ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بهترين برنامه براي ساختن Setup در وي بي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان عزيز
من مدتهاست كه از برنامه ستاپ كيت خود وي بي پكيج هاي برنامه هامو مي سازم. مدتها پيش شنيدم كه برنامه هاي بهتري هم هستند مانند ستاپ فكتوري و غيره...!

آيا از دوستان مي تونن منو راهنمائي كنن و بهترين برنامه رو برايم توضيح بدن؟ ضمنا اگر ميشه لينك آن را هم براي دانلود و بهمراه كرك بزاريد تا همه استفاده كنن.

قربان همگي - بهروز
سلام.
InstallShield طرف دارای زیادی داره. همین طور wise install
تو سایت دانلود سرچ کنی راحت پیدا میکنی.
Smart Install Maker
من اينو پيشنهاد ميدم - خيلي کم حجم - تمام خصوصيات اينستال شيلد رو داره به اضافه کاربر پسندي
دارمش روسيستمم - کلا 1 مگا بايته -ولي تمام خصوصيات ستاپ سازهاي حرفه اي رو داره و حتي از اونها فراتر...
متاسفانه نميدونم از کجا گرفتمش ولي يه سرچ تو گوگل حتما جواب ميده.
Smart Install Maker v2.60
---------------------------------------------------------------------------------
باور کنيد از بين تمام ستاپ سازهايي که تا حالا دنلود کردم و از 5 تا 150 مگ حجم داشتن - اين کوچولو زرنگ از همشون بهتر بوده و پکيجاشم رو تمام ويندوزها اجرا ميشه و محم نيس تو چه ويندوزي ميسازينش ...
از نظر زيبايي هم که چي بگم تمام گزينه هارو مي تونين تغيير بدين به سليقه خودتون يعني چي ؟ مثلا عکس و ... همرو ... فقط موزيک رو ساپورت نمي کنه
--------------------------------------------------------------------------------
کرکشم که راحت ميشه گير آورد...
--------------------------------------------------------------------------------
ببخشيد خيلي حرف زدم ... فک کنم کمپانيشم اينقده ازش تعريف نکرده بود مثه منShy