سلام به اساتید
آقا من دنبال یه سورس با وی بی هستم که بتونه تعداد لکه ها یا تعداد آبجکت های داخل یه تصویر و اندازه هر کدوم رو بده حتی اگه پشت زمینه عکس سفید هم بود و از فیلتر استفاده نکرد مهم نیست یه چیز ساده می خوام.
خیلی گشتم ولی پیدا نکردم.
اگه کسی چیزی تو این زمینه داره بده که یک دنیا ممنونش میشم.
مرسی
کد آماده یکی بهزاد داشت (
www.khazama.com) ولی اگه خودت بنویسی بهتره چون فهمیدن کد دیگران هم کار راحتی نیست فقد باید بتونی پیکسل های هم رنگ کنار هم رو تشخیص بدی هر کدوم از این مجموعه ها یه لکست و تعداد پیکسل های هر لکه هم برابر اندازش
سلام عزیز
دنبال Component Labeling بگرد من الگوریتم بازگشتی اونو برات مینویسم یه الگوریتم مرحله ای هم داره .
1- از اولین پیکسل شرو به خوندن کن تا به پیکسل که دارای رنگ هست برسی ( اینجا منظور تصاویر 2 رنگ باینری هست ) و تو یه آرایه که به اندازه تصویرت از قبل خالی داری مقدار متناظر آرایه رو برابر Behzad که یه متغییر هست بزار ( حتما اسمش Behzad باشه تا کار کنه ها )
2- تمام پیکسالهای اطراف این پیکسل که دارای رنگ هست یعنی 1 هست ( همسایه ها ) رو برابر Behzad قرار بده .
3- داش بهزادو یکی اضاف کن . Behzad=behzad+1
4- تا آخر تصویر همین کارو به طور بازگشتی بکن در آخر هر آبجکت با یه عدد مشخص میشه و بیشترین عدد هم که میشه تعداد آبجکتها . تعداد هر عدد میشه ضریب مساحت هر آبجکت .
سلام
مرسي بهزاد جان
در مورد component labeling قبلا خيلي گشتم ولي چيزي پيدا نكردم
اين كارهايي هم كه شما گفتي تقريبا تو نظر داشتم اما نميدونم چطور پياده سازيش كنم توي وي بي .(استارت بزنم)
قربونت برم شما كه واردي برات سه سوتم كارنداره يه چيزه ساده بنويس
ممنون ميشم ، دارم از قصه دق مي كنم.
adaneshjoo@yahoo.com
سلام به همگی
مطمینا شما درست نگشتی یه سرچ کوچیک با "component labeling" میزدی میدیدی که چقدر هست . این تابع چند خط بیشتر نمیشه زحمتشو بکش :x
سلام
ممنون amin_vb جان من DSP رو قبلا دیدم
در مورد component labeling در vb هم تو اینترنت چیزی پیدا نکردم
2 ماهه دارم دنبال میگردم.
اگه کسی چیزی داره ممنون میشم بده
در مورد این الگوریتمی که بهزاد جان گفت هم وقتی چند تا پیکسل کنار هم هستند کارایی که گفتی رو برای اولین پیکسل آبجکت انجام می دم بعد برای پیکسل بعدیش هم اگه این کارو انجام بدم تداخل وحشتناکی پیش میاد
نمیدونم چیکار کنم
شما اگه میگی میشه, فدات شم چند خطشو بنویس ممنونت میشم
مرسي از اين همه جواب و تبادل نظر
سلام
اين الگوريتمي كه بهزاد جان گفت رو ايجاد كردم ، براي بعضي جا ها خوب عمل مي كنه ولي خيلي جا ها درست جواب نميده مثلا براي يه آبجكت تو تصوير به شكل j درست عمل نميكنه
بايد الگوريتم مناسب تر و دقيق تري وجود داشته باشه.
اگه كسي راه بهتري بلده بگه لطفا
اگرم كسي برنامه اي كه با الگوريتم قبلي نوشتم خواست تا روش كار كنه براي رفع عيب بگه ، خوشحال ميشم همفكري كنيم.
سلام
بالاخره موفق شدم الگوریتم جدیدی بنویسم که همه جا و برای هر نوع ابجکتی درست کار میکنه.(خیلی هم سریعتر از الگوریتم های قبلیه)
حالا دارم روی لبه یاب سوبل کار میکنم .باید اصلاحش کنم چون لبه های ضخیمی تولید میکنه.
کسی راهی بلده برای نازک کردن لبه ها ؟
سلام
كسي روش بدست آوردن حدآستانه (threshold) رو از روي هيستوگرام تصوير بلده؟ (بدست آوردن اتوماتيك حدآستانه)
الگوريتمي روشي چيزي ؟
ممنون ميشم.