ايران ويج

نسخه‌ی کامل: UnProtector می خوام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من 1 برنامه دارم که وقتی با PEiD اسکنش می کنم می گه که با این برنامه پروتکت شده و این رو می نویسه: ASProtect 1.2x - 1.3x [Registered] -> Alexey Solodovnikov
حالا من می خوام 1 نفر به من Deprotector این رو بده Biggrin
برو تو این سایت احتمالا هست: www.exetools.com

خوب با خودش میتونی این کار رو بکنی
[تصویر:  FSG.JPG]
در این صفحه میگه که با FSG پروتکت شده حالا به قسمت قرمز رنگ برو و از منوی Plugin گزینه PEid Generic Unpacker رو انتخاب کن بعد هم که دیگه مشخصه
اخه من هیچی از کرک نمی دونم تازه می خوام یاد بگیرم
وقتی تو PlugIn ها گزینه PEiD Generic Unpacker رو انتخاب می کنم 1 صفحه باز می شه و توش دو تا تکست باکس هست. اولی که معلومه ولی نمی دونم تو دومی چی باید بنویسم؟Shy
در این پنجره ای که برات باز شده اول گزینه Detect رو بزن که بصورت <- هست

دو حالت پیش میاد

یا آدرس OEP پیدا میشه یا پیدا نمیشه(خسته نباشی)

خوب اینو برا این گفتم که قبل از UnPAck کردن حتما Detect رو بزنی تا Unpack کردن دقیقتر باشه ولی در هر حال در بیشتر مواقع مشکل خاصی بوجود نمیاد

حالا بعد از این مرحله دکمه Unpack رو بزن تا فایلت اگه خدا خواست Unpack بشه

نکته اساسی: به هیچ وجه با این برنامه ویروس یا تروجانی رو اجرا نکنید چون این برنامه برای Unpack کردن یا برای پیدا کردن OEP فایل رو یک بار اجرا میکنه

نکته بعدیهم اینکه یه Backup از فایلت بگیر
من همین کار هایی که گفتی رو کرده بودم ولی وقتی دوباره فایل رو اسکن می کنم می گه که هنوز هم Pack هستش
اول ببین اصلا سایز فایلت تغییر کرده یا نه

یه احتمال هست که این پلاگینت قدیمی باشه باید ورژن جدید رو پیدا کنی
یه سر به سایت Learn2Crack هم بزن ببین ورژن جدید این نرمافزار هست یا نه

در ضمن یه سر هم به سایتی که veyskarami جان معرفی کردهر بزن ضرر که نداره هیچ سود هم داره ولی فک نمیکنم بتونی پلاگینهای جدید PEid رو پیدا کنی