ايران ويج

نسخه‌ی کامل: لطفا کمک کنید (برنامه نویسی c)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
لطفا هر کی می تونه توی نوشتن این برنامه ها به من کمک کنه

من خیلی فوری به این برنامه ها نیاز دارم

1- برنامه ایی بنویسید که مختصات یک نقطه را به صورت قطبی گرفته و به مختصات دکارتی تبدیل نماید ؟
2- زیر برنامه ایی بنویسید که بوسیله ی شعاع و نقطه ی مرکز دایره ،دایره را رسم نماید؟(برای حل از روابط sinوcos به صورت بهینه استفاده شود )
3-برنامه ایی بنویسید که بوسیله ی چهار نقطه دو خط را رسم کرده و وضعیت این دو خط را با هم مقایسه نماید ؟ در صورت متقاطع بودن مختصات نقطه ی تقاطع را در خروجی نمایش دهید ؟
4- برنامه ایی بنویسید که چهار نقطه از ورودی گرفته : الف ) شکل حاصل از اتصال این چها نقطه را در خروجی نشان دهد . ب) زیر برنامه ایی بنویسید که انتقال شکل را به اندازه ی dx=10وdy=5 انجام دهد ؟وشکل را رد خروجی نمایش دهد  ج)زیر برنامه ایی بنویسید که شکل مربنوط را به اندازهی 45 درجه دوران دهد .
5- برنامه ایی بنویسید که n نقطه را از ورودی گرفته شکل مربوط به این n نقطه را در خروجی چاپ نماید و سپس یک نقطه دیگر از ورودی گرفته بوسیله تست نیم خط مشخص نمایید این نقطه در داخل شکل قرار دارد یا نه ؟
6- برنامه ایی بنویسید که سوال 5 فقط به جای تست نیم خط از تست محیطی اشتاده کند؟
7- برنامه ایی بنویسید که دو شکل n ضلعی را از ورودی گرفته اشتراک  این دو شکل را در خروجی نمایش دهد ؟ ب) اجتماع این دو شکل را در خروجی نمایش دهد .
8- برنامه ایی بنویسید که n  نقطه را از ورودی گرفتهخ شکل حاصل از n نقطه را در خروجی نمایش دهد سپس کاربر پس از تعیین یک offset  شکلی با برآمدگی و فرورفتگی به شعاع  offset  ایجاد نماید ؟
اين مسله رو استادتون بهت داده .... .....
كدوم دانشگاه درس ميخوني ؟؟؟؟
بگو شايد ترمكي مون باشي؟؟؟؟؟
جناب godvb در صحبت کردن اینجا ادب رو رعایت کنید چون این تذکر دوباره تکرار نخواهد شد !!!!!!!!

قابل توجه خانم عاطفه ... اینجا فقط محل بحث و برطرف کردن مشکلات برنامه نویسی هست و نه ساخت و تحویل پروژه ها یا تکالیف دانشگاهی . متاسفانه اینجور برنامه ها جزو وظایف دانشجویان هستند و پیدا کردن جواب برای اینجور برنامه ها در حیطه کاری من و دیگر دوستان نیست . این برنامه ها به ظاهر در حیطه گرافیک کامپیوتری هستند و الگوریتم های اونها در تمام کتابهای مربوط توضیح داده شده . شما بهتره خودتون اقدام به نوشتن برنامه ها بکنید و اگر به مشکلی برخوردید اینجا مراجعه کنید . ممنون از توجه شما

برای کمک بیشتر به شما من میتونم راهنمایی هایی هم در اختیارتون بگذارم :

1 - فرمول تبدیل مختصات قطبی یا Polar به دکارتی یا همون Cartesian به شکل زیر هست :

کد:
X= R*cos(Theta)
Y= R*sin(Theta)

شما r و Theta رو میگذاری داخل این فرمول ها و مختصات دکارتی میگیری .

2-شما از همون مختصات قطبی برای ترسیم دایره استفاده میکنی . البته برای بهینه سازی فقط مختصات یکی از 1/8 های دایره رو با sin و cos بدست میاری و 7/8 بقیه دایره رو با قرینه سازی ترسیم میکنی !!

3- شما اینجا میتونی از الگوریتمی مثل برسنهام استفاده کنی و دو خط رو رسم کنی . برای اینکه ببینی متقاطع هستند یا نه باید از دانش ریاضی خودتون استفاده کنی . ابتدا معادله کلی دو خط رو به ازای همدیگر روی کاغذ حل کنید و فرمول بدست اومده رو برنامه کنید و ببنید که دو خط توش صدق میکنند یا نه . البته قبلا این کار رو انجام دادند . این لینک میتونه شما رو راهنمایی کنه : http://local.wasp.uwa.edu.au/~pbourke/ge...ineline2d/

4-دوران ، انتقال یا چرخش و .... نقاط رو باید با کمک ضرب ماتریس های مربوطه در ماتریس مختصات ها انجام بدین ! این دیگه مبحث بزرگیه . لطفا به کتاب گرافیک کامپیوتری خودتون مراجعه کنید .

5,6 - اینها مربوط به الگوریتم هایی مثل Convex Hull هستند . http://en.wikipedia.org/wiki/Convex_hull
بازهم به کتاب مراجعه کنید .

7,8 - هم مربوط به الگوریتم های Clipping هست .این بحث ها بسیار مفصله و خودش یک ترم کامل میبره .
http://www.cc.gatech.edu/grads/h/Hao-wei...eh/mm.html