ايران ويج

نسخه‌ی کامل: browser hijacker
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
چه جوری میشه به browser hijacker نوشت
لطفا کامل توضیح بدین ( مثل اینکه میخاین به یه آدم بی سواد توضیح بدید!  (: )
اگه مثال هم باشه که عالی میشه
ممنون
یعنی چیکار کنه؟
هواپیما دزدی کنه؟
sheveda نوشته است:یعنی چیکار کنه؟
هواپیما دزدی کنه؟

نه بابا ! هواپیما دزدی چیه ؟ Laugh این یعنی یک برنامه که صفحه اول Browser رو تغییر میده به یک صفحه دلخواه برنامه نویس و از اون میخواد یک کارهایی رو انجام بده . خیلی از spyware نویس ها از این جور برنامه ها استفاده می کنند و شما رو مجبور می کنند که آنتی اون رو ازشون بخری و از این راه پول در میارن .
Hijacker ها معمولا دسترسی به رجیستری رو محدود می کنند چون تغییر صفحه اول Browser فقط از طریق رجیستری انجام میشه . همچنین خیلی کارهای دیگه از جمله کند کردن سیستم ، از کار انداختن Msconfig و ....
معمولا متوقف کردنشون هم واسه افراد غیر حرفه ای مشکله چون خودشونو از توی لیست پروسس ها مخفی می کنند و از تکنیک های start up خاص خودشون استفاده می کنند .
همه اینها در کنار هم میشه یک Browser Hijacker ! Wink
همین؟
چه اسمهای با کلاسی واسه خراب کاری میزارن
ممنون از توضیحات آقای mamad2003
قصد من پول نیست و به قول آقای seveda خرابکاریه!
Biggrin
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main
اینجا مقدار startpage رو تغییر بده توی برنامت
صفحه اول Browser رو تغییر میده
ممنون
ولی بعضی ها هستن که در وسط کار browser صفحه رو تغییر میدن
چه جوری؟؟؟
دیگه اینکه آقای mamad2003 گفتن تو لیست پروسس ها مخفی میشن
چه جوری؟؟؟
براي تغيير دادن صفحه ي اول در آن واحد شما يا نياز به Api آن داريد كه بايد از خود برنامه بيرون بكشيد يا بيخيال شويد. و اما براي مخفي كردن برنامه از ليست پردازشات در VB بايد از روش زير استفاده كنيد.
app.taskvisible = false
آقا/خانم Shahsavar-System اولا این تاپیک مال خیلی وقت پیشه دوما این دستور شما برنامه رو از لیست اپلیکیشن مخفی می کنه نه Processes که برای مخفی کردن برنامه از لیست Processes هم راه هایی وجود داره....
حق با شماست عزيز دل برادر!!! در ضمن من پسر هستم.