ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در بالا بردن امنیت اکسس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان من رو اکسس 2003 پاسورد میزارم اما با نرم افزار cain راحت می تونم

پاسورد رو ببینم آیا راهی برای بالا بردن وجود داره ؟ چون من یک دکشنری ساختم

دیتابس دیکشنری ام اکسس است می خوام کسی به اون نتونه دسترسی پیدا کنه آیا راهی

است اگه راهی است خواهشا راهنمایی کنید
شما نمی تونی برای اکسس کاری انجام بدی، مثلاً دیکشنری نارسیس هم با وی بی نوشته شده و با دیتابیس اکسس کار می کنه و خود من با این برنامه های پسورد ریکاوری در ارز چند ثانیه پسوردش و بدست آوردم ولی کاری که این شرکت برای مقابله با حملات احتمالی روی دیتابیسش کرده اینه که وقتی تو پسورد رو بدست می آری و وارد دیتابیس می شی با 1 سری اطلاعات مذخرف رو به رو می شی چرا که همه اطلاعات کد شدن.
شما هم باید همین کار رو بکنی باید 1 برنامه بنویسی که این دیتا بیسی که داری رو کد بکنه بعد تو برنامه دیکشنریت هم دیکدرش رو بنویسی که یارو هر کلمه ای رو که خواست ببینه اول دیکد بشه بعداً نمایش پیدا کنه!!!
خوب من که بلد نیستم همچین برنامه ای رو بنویسم دوست عزیز اگه می شه کمک ام کنید ممنون می شم از دوستان
ببین ساده ترین نوع کد کردن اینه که بیاد حرف حرف بخونه و کد کنه:
فرض کن 1 متغییر از نوع String داریم به نام A توی این A مثلاً داریم Hello
حالا تو باید این رو بنویسی:
کد:
Dim A As String
Dim B As String

Private Sub Form_Load()
A = "Hello"
Do While Len(A) <> 0
    Select Case Left(A, 1)

Case "H"
        B = B + "S"
    Case "e"
        B = B + "a"
    Case "l"
        B = B + "q"
    Case "o"
        B = B + "z"
    End Select
    A = Right(A, Len(A) - 1)
Loop

Text1.Text = B
End Sub
البته تو فرمت هم 1 TextBox بکش
ببین حالا من تو Select Case ها فقط چند تا حرف رو نوشتم تو می تونی همه حرف ها رو بنویسی تا با این کار اطلاعات دیتابیس تو کد کنی
ممنون می شم دوست عزیز اگه به سورس تبدیلش کنی و اینجا پیوست بزنی هم سورس به کد کردن و هم دکود کردن دوست عزیز
امر دیگه ای ندارین؟(گوجه اضافه یا نون اضافه؟)
من این کار رو نمی کنم که خودت هم 1 کاری کرده باشی
پس اگه اینجوری باشه که باید به جای اسم خودت اسم منو رو دیکشنریت بزنی که(آخه من دیتابیس نارسیس رو دیکد کردم پس دیگه نوشتن دیکشنریش کاری نداره)
من که بهت همه ی سورس رو دادم 1 خورده خودت سعی کن حتما می تونی!!!
سلام دوست عزیز
این راهنمایی رو شما کردید چه ربطی به امنیت دیتابیس تو اکسس داره
اگه کمی بیشتر توضیح می دادید و یا می تونستید بگید که چه ربطی داره به اکسس و دیتابیس و کجای این کد می تونه امنیت ایجاد کنه و یا مثلا دوستی که نوشته برای دیکشنری می خواد چه جوری باید بکنه که دیکشنریش مثل نارسیس بشه و یا باید فرمتش چه جوری باشه که با کد شما قابل امنیت بشه چه کار باید کرد

ممنون می شم . اگه یک نمونه برنامه همراه با یک دیتابیس اکسس رو می ذاشتید ، نه ما گیج می شدیم نه کسان دیگه

ما اومدیم اینجا به هم کمک کنیم .
بابا جون دیگه از این آسون تر نمی شه گفت:
1. شما نمی تونید 1 برنامه بنویسید که امنیت دیتابیس اکسس بالا بره
2. برای اینکه بتونید این مشکل رو حل کنید باید تمامی اطلاعاتی که درون دیتابیس دارین رو کد کنید( کد کردن یعنی به حالت رمز در آوردن. یعنی اگه ما تو دیتا بیسمون نوشتیم: Hello و معنیش رو هم نوشتیم: سلام, حالا وقتی اطلاعات رو کد می کنیم مثلا به جای Hello داریم skldj و به جای سلام داریم drth)
3.باید برین خودتون سرچ کنین و از الگوریتم های کد کردن استفاده کنین
4.آقای مسعود صبحی به جای اینکه شعار بدی که ما اومدیم اینجا به هم کمک کنیم 1 خرده فکر کن, ببین اگه قرار باشه من همه جواب رو شسته و رفته براتون آماده کنم نه تنها بهتون کمک نکردم بلکه تا حدی جلوی فکر کردن شما و ایده هاتون رو گرفتم.
با تشکر فراوان از کاربری:
far_222000
دوست عزیز
پسورد رو که نمیشه کاریش کرد
بهترین راه همون کد کردن اطلاعات هستش که فرمودین.
اما
به فرض اینکه کاری به اکسپورت شدن نداشته باشیم،واسه خود محیط اکسس:
نظرتون در باره این راه چیه؟
یه فرم اسپلش بزاریم که بصورت استارت آپ باز شه
و دکمه های بستن و منوی راست کلیک برای رفتن به محیط Desgn رو نداشته باشه
و در منویTools/startup هم همه تیک ها برداشته بشه تا چیزی از منو های اکسس با ظهور یا بستن اون فرم اسپلش باز نشه
تنها مسئله اینه که با زدن کلید Shift میشه غیر فعال کرد فرم استارت آپ رو و به محیط طراحی رسید
برای غیر فعال کردن این کلید اگه ممکنه تاپیک زیر رو ببینید:
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=6175

با تشکر
یعنی 1 برنامه بنویسیم که همیشه اجرا باشه و وقتی Access باز شد این کارهایی که گفتین رو انجام بده؟
نه نه نه
ممنون از جواب سریعتون
همه این کار ها رو خودمون انجام می دیم
توی حالت دیزاین
فقط مونده چطوری شیفت رو غیر فعال کنیم که دیگه نشه با گرفتن اون به دیزاین بانک دسترسی داشت
اکی؟
صفحه‌ها: 1 2