ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند تا سوال فوری؟؟!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام اول اینکه از dorg و سایر دوستان که تا الان به من کمک کردند تشکر میکنم واقعا ممنننننننننننننون ...چند تا برنامه میخوام اگه میشه کمکم کنید
1-برنامه ای که 10 تا عدد را از ورودی گرفته بزرگترین و کوچکترین را پیدا کرده و مشخص کند
2-برنامه ای که نام و شماره تلفن 10 نفر را از ورودی خوانده در آرایه ای ذخیره نماید سپس اسمی را از ورودی بخواند و اطلاعات ذخیره شده شماره ی ان را نمایش دهد
3- برنامه ای که جمله ای را از ورودی خواند و ابتدا بر عکس انرا چاپ کند سپس تعداد حروف را مشخص و چاپ کند
پیشاپیش تشکر میکنم
سلام
این جواب سوال 1

کد:
ReDim M(9)
Dim M1, M2
For a = 0 To 9
    M(a) = InputBox("Number" & a & " = ?", "Input")
Next
M1 = M(0)
For RJ = 0 To 9
    If M1 < M(RJ) Then M1 = M(RJ)
Next

M2 = M(0)
For RJ = 0 To 9
    If M2 > M(RJ) Then M2 = M(RJ)
Next
Print "Min=" & M2
Print "Max=" & M1

موفق باشی
خدانگهدار
سلام
این جواب سوال 3

کد:
Dim M1
Dim M2
Dim M3
M1 = InputBox("String = ?", "Input")
For RJ = 1 To Len(M1)
    M2 = M2 & Mid(M1, Len(M1) - RJ + 1, 1)
Next
Print "Reverse String= " & M2
Print "String length  = " & Len(M2)

موفق باشی
خدانگهدار
سلام
این هم جواب سوال 2

کد:
ReDim M1(9)
ReDim M2(9)
Dim M3
For A = 0 To 9
    M1(A) = InputBox("Name " & A + 1 & "?", "Input")
    M2(A) = InputBox("Phone Number (" & M1(A) & ")?", "Input")
Next

M3 = InputBox("Name ?", "Find")
For B = 0 To 9
    If M3 = M1(B) Then
        MsgBox "Phone Number (" & M3 & ") = " & M2(B)
        B = 9
    End If
Next

موفق باشی
خدانگهدار
bahareh_toto نوشته است:سلام اول اینکه از dorg و سایر دوستان که تا الان به من کمک کردند تشکر میکنم واقعا ممنننننننننننننون ...چند تا برنامه میخوام اگه میشه کمکم کنید
1-برنامه ای که 10 تا عدد را از ورودی گرفته بزرگترین و کوچکترین را پیدا کرده و مشخص کند
2-برنامه ای که نام و شماره تلفن 10 نفر را از ورودی خوانده در آرایه ای ذخیره نماید سپس اسمی را از ورودی بخواند و اطلاعات ذخیره شده شماره ی ان را نمایش دهد
3- برنامه ای که جمله ای را از ورودی خواند و ابتدا بر عکس انرا چاپ کند سپس تعداد حروف را مشخص و چاپ کند
پیشاپیش تشکر میکنم
می تونم بپرسم این ها رو برای چی می خواید؟
دوست خوبم جناب arashrj لطف کرد و جوابت رو داد ای شکاش فقط برات الگوریتمش رو می نوشت تا زحمت کد نویسیش با خودت باشه. این طوری برای خودت هم بهتره...
دوباره سلام
اول اینکه از ارش و darg تشکر میکنم به خاطر کمک هاشون
اما جواب darg :
این سوال هایی که برای من بوجود می یاد!! یا اینکه بعضی هاشون را استادمون طرح میکنه ...ولی باور کن که همین سوالی که شما برام حل کردی کامل درک کردم . نه من مثل بعضی ها نیستم که فکر نکرده بیام تو این انجمن!! بگم این برنامه را میخوام و تحویل بگیرم و برم بدم حالا به استادمون .اگه من به darg بگم که سر همون یک سوال که برام حل کرد 7 تا برگه A4 تمرین کردم شاید باور نکنه .ولی فقط به خاطر این بود که درکش کنم.من یک شعاری دارم!! شعارمماینه که هیچ مسئله ای نیست که حل نشه و همیشه هم به خودم میگم من باید بتونم این مسئله را حل کنم باید...در ضمن این ها گلچینی از چند برنامه بود که من نتونستم بنویسم و روشون هم خیلی فکر کردم .
فقط اگه میشه این برنامه ها را یک مقدار توضیح بدبد .مثلا redim چیه mid چیه من این ها را نمیفهمم
از لطفی که به من دارید را به من کمک میکنید واقعا ممنوووووووووونم
bahareh_toto نوشته است:ین سوال هایی که برای من بوجود می یاد!! یا اینکه بعضی هاشون را استادمون طرح میکنه ...بگم که سر همون یک سوال که برام حل کرد 7 تا برگه A4 تمرین کردم ...شعارمماینه که هیچ مسئله ای نیست که حل نشه
امید وارم که همین طور باشه
و اگر می بینی دارم زیاد وسواس یه خرج می دم فقط یه خاطر اینه که نمی خوام جریان سوال و پاسخ یک طرفه باشه و نتیجه ای جزء جواب برای سوال کنند رو نداشته باشه.
اینکه شما می گید روی این مسائل فکر کردید و حتی روی جواب ها کار می کنید خودش نشون میده که هدف محقق شده.
در ضمن تا اونجایی که جا داره سوال کنید البته با همون شرایطی که گفتید:
"فکر کردن برای نتیجه و به نتیجه رسیدن و کار روی اون"

bahareh_toto نوشته است:فقط اگه میشه این برنامه ها را یک مقدار توضیح بدبد .مثلا redim چیه  mid چیه
بوسیله ReDim این امکان فرآهم می شه که متغییر های آرایه ای, تغییر ابعاد بدند. مثلا:

Dim A() as String

برای اینکه بشه محدوده متغییر A از 0 تا 5 باشه باید کد زیر رو استفاده کنید:
Dim A() as string <code
Redim A(5) <code

با فراخواندن ReDim اگر A قبلا محتوایی داشته اون محتویات پاک می شند ولی برای اینکه A محتویات قبلی خودش رو حفظ کنه باید به جای Redim از فرمان Redim Preserve استفاده کرد:

کد:
Dim A() as Integer
Redim A(5)
A(4)=4
msgbox A(4)
Redim A(6)
msgbox A(4)
A(4)=4
Redim Preserve A(7)
msgbox A(4)

-----------------------------------
بوسیله تابع MID هم شما می تونید یک قسمت خاصی از یک رشته رو برگردونید.
شکل تابع: MID(String,Start,Lenght) as String
MID خود تابع
String رشته ای که می خواید مقداری از اون برگشت داده بشه
Start شماره کاراکتری که باید از اون به بعد رشته خونده بشه
Lenght طول رشته ای که قراره برگشت داده بشه
As String هم می گه که خروجی این تابع از نوع رشته ای خواهد بود

مثال:
Mid("ABCDEFG",1,1)="A" <Code
Mid("ABCDEFG",2,1)="B" <Code
Mid("ABCDEFG",1,3)="ABC" <Code
Mid("ABCDEFG",3,4)="CDEF" <Code

این رو هم بگم که شما با تابع Left مقداری از سمت چپ یک رشته با تایع Right مقداری از سمت راست یک رشته رو به دست میارید و تابع Mid در واقع سه گان تکمیل کننده اون دو تابع دیگست که باهاش میشه کار هر دوی اون ها رو هم انجام داد. مثلا توی مثال هایی که در بالا آوردم مثال های اول و سوم به ترتیب برای Left معادل های زیر رو دارند:

Mid("ABCDEFG",1,1)="A" <Code
معادل Left("ABCDEFG",1)="A" <Code

Mid("ABCDEFG",1,3)="ABC" <Code
معادل Left("ABCDEFG",3)="ABC" <Code

اگر باز هم توضیح خواستی در خدمت هستیم...
خیلی ممنون شما به من لطف دارید .از توضیح های خوبی که دادید واقعا ممنون .همین که مثال میزنید نشانه بزرگواریتونه ...! اما یک چیز هایی باز برای من قابل درک نیست
من جواب سوال های2 و3 را درک کردم ولی جواب سوال یک را اصلا نمیفهمم
Dim M1
چرا نوع این ها را تعریف نکرده ...دلیلش چیه؟؟؟
سلام

در مورد توضیح پاسخ سوال شماره 1:

اگر به کد دقت کرده باشی متوجه خواهی شد که
در ابتدا برنامه توسط یک حلقه تکرار 10 عدد را از کاربر دریافت می کند (و در حافظه ذخیره می کند)
در مرحله بعد اولین عدد را از لیست ورودی استخراج می کند
و در مرحله سوم وارد یک حلقه تکرار می شود
در این مرحله عددی را که در مرحله دوم استخراج کرده بود را با اعدادی که در ابتدا از کاربر دریافت کرده بود (10 عدد) مقایسه می کنند حال اگر این عدد از اعداد موجود در لیست کوچکتر باشد عددی که بزرگتر است را در انتخاب می کند
واضح است که در آخر این حلقه تنها بزرگترین عدد در M1 ریخته می شود
در مرحله بعد هم همین عملیات (مرحله قبل) انجام می شود با این تفاوت که اگر عدد بزرگتر بود مقادیر کمتر را در خود ذخیره می کند

موفق باشی
خدانگهدار
نقل قول: Dim M1
چرا نوع این ها را تعریف نکرده ...دلیلش چیه؟؟؟

سلام

ویژوال بیسیک می تواند تشخیص دهد که داده ها از چه نوعی هستند!

موفق باشی
خدانگهدار
صفحه‌ها: 1 2