ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كمك در بدست آوردن پاسورد كانكشن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام ممنون مي شم هر كي كمك كنه يك برنامه بنويسيم كه username ,

password , ناك كانكشن و شماره تلفن كانكشن رو بدست بياره اگه دو تا كانكشن بود هر دو رو يوزر و پاسورد رو تو label نشون بده تو يك فرم

قبلا اين سورس تو ايران ويج بود الان هر چي ميگردم نيست

يك برنامه مانند تصوير زير
ممنون مي شم هر كي هر چه سريع تر كممك ام كنه
سلام
اينم يک ماژول برای ديدن يوزرنيم و پسورد و شماره اتسال به شبکه و کال بک و کانکشن آی دی و دامين هست
که قبلاً هم تو سايت بوده الانم هست....

http://crazyfull.persiangig.com/VB/See%20Dialup.zip
دوست عزيز اين پيام ميده

()startup form or sub main

فرمي چيزي مشخص نشده واسه استات آپ اش در ضمن آيا پسورد كانكشن هاي ويندوز با يوزراش رو نشون ميده ؟
سلام
همين که خودم آپلود کرده بودم رو تويه يه ويندوز ديگه دانلود کردم هيچ پيغامی نداد!!
اگه هم پيقام ()startup form or sub main را داد خوب يه دونه بيشتر فرم نداره خوب بزار روی فرم 1

شما مگه متن پست رو نخوندی؟ اگه نخوندی يه بار ديگه بخون
توش نوشتم username , password و شماره اتصال به شبکه رو نشون ميده!!
گذاشتم رو فرم درست شد من هم همينو مي خواستم دوست عزيز واقعا ممنون دوست عزيز خدا خيرت بده
اگه منظ.رت پسوردی هست که سیو نشده من خیلی وقت پیش با دلفی گزاشتم.بگردی پیداش میکنی.
راستی آرمان جان گفتی دلفی می خواستم بگم با اینجکت هم میشه این کار رو کرد من قبلا تست کردم خیلی نتیجش باحال بود دقیقا یه چیزی تو مایه های کش رفتن پسورد یاهو مسنجر بود و نیازی به سیو کردن هم نداشت Biggrin
اره اینجکشن هم میشه.دقیقا مثل تروجان Kuang البته نوشتنش هم کاره سختی نیست ولی برای اولین بار این تروجان کاره جالبی کرده بود.

دیدم یکی یه ایده جالب داد البته میگفت انجام دادم ولی مطمعا نیستم.میگفت به یاهو مسنجر انلاین چند تا کارکتر میفرستم و در جواب یاهو رفرش میشه و یوزر نیم و پسورد رو میده.البته من چون با پروتکل یاهو زیاد کار نکردم نمیدونم ولی اگر بشه یه نقطه ضعف باحال تو یاهو هست.جالب تر اینکه میگفت پسورد اینکریپت شده رو میتونه با Snife کردن از روی سوکت هنگام لوگین بگیره و دکریپت کنه.
از وقتی که ویندوز عوض کردم وقتی رو دکمه کلیک کردم هیچ عکس العملی نشون نمی ده نه پسورد و نه یوزر نام رو نشونم میده خواهشا کمک ام کنید دوستان عزیز
lolohacko نوشته است:اره اینجکشن هم میشه.دقیقا مثل تروجان Kuang البته نوشتنش هم کاره سختی نیست ولی برای اولین بار این تروجان کاره جالبی کرده بود.

دیدم یکی یه ایده جالب داد البته میگفت انجام دادم ولی مطمعا نیستم.میگفت به یاهو مسنجر انلاین چند تا کارکتر میفرستم و در جواب یاهو رفرش میشه و یوزر نیم و پسورد رو میده.البته من چون با پروتکل یاهو زیاد کار نکردم نمیدونم ولی اگر بشه یه نقطه ضعف باحال تو یاهو هست.جالب تر اینکه میگفت پسورد اینکریپت شده رو میتونه با Snife کردن از روی سوکت هنگام لوگین بگیره و دکریپت کنه.

خوشبختانه(یا متاسفانه) انقدر روش های بدست آوردن پسورد یاهو زیاد شده که آدم هر روز یه روش جدیدی واسه این کار از دیگران میشنوه یادمه یه زمانی توی خود رجیستری هم میشد پسورد ها رو کش رفت اما حالا با آپدیت شدن یاهو امنیت بالاتر رفته و روش های جدیدتری هم داره بوجود میاد.

البته این روشی که شما گفتی فکر نکنم واقعیت داشته باشه چون اگر همچین چیزی بود تا الان تروجان های زیادی ازش استفاده می کردن.
صفحه‌ها: 1 2