۰۵-دى-۱۳۸۵, ۰۲:۲۱:۲۸
۰۵-دى-۱۳۸۵, ۰۴:۳۲:۰۴
توی سايت سرچ کن چندتا هست
۱۵-تير-۱۳۸۶, ۱۷:۲۱:۴۳
آقا شما را به خدا کمک کنید - من این سایت رو زیر و رو کردم موقع سرچ کردن اما هیچ چیز به درد بوخوری پیدا نکردم .
من فقط یه برنامه میخوام که یک شماره بگیره برام و اصلا" هیچ چیز دیگه یا امکانات خاصی برام مهم نیست - حتی قابلیت صحبت کردن دو طرفه هم نمیخواهم - فقط میخواهم که شماره ای که به عنوان ورودی میگیره را بتونه باهاش یه تماس برقرار کنه - همین ...
من فقط یه برنامه میخوام که یک شماره بگیره برام و اصلا" هیچ چیز دیگه یا امکانات خاصی برام مهم نیست - حتی قابلیت صحبت کردن دو طرفه هم نمیخواهم - فقط میخواهم که شماره ای که به عنوان ورودی میگیره را بتونه باهاش یه تماس برقرار کنه - همین ...
۱۵-تير-۱۳۸۶, ۱۷:۴۸:۴۵
من تونستم با این برنامه http://arashrj.persiangig.com/download/TAPI1.zip یه جورایی مشکلم را حل کنم فقط میخوام یک نفر یه کدی چیزی که بشه با اون یک تماس را فقط از داخل سورس Disconnect کرد . این کار را میشه از بیرون سورس انجام داد اما من دستوری که از داخل سورس میشه این کار رو کرد رو میخواهم .
۱۵-تير-۱۳۸۶, ۲۰:۲۱:۳۸
1- عنصر Microsoft Com Control 6 یا همون MSComm رو به پروه اضافه کن
2- در قسمت لود فرم این دستورات رو بنویس
Private Sub Form_Load()
M1.Settings = "28800,n,8,1"
M1.InputLen = 1
M1.CommPort = 3
M1.PortOpen = True
End Sub
در خط سوم شماره پورت مودم رو باید بنویسی که معمولا کام 3 هست
3- یه Command button رو فرم قرار بده برای شماره گیری و کد زیر رو توش بزار
M1.Output = "ATDT 88813856" & vbCr
4- برای قطع ارتباط هم کافیه پورت اوپن رو فالس کنی یعنی کد زیر رو تو یه کامند بوتون دیگه برای قطع ارتباط بزار
M1.PortOpen = False
===========================================
2- در قسمت لود فرم این دستورات رو بنویس
Private Sub Form_Load()
M1.Settings = "28800,n,8,1"
M1.InputLen = 1
M1.CommPort = 3
M1.PortOpen = True
End Sub
در خط سوم شماره پورت مودم رو باید بنویسی که معمولا کام 3 هست
3- یه Command button رو فرم قرار بده برای شماره گیری و کد زیر رو توش بزار
M1.Output = "ATDT 88813856" & vbCr
4- برای قطع ارتباط هم کافیه پورت اوپن رو فالس کنی یعنی کد زیر رو تو یه کامند بوتون دیگه برای قطع ارتباط بزار
M1.PortOpen = False
===========================================
۲۰-تير-۱۳۸۶, ۰۲:۱۵:۵۵
برنامه id caller (آی دی کالر) با استفاده از mscomm در ویژوال بیسیک (visual basic)
http://eidazha.persiangig.com/weblog/IDCaller.zip
http://eidazha.persiangig.com/weblog/IDCaller.zip
۲۰-تير-۱۳۸۶, ۱۲:۰۴:۱۲
راستی تعداد بوق هایی که بعد از تماس زده میشه چطور بدست میاد؟
آیا تابعی واسه این کار هست یا با تایمر این کار نجام میشه؟
آیا تابعی واسه این کار هست یا با تایمر این کار نجام میشه؟
۲۰-تير-۱۳۸۶, ۲۰:۳۳:۵۵
خود MSCOMM هر بار که زنگ می خوره می نویسه:Ring
می تونی تعداد Ring ها رو بشمری
می تونی تعداد Ring ها رو بشمری
۲۱-تير-۱۳۸۶, ۰۲:۰۷:۴۳
خوب کجا رینگ رو میزنه ؟
Text Box ? Label ?
Text Box ? Label ?
۲۴-تير-۱۳۸۶, ۱۷:۳۷:۱۱
avini نوشته است:خوب کجا رینگ رو میزنه ؟
Text Box ? Label ?
خوب باید در رویدادی که MSCOMM در اختیارت میزاره یعنی همون OnComm با کنترول ورودی با mscomm.input مقادیر ورودی مون رو بگیریم و ورودی زمانی از نوع String خواهد بود که MSComm1.CommEvent برابر 2 باشه پس برای گرفتن دستورات خطی باید از یک if استفاده کنیم و به این صورته که ورودی ما که با mscomm.input گرفته میشه یک String با طول 1 میباشد یعنی Ring که طولش 4 هست رو در دور چهارم یک حرقه میگیریم که اول R و بعد i و ...... و در مرحله آخر به هم دیگه چسبونده میشن