا اين از نظر اقتصادي به سرفه هست يا نه . كسي حاضره با اين درآمد كار كنه .

حالا اگه ديدين كه همه اينا رديفه و برنامه از نظر زماني و اقتصادي و نياز بازار مي تونه موفق بشه بياييد شروع كنيد كه طراح . ببنيد بايد واقع بين باشين . مثلاً يه مشكل كوچيك پيش اومد نبايد كنار بكشين ويا اگه يه مشكلي پيش بياد كه كلاً قضيه رو بايد تموم شده بدونين نبايد اصرار بي خودي بكنيد كه نه من بايد اين برنامه رو بنويسم . بايد كاملاً واقع بين بود .
اگر اين برنامه امكان توليد داشت يه بحث بسيار مفصل تر ديگر در مورد طراحي از همه لحاظ چه ظاهر و چه باطن پيش مياد . روش هاي برنامه نويسي . تكنولوژي هاي مورد استفاده . زبان هاي برنامه نويسي و خلاصه همه چيز از سير تا پياز .
بهر حال بايد يك نظام بسيار گسترده بوجود بيارين . از صفر شروع كنين تا برسين به قله . كار بسيار سختيه ولي شدنيه . براي شما وبراي ايران آرزوي موفقيت مي كنم .
من به نوبة خودم اعلام آمادگي مي كنم . در مورد معرفي هم مي گم كه برنامه نويسيم چندان تعريفي نداره . اما در مودر تچزيه و تحليل سيستمها مي تونم همكاري خوبي داشته باشم . ولي متاسفانه وقت زيادي ندارم . شايد روزي فقط يك ساعت براي اين پروژه وقت بزارم . ولي خوب اين هم جاي بررسي داره كه آيا ارزش سرمايه گذاري داره يا نه .

با تشكر ـ مشمولي
سلام !
مشمولی جا ن من که واقعا تحت تاثیر حر فهای انفور ماتیک تو قرار گرفتم بابا ایول تو دیگه چه هستی خب من باید طی یه تایپییک هفتاد منی به این مجموعه سوالات شما پاسخ بدهم اما یه خبر دیگه هم دارم من امروز آفیس 2003 فارسی ماکروسافت رو خریدم بابا ماکروسافت ایول بابا این ماکــــروسافت گل کاشته ترکونده اصلا من که همینطور ماندم هاج و واج اصلا آدم دوست داره هی تایپ کنه مخصوصا ورد و پاور پوینت ش خب دیگه من باید بگم کار ما هزارو سیصد در جه فرق کرد و یعنی باید بگم که کار در حد حرف نیست ولی خب من برای این کانکت نشدم یه سری مطلب هم برای شما دارم
خب خب خب ببینید ما باید تمام نرم افزار ها رو یک کنیم ویا به عنوان دیگر با هم هماهنگ کنیم مثلا اچ تی ام ال گسترش و API مشمولی رو باید طوری کنار هم هماهنگ قرار بدهیم که انگار یک نرم افزار باشد .
خب من برای این موضوع کلی فکر کردم ببینید ما یک برنامه به نام تیتا نیوم تولز همراه آفیس ارئه می کنیم که شامل یک نرم افزار کاربردی است این نرم افزار جدا از آفیس در کا مپیوتر فرد نصب میشود و مثلا با باز کردنش میتونه یه سری نرم افزار مولتی مدیا که مثلا آیدیو پلیر مشمولی هست و چند برنامه دیگر در اون با امکانات دیگر که توسط شما ها در بخش های مختلف موسیقی درست شده یه پلیر درست میشود ویا مثلا در تیتا نیوم تولز یک سری برنامه دستکاری عکس که دربخش دایرکتور ایکس سایت قرار دارد رو یکی می کنیم و برای استفاده به همگان عرضه میکنیم خلاصه گفتم یه آفیس کاربردی (تیتا نیوم تولز ویک و افیس حرفه ای که شبیه به آفیس ماکروسافت است رو همراه پرشن اسکریپت ارائه میکنیم
خب حا لا باز هم همه نظر بدهید
من یه چرخی تو سایت می زنم تا جواب این تاپیک رو بدهید
پس فعلا خداحافظ سعید دات نت
سلام
ببين آقاي سعيد خارج از بحث يه مطلبي رو بايد بگم
API مشمولي نه و API ايران ويج . بابا همه بچه ها زحمت كشيدن . اين وسط من فقط مي دوم . من كه كار نكردم .

با تشكر ـ مشمولي
ببخشيد اگه بي احترامي كردم ولي خوب ايده شما بود ولي هنوز نگفتي در تيتانيوم تولز اونو بذاريم و يا هنوز نظرت رو درباره پرشن اسكريپت نگفتي
آقا سعيد از يه جا شروع كن ، من تا تهش باهاتم به خدا ! اينقدر اين بحث باز نكن بعد هم ببند ! بخدا ضرر مي كني.
سلام امير جون اگه بحث باز نكنم پس چه جوري با شما ارتباط برقرار كنم
شما ها كه شماره تلفن هم نمي دهيد پس چه جوري بايد آفيس بنويسيم
با با به اينترنت و صل شدن هم وقت زياد مي بره هم پول زيادي خب من هم ضرر دارم مي بينم چون 5 كارت اين ماهم هست و ديگه پول ندارم خب حداقا يه قرار بذار تا زيارتت كنم و يا شماره تلفنت رو برام ميل كن با با اين پارس آن لاين داره از جيب ما پول در مي آره حداقل رحم كن و يه تماس با هم داشته باشيم
راستي من هم شماره مون رو براي بچه ها كه مي خواهند ميل مي كنم فقط لطفا كاري كنيد تا ديگه پدرم ور شكست نشه Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze
خب امير جون تو بشو معاون اين گروه كه اگه در اينترنت نبودم تو باشي :wink:
دليل ديگه هم اينه كه كسي به جز تو و مشمولي نميگه هستيم و يا نميگه تا ازبرنامه اش استفاده كنيم
به خدا پاك اين روز ها قاطي كردم
از يه طرف شما ها از يه طرف درس از يه طرف سي شارپ با با تو اين وضعيت يكي هم درست ندا نمي ده كه هست يا نه
جان اين سعيد يه كاري كنيم تا اعضا گروه به جز اينترنت هم روابط داشته باشند به خدا بد نمي شه
راستي نظراتون رو راجع به اين همه پيشنهاد نميگين :?:
خب بابا حداقل اگه تايپيك مشمولي رو خوانده باشي ميبني كه گفته چقدر مرحله رو بايد بگذرانيم
راستي اين فرم ساده ويندوز نيست كه يك خط برنامه بنويسم بعد هم كلي پول؟؟؟؟؟!!!!!!!
خب ما در ارتباط هاي به غير از ايترنت مي توانيم در مورد اين جور چيزها بحث كنيم
راستي اگه دقت كني در تايپيك اول مي فهمي كه براي اين نرم افزار چه خوابي ديدم
راستي بعد از گذراندن مرا حلي كه مشمولي گفت برنامه نويسي اون ممكن حتي دو روزه هم انجام بشه پس ما بايد با حساب رو الگوريتم و داكيومنت كار كنيم
قول ميد هم اگه مواردي كه گفتم رعايت شه بعد از 6 يا هفت ماه شاخ ماكروسافت رو ميشكونيم پس اي دوست كمي فكر كن
همش كه در ايترنت نميشه ساخت
2=ما كار رو در همين تايپيك با نظر هاي شما در مورد داكيومنت شروع كرديم
خب حا لا فكر كنم جوابت رو دادم پس لطف كن و جواب مارو بده
باتشكر
سعيد دات نت
من كه شروع كردم تنها ولي از همين اول به مشكل برخوردم و دور از جونم مثل خر تو گل.....
ببينيد براي صفحه اي كه در اول نمايش داده مي شود نمي دونم بايد چي كار كنم؟
منظورم همون صفحه اي است كه در ابتداي برنامه لود ميشه 8O خب كسي ندايي چيزي نمي گه ؟!! اگه مي شه طريقه ايجاد صفحه اي برا لودينيگ را بگوييد
(براي سي شارپ و يا وي بي)
راستي كسي نيست بالاخره به من در اين راه كمك كنه؟؟؟
با با گر فتاري ديگه مگه چقدر ه شما همين الان توسايت هستين اما جواب نميدين چه برسه به يك جلسه حضوري و يا تلفني؟؟؟!!!
راستي از اشكان عزيز با حال جيگر و خوش تيپ....... خواهش مي كنم يه فضايي كم و كوچولو در حد يه بيت 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O تو سايت براي ما بگذارن پولش هم جور ميكنم فقط دوست دارم نام سايت كوچولو ما در كنار نام غرور انگيز ايران ويج باشه
اگه هم بگي نه اينقدر دوست دارم كه ناراحت نميشوم كه هيچي كلي هم خوشحال مي شوم
راستي شما اگه سرت شلوغه به ما زير دستات هم يه نظر بنداز ما هم دوست دايم يه پيشنهاد ي چيزي براي ما تي تانيومي ها بگين دلمون خش باشه :wink:
راستي امر جان شما اون كتاب رو خريديند كامل بود اصلا سي شارپ رو هستين يا نه
اگه هم سي شارپ رو نباشيند باز هم مي توننين شركت منين ما ميتونيم مثلا ورد رو با وي بي پاور پوينت رو با سي شارپ اكسل رو با سي++ و خلا صه از همه استفاده ميكنيم
راستي رضايت دارين از برنامه هاتون توو تيتانيوم تولز استفاده كنيم يا نه با با يه چيزي حرفي با با فحش بدين دلمون خش باشه حداقل منتقدد داريم
راستي پيج لودينگ رو يادتون نره و جواب هم يادتون نره
دوست كو چو لو مو چو لو شما
سعيد دات نت
سعید جان مطالب منو خوندی ولی مثل اینکه عمل نکردی
ببین من وقتی برنامه می نویسم اول ساختار برنامه رو تعریف می کنم . قطعات برنامه رو ایجاد می کنم . بعد میام ظاهرش رو درست می کنم . بعد هلپ می نویسم و بعد about در نهایت لوگو . شما از انتها دارین شروع می کنین .

با تشکر _ مشمولی
اقا سعيد اميدوارم ديگه شما رو توي صفحه اول سايت با تاپيك هاي بي ربط به موضوع سايت نبينم چند بار بهتون تذكر دادم ولي شما بيتوجه بوديد.
صفحه‌ها: 1 2