ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمایی برای یه برنامه حسابداری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
یکی از اقوام یه برنامه انبارداری-حسابداری-پرداخت حقوق پرسنل به من سفارش داده و گفته که میخوام کار کردن باهاش ساده باشه و اصطلاحات و منوهای ساده داشته باشه و خیلی اصطلاحات حسابداری نداشته باشه...
حالا مشکل اینه که منم زیاد با حسابداری آشنا نیستم و چند تا (100 تا) سوال دارم...
1- اول اینکه حساب صندوق چیه و اصولا به چه دردی میخوره ؟
ظاهرا هر چی دخل کاره میریزن توش و هر چی خرجه ازش کم میکنن !. حالا آیا وجودش ضروریه ؟ چون طرف ممکنه چند تا حساب بانکی برای دخل و خرجش داشته باشه و آیا فقط حساب صندوق یه حالت فرضی داره که میشه حذفش کرد ؟
2- از سند دریافت و پرداخت چه موقعی باید استفاده کرد ؟ یعنی برای هر دریافت و پرداختی لازمه برنامه سند بزنه ؟ مثلا موقع ثبت یه فاکتور فروش و دریافت وجه یا چک از مشتری باز هم باید یه سند جدا براش بزنیم ؟
فعلا لطفا اینا رو روشن کنید تا مشکلات بعدی... Wink
ممنون
با سلام
يك پيشنهاد بهتر
تو بازار يك عالمه كتاب هست برا حسابداري از اونا استفاده كني سريعتر به جواب مي رسي
ممنون ولی من کلی مطلب آموزشی در مورد حسابداری از اینترنت گرفتم و همشونو خوندم...مشکل اینه که یه حسابدار فقط همون روشهای کلاسیک خودشو بلده و معمولا چیزی در مورد برنامه نویسی نمیدونه...
این مشکلات رو اونایی که تجربه دارن باید حل کنند...
سلام
توی بانک اطلاعات برنامه ات باید یک جدول به نام جدول روزنامه داشته باشی.
که همه پولهای دریافتی یا پرداختی را با یک سند جدید توی این جدول ثبت
کنید. جدول باید فیلدهای زیر را داشته باشه:
فیلد طرف بدهکار: نام شخص یا چیزی که پول را دریافت میکند
فیلد طرف بستانکار:نام شخصی یا چیزی که پول را پرداخت میکند
فیلد شرح:برای ذخیره شرح سند ،فیلد مبلغ: مبلغ دریافتی یا پرداختی
فیلد شماره سند و فیلد تاریخ
یه مساله دیگه اینکه فاکتور ها توی برنامه من کاملا قابل ویرایش هستند یعنی میشه اقلام فاکتور و سایر موارد رو کم و زیاد کرد .
حالا آیا لازمه فاکتور برگشت از فروش هم بزنم ؟ و آیا فاکتور برگشت از فروش فاکتور اصلی رو تغییر میده ؟ یعنی اون قلم جنس برگشتی باید از فاکتور اصلی حذف بشه یا نه ؟
ممنون