ايران ويج

نسخه‌ی کامل: روش‌هاي كاربردي و مفيد افزايش بازديدكنندگان يك سايت يا وبلاگ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
بحث بر سر اين است بودن يا نبودن؟! مي‌خواهيم ببينيم چگونه مي‌توان به ارزانترين(مفت‌ترين) روش ممكن تعداد بازديدكنندگان سايت يا وبلاگ خود را افزايش داد؟ در اين مورد من خودم در حال تحقيق هستم. شما هم اگر راه‌حل‌هي بهتري از معرفي به موتورهاي جستجو داريد كه كارآمدتر هم هست بگوييد شنونده‌ايم؟! :wink:
به نظر من استفاده از يه اسمپر هم ميتونيه كار ساز باشه . يا مثلا قسمت هايي كه در وبلاگ ها هست كه اجازه ميده كاربر نظر خودش رو بگه . قبلا من تو پرشين بلاگ ، يه برنامه نوشته بودم كه به يكسري نوشته ها تو پرشين بلاگ يه پيغام خاصي رو ميفرستاد . حالا البته تو پرشين بلاگ كه ديگه نميشه اين كار رو كرد ، ولي تو بلاگ اسكاي يا تو بلاگ اسپات هنوز هم ميشه يه كارايي كرد . ديگه چي كار ميشه كرد ؟...... (همين الان از مدرسه اومدم، چيزي به ذهنم نميرسه !) راستي زنگ آخر شيمي داشتيم !! معلمش عوض شده ، اين يكي كه اومده اينقدر با حاله !!!
خوب اميرجان بايد يه چيزي رو بگم. مي‌خوام ببينم برفرض كه من سايتم به موتورهاي جستجو معرفي شده. آيا تكرار كلمات كليدي در متن پست‌ها مي‌تواند به انتخاب هرچه بهتر توسط موتوري مثل گوگل كمك بكنه يا نه؟!!! :wink:
هان راستي گفتي شيمي 8) به اطلاع مي‌رسانم كه مي‌توني در پيامهاي شخصي سوالات شيمي‌تون رو بپرسيد. خوش ندارم يه ايران‌ويچي شيمي‌اش رو كمتر از 19 بگيره؟! :evil:
gostaresh نوشته است:هان راستي گفتي شيمي 8) به اطلاع مي‌رسانم كه مي‌توني در پيامهاي شخصي سوالات شيمي‌تون رو بپرسيد. خوش ندارم يه ايران‌ويچي شيمي‌اش رو كمتر از 19 بگيره؟! :evil:
اي بابا اصلا يادم نبود شما يه پا مهندسيد!!!
من با اين شيمي ساي سوم مشكل دارم تا حالا يه كلمه از روش موازنه وارسي حاليم نشده!!Amaze
من فك كنم نيازي به اينكه حتما به موتو جستجو بگي و تكرار كلمه كني مهم نباشه(فك كنم) مثلا من اصلا سايتم رو به آلتاويستا نگفتم ولي ايشون تعداد بيشتري اطلاعات از سايتم نشون ميده .
يه راهشم اينه كه بري و توي فرومهاي پر طرفدار عضو شي و حتي شده پستهاي الكي بزني و اسم سايتت رو تو امضات بزاري (آقا نبي راستي اين سايت امضا نشون نميده چه كنم .... بلد نيستم)
نقل قول: يه راهشم اينه كه بري و توي فرومهاي پر طرفدار عضو شي و حتي شده پستهاي الكي بزني و اسم سايتت رو تو امضات بزاري
علي الخصوص فرومهايي مثل پرشين تولز :wink:
AsefSoft نوشته است:علي الخصوص فرومهايي مثل پرشين تولز :wink:
بيا اينم يه نمونه از حرف من (احتمالا ايشون از اونجا آمده.Amaze :wink:
ashkan نوشته است:
AsefSoft نوشته است:علي الخصوص فرومهايي مثل پرشين تولز :wink:
بيا اينم يه نمونه از حرف من (احتمالا ايشون از اونجا آمده.Amaze :wink:

احتمالا!. نخير دقيقا

روش بسيار عالي و خوبيه.
يه سري به اين سايت بزن :wink:
http://www.mahmoodb.com