۱۰-مهر-۱۳۸۳, ۰۱:۴۷:۲۳
آقا اشكان بد نبود براي اعياد اسلامي مثل تولد امام زمان هم تبريك تو سايتت مي ذاشتي چون به هر حال اكثريت اعضاء سايتت مسلمونند
موفق باشيد
سيد وحيد مرتضوي زاده
موفق باشيد
سيد وحيد مرتضوي زاده
vahid_mortezavi نوشته است:آقا اشكان بد نبود براي اعياد اسلامي مثل تولد امام زمان هم تبريك تو سايتت مي ذاشتي چون به هر حال اكثريت اعضاء سايتت مسلمونندآقا وحيد يه گير اساسي دادي داداش ميخوايي كركره رو بكش پايين (الان حرف نزده بيچاره اي واي بحال ...)
موفق باشيد
سيد وحيد مرتضوي زاده
vahid_mortezavi نوشته است:أقا اشكان ما قبل از اينكه ايراني باشيم مسلمونيم فكر ميكني اينهايي كه واسه چندر غاز از ايران فرار ميكنند مسلمونند نه عزيز من مسلمون يعني همشهري وحيد جان (حسين رضا زاده )
كه كشورش رو به ده ميليون دلار نميفروشه در حالي كه پول ساختن خونش رو هم نداره اين يعني تربيت اسلامي
ما از وقتي چشم باز كرديم تو گوشمون بعد از اذون علاقه به ميهن رو بهمون يا دادند
فكر مي كني اينهايي كه ميرفتند جنگ و تكه تكه ميشدند ميهن پرست بودند نه عزيز دلم اونا ميهن پرست بودند ولي قبل از اون مسلمون بودند من 2 تا دايي دارم كه هر دوشون جانبازند يكي شون شيميايي شده كه هميشه تكه هاي ريه هاش از حلقش مياد بيرون اما هنوز هم وقتي ميخاد رو دو پاش كه پر از تركشه بلند بشه ميگه ياعلي
من نمي خوام شعار بدم هر چند تا حالا شبيه شعار شد اما گاهي ما آدما فراموش ميكنيم به چه كساني مديونيم
همه مي دونند بني صدر هم يك وطن پرست دو آتيشه بود تا حدي كه ميگفت ما بايد مثل اشكانيان مبارزه كنيم(در كوههاي ايلام)
اما حضرت علي ميفرمايد به خدا ملتي ذليل نشد مگر انكه در خانه خويش با دشمن جنگيد
حاصل عقايد اون خاين رو هم ديديم
من نمي خوام به كسي توهين بشه من خودم يك وطن پرستم اما وطنم رو فقط به خاطر عقايدم دوست دارم و هر لحظه حاظرم چشمهام رو كه بهترين نعمت خداست كه در اختيار منه و جونم رو كه بالاترين امانت خداست بابت دينم و وطنم بدم
موفق باشيد
سيد وحيد مرتضوي زاده