ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال داده های فرم توسط E-MAIL
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با عرض سلام!
من می خواهم در وب سایت خود فرمی را قرار دهم که کاربران پس از پر کردن آن کلید SUBMIT را کلیک کنند و اطلاعات این فرم توسط E-MAIL برایم ارسال شود.
لطفا کدی در قالب HTML یا SCRIPT بنویسید تا این داده ها را ارسال کند.
با تشکر !
دوست من سلام . این چیزی که مورد نظر شما هست نیاز به اسکریپت های server side داره این یعنی باید با CGI یا PHP یا ASP و .... امثال اینها اسکریپت ارسال میل نوشته بشه و استفاده بشه . دقت کن که جاوا اسکریپت چون client side هست امکان ارسال mail رو نداره . حالا با توجه به امکانات سروری که باهاش کار می کنی باید ببینی که کدوم یک از قابلیت های server side بالا رو بهت میده . بعد دنبال اسکریپت بگیری .
با عرض سلام مجدد .
بنده از سرور سایت پارس گیگ استفاده میکنم.
برای رفتن به وب سایت پارس گیگ اینجا کلیک کنید
در ادامه می خواهم بپرسم اگر من بخواهم یک بانک علمی قابل ویرایش توسط کاربر بسازم آیا نسبت به مطالب درج شده در آن مسئولیتی خواهم داشت؟
دوست من این هاست مجانی هست و امکاناتی که شما برای ارسال ایمیل نیاز دارید رو نداره . شاید توی سرویس هاشون داشته باشن ولی متاسفانه هیچ اطلاعاتی از سرویس هاشون توی وب سایت پیدا نکردم .
تا اونجا که گفته شده بود شما فقط صفحات HTML رو میتونید داشته باشید و هیچ نوع اسکریپتی مثل ASP یا PHP رو با این وضعیت نمیتونید اجرا کنید !

نقل قول: اگر من بخواهم یک بانک علمی قابل ویرایش توسط کاربر بسازم آیا نسبت به مطالب درج شده در آن مسئولیتی خواهم داشت؟

این مسله رو خیلی بهتره از خود مسئولین سایت مورد نظرت بپرسی چون به اونها بستگی داره !
حالا که بحث پیش اومد من هم کمک میخواهم
من هم همین مشکل دو دارم مخصوصا برای وب سایتم
میشه ایم کار رو کرد
من هاستش رو دارم
وب سایت خودمه
داخل php می تونی از تابع mail() استفاده کنی
که ممکن هست به اینباکس نره ولی اگه از smtp استفاده کنی مشکل برطرف می شه
msnasiri نوشته است:داخل php می تونی از تابع mail() استفاده کنی
که ممکن هست به اینباکس نره ولی اگه از smtp استفاده کنی مشکل برطرف می شه

فکر نکنم خیلی فرق داشته باشه !
هر دو از میل سرور استفاده میشه ...
این هم فرم ارسال داده های یک فرم به ایمیل توسط PHP