۱۷-دى-۱۳۸۵, ۱۵:۵۱:۳۷
۱۷-دى-۱۳۸۵, ۱۶:۱۲:۱۹
لازم نبود تاپیک جدید میزدی. تو همون تاپیک قبلی میپرسیدی جواب میگرفتی.
این تابع 3 تا پارامتر داره. اولی هندل پنجره مورد نظرتو که با تابع FindWindow میتونی به دستش بیاری. دومی یه متغیره که عنوان پنجره توش ذخیره میشه. باید قبلش به اندازه کافی توش فضای خالی ایجاد کنی. با تابع space یا string. سومی هم طول بافره که باید اینم به اندازه کافی بزرگ در نظر بگیری.
حالا لابد یه تاپیک دیگه میزنی تابع FindWindow چطور کار میکنه.
این تابع 3 تا پارامتر داره. اولی هندل پنجره مورد نظرتو که با تابع FindWindow میتونی به دستش بیاری. دومی یه متغیره که عنوان پنجره توش ذخیره میشه. باید قبلش به اندازه کافی توش فضای خالی ایجاد کنی. با تابع space یا string. سومی هم طول بافره که باید اینم به اندازه کافی بزرگ در نظر بگیری.
حالا لابد یه تاپیک دیگه میزنی تابع FindWindow چطور کار میکنه.
۱۷-دى-۱۳۸۵, ۱۶:۳۱:۱۱
طرز استفاده از FindWindow رو بلدم ولی اگه اینجوری باشه این تابع بدرد کاره من نمی خوره تابع دیگه ای هم هست که بشه باهاش Titlebar رو بدست آورد ؟
۱۷-دى-۱۳۸۵, ۱۸:۲۴:۴۴
سلام.
چرا FindWindow به درد کارت نمیخوره. میتونی به جای کپشن کلاس پنجره مورد نظرتو قرار بدی.
چرا FindWindow به درد کارت نمیخوره. میتونی به جای کپشن کلاس پنجره مورد نظرتو قرار بدی.
۲۱-دى-۱۳۸۵, ۱۷:۳۱:۲۰
اخه من می خوام هر پنجره ای که باز میشه کپشن اونو تو فرمم ببینم
من می خوام از این روش یه فایل رو تو کل هارد پخش کنم
اگه بخوام تو کل پنجره های باز شده که فوکس روشه این کارو بکنم دیگه نمیشه هندل اونارو بزارم
من می خوام یه چیزی شبیه New Folder.exe بسازم
فقط همین!
من می خوام از این روش یه فایل رو تو کل هارد پخش کنم
اگه بخوام تو کل پنجره های باز شده که فوکس روشه این کارو بکنم دیگه نمیشه هندل اونارو بزارم
من می خوام یه چیزی شبیه New Folder.exe بسازم
فقط همین!