ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کار با پارادوکس در دلفی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت اســاتید محترم Happy

دوستان من با پارادوکس 7 یک تیبل ساختم و با DBE و DataSource بر روی فرم قرار دادم و بر روی یک DBGrid آن را نمایش دادم.

برای پر کردن فیلد اول (کلومن اول دیبی گرید) یک دیبی کامبوبوکس قرار دادم و در خاصیت آیتم پنج رشته نوشتم

دو تا دی بی ادیت هم قرار دادم و اولی را به کلومن (Datafield) دوم و دیبی ادیت دوم را به کلومن سوم جدول (DBGrid) مرتبط کردم. Question

حال می خواهم در کلومن چهارم جدولم بررسی شود که

اگر اولین رشته در دیبی کامبوباکس انتخاب شده آنگاه عدد 600 را در دیبی ادیت1(کلومن2دیبی گرید) ضرب کرده، حاصل را منهای دیبی ادیت2 (کلومن3دیبی گرید) نمــاید ؛

اگر دومین رشته در دیبی کامبوباکس انتخاب شده آنگاه عدد 800 را در دیبی ادیت1(کلومن2) ضرب ، منهای دیبی ادیت2 (کلومن3) نمــاید ؛

و به همین منوال برای انتخاب دیگر آیتمهای DBComboBox تنها عدد ضرب شونده عوض شود. Confused

خروجی در کلومن چهار قرار گیرد . من در نوشتن دستور کلومن چهار مشکل دارم (مخصوصا که دیبی کامبوباکس و دیبی ادیت هست اگه معمولی بود از دستور کیس و آیتم ایندکس میشد یه کاراییی کرد) Exclamation

من تازه کار با دلفی رو شروع کردم (از سوالم معلومه) و خواهشمندم آماتورانه Wink پاسخ دهید.

VTANX

Shy
شما باید از فیلدهای محاسباتی استفاده کنید
روی tableراست کلیک کرده وfield editorرو انتخواب کنید در صفحهای که باز میشه هم راست کلیک کرده و new fieldرو انتخواب کنید و مقادیر رو قرار بدید