ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در بالا بردن امنیت اکسس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
آهان، حالا متوجه شدم
راستش شاید این رو هم بشه به عنوان 1 راه مقابله در نظر گرفت ولی روش خیلی نمی شه حساب کرد(البته از نظر من)
راه های خیلی بهتر و مطمین تری برای این کار هست
1. اولاً اگه برای برنامه نویس، امنیت انقدر مهمه، خب نوع دیتابیس رو عوض کنه
2. همون کد کردن خیلی راه خوبی اگه کدی که می کنین حرفه ای باشه که کاره سختی هم نیست
3. از قدیم گفتن پیشگیری بهتر از درمانه!!! یعنی اصلاً چرا اجازه بدیم یارو به حالت Design برسه؟
4. مطمیناً برنامه های دیگه ای هم برای باز کردن فایل های Access وجود داره مثل همین VisData در وی بی 6، که حالت Design و از این چیز ها نداره!!!
با تشکر
1-دیتابیس های دیگه...
مثلا SQLServer توی مبحث امنیت که پسورد کاربری و محیط کاربری واسه هر کدوم رو در نظر بگیریم.خوب این پسورد رو میشه عین مال اکسس واسه این هم کشید بیرون
2-کد کردن حرفه ای...
خواهش می کنم در صورت امکان شرایطی رو که مد نظرتون هست واسه کد کردن مناسب و با امنیت بفرمایید
یه دنیا ممنون میشم
3-پیشگیری...
خوب منم واسه پیشگیری میگم دیگه...چکارش کنیم ه فقط اسپلشه بیاد...
4-باید امتحان کنم ببینم...آره...اون فرم هم نداشت
یه چیز دیگه
اگه بجای قراردادن متن ها توی همین اکسس از فیلد نوع OleObject استفاده کنیم
خیلی با حال تره
آخه توی حالت دیتا شیت هم فقط اینجوریه که یه فیلد میاره که توش بجای دیتا یا ... جمله:
Long binary data نوشته شده
و یا ...
کد کردن:
روش های زیادی برای کد کردن وجود داره؛ ساده ترینش رو هم که در صفحه قبل همین تاپیک گفتم(به جای هر حرف، حرف دیگری می ذاریم)
یکی از کارهایی که می شه کرد استفاده از کدر(Coder) های آماده است؛ البته این نکته رو بگم که برنامه هایی هستن که شما بهشون متن کد شده رو می دی و اون به شما می گه که با کدوم برنامه(با کدوم الگوریتم) کد شده
راه بعدی و بهترین کار که خود من همیشه ازش استفاده می کنم اینه که خودت 1 کدر بنویسی!!!!
1 مثال می زنم:
فرض می کنیم شما می خواین کلمه GOOGLE رو کد کنین، G حرف 7 ام الفبا و O حرف 15 ام هستش، ما برای کد کردن قسمت اول کلمه(دو حرف اول) به این صورت عمل می کنیم
اول شماره حرف اول رو می نویسیم(یعنی 7)بعد حاصلضرب شماره O و G رو(یعنی 105) که به صورت زیر در می آد
07105
که البته من به جای 7 عدد 07 رو نوشتم که طولش 2 بشه نه 1
حالا برای کد کردن قسمت دوم(یعنی OG) هم به هین صورتی که گفتم عمل می کنیم و نتیجه می شه
15105
و قسمت آخر(یعنی LE) که می شه
1260
پس کد شده کلمه GOOGLE می شه 07105/15105/1260

حالا روش دیکد کردنش:
قسمت اول(یعنی 07105) رو انتخاب می کنیم، بعد دو حرف اول رو انتخاب می کنیم(یعنی 07) و به جاش حرفش رو قرار می دیم(G حرف 7 ام الفباست)
حالا بقیه اعداد رو بر می داریم(یعنی 105)، حالا این عدد رو تقسیم بر قسمت اول می کنیم(یعنی 105 رو تقسیم بر 7 می کنیم) عددی به دست می آد که جاش حرف مر بوطه رو می ذاریم(جواب تقسیم 105 بر 7، 15 هستش و حرف O، پانزدهمین حرف الفباست) ما تا الان تونستیم به جای 07105 به GO برسیم
به همین ترتیب برای 15105 و 1260 عمل می کنیم و حروف OG و LE رو بدست می آریم و با پشت هم قرار دادن این ها می تونیم به کلمه GOOGLE برسیم

این هم 1 نمونه که من همین الان از خودم ساختم، این روش و روش های شبیه بهش، خیلی ساده هستن ولی دیکدر رو به اشتباه می اندازن و نکته مهمی که این جور کد ها دارن اینه که شما حتی با داشتن یک نمونه حل شده نمی تونین بقیه رو بدست بیارین(منظورم از نمونه حل شده این نبود که 1 نفر براتون مراحل کد کردن رو شرح بده بلکه بگه کد شده کلمه GOOGLE می شه 07105/15105/1260)
سلام به همه
برای غیرفعال کردن شیفت کدی هست که من دارم. ولی مسئله اینه که حتی اکه این کد رو هم وارد کنی، به راحتی میشه با Import کردن از یه دیتابیس جدید، تمام جدولها و کوئریها و هرچی درست کردی رو برداشت و به دیتابیس جدید ریخت و تغییرش داد. پسورد رو هم که به راحتی میشه با یکسری برنامه بدست آورد. حالا اگه کسی راه حل بهتری برای این مشکل به ذهنش میرسه بگه!!
ضمن سلام

لینک زیر رو مطالعه بفرمایید

لینک

با تشکر
(۱۱-آبان-۱۳۸۶, ۲۱:۰۶:۱۴)psdcompany نوشته است: [ -> ]نه نه نه
ممنون از جواب سریعتون
همه این کار ها رو خودمون انجام می دیم
توی حالت دیزاین
فقط مونده چطوری شیفت رو غیر فعال کنیم که دیگه نشه با گرفتن اون به دیزاین بانک دسترسی داشت
اکی؟
برای از کار انداختن shift از help خود اکسس کمک بگیر . bypass رو سرچ کن.و از کد موجود استفاده کن.
با سلام
1- در اکسس وقتی که فرمی را باز می کنیم پیمایشگر رکورد به صورت پیش فرض بر روی رکورد اول قرار می گیرد آیا روشی وجود دارد که پیمایشگر رکورد در رکورد جدید قرار گیرد؟
صفحه‌ها: 1 2