ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه پیشنهاد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
میگم که ....
نظرتون چیه که ما بیایم و مثل سایت هایی که در مورد موبایل فروم دارن، یه بخش به اسم کلوپ گوشی ها بزنیم؟!!
توی دنیایی که تو سال 2007 رفته موبایل و کامپیوتر شدن دو تا برادر، ما که داریم برادر بزرگه! رو پیش می بریم، چرا از کوچیکه عقب بمونیم؟
اگه آقا هادی، مدیر انجمن موبایل اجازه بدن این بخش رو راه بندازیم.
هرکی آمار گوشی خودش رو بنویسه و اگه کسی سوال ازش پرسید در حد توان جواب بده یا این که رجوع بده به یه آدرس ...
نظرتون چیه؟!
به نظر من که مشکلی نداره باید به اشکان بگی
سلام محمد جان
به نظر منم فکر خوبیه ولی فکر نکنم کسی استقبال کنه چون متاسفانه اکثرا واسه ارسال یا دریافت سورس میان ایرانویج وکسی به این موضوع اهمیت زیادی نمی ده
خوب آقا آرش برای خودمون بزنیم. مگه تا حالا برای شما در مورد 6600 سوال پیش نیومده؟
حالا گذاشتن این طور قسمتی ...
سنگ مفت و گنجشک مفت. می زنیم شاید خورد!
راستی من رامین هستم نه محمد!
خوبه.
من مي خواستم يه گوشي بخرم توي هر فرومي كه مي رفتم بخاطر تعداد اندك پست اصلا جواب نمي دادن .
لازمه ..
بنظر من مدیر بخش موبایل و کل فروم وقتی نظر مساعد داره فکر نکنم نیازی به نظر من باشه ولی در هر صورت منم موافقم.
خب دیگه ...
همه که موافقن.
پس راش میندازیم.
فقط چند تا سوال. اول این که امکان داره یه قسمت به همون زیر منوی موبایل به اسم کلوپ گوشی درست کرد؟
چطور بگم. مثل همین "موارد مرتبط با موبایل" البته فکر کنم کار مدیر بخشه. ها؟
من می تونم در مورد 6630 و 6680 و n70 بنويسم.
شدن که فکر کنم بشه ولی یکی رو پیدا کنین mybb بلد باشه من که چیزی سر در نمی یارم Rolleyes
چی بلد باشه؟
My Baby؟!!
حالا از کجا باید پیدا کنم؟! پیشنهادی، راهکاری، راهنمایی ای چیزی ...
Confused
رامین جان فکر کنم تو همین سایت افراد زیادی باشن که mybb کار کردن .
می تونی یه تاپیک بزنی و این موضوع رو مطرح کنی
ha_60 نوشته است:شدن که فکر کنم بشه ولی یکی رو پیدا کنین mybb بلد باشه من که چیزی سر در نمی یارم  :rolleyes:
علکی به من پی ام نده , منم هیچی بلد نیستم خودتم میدونیWhistle
صفحه‌ها: 1 2