ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در مورد YMSG12 و ارسال پی ام فارسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام همشهری ... عزیزی تو خوبی ؟Heart

مرسی داداش همین رو می خواستم فقط . حرف نداشت Shy

پل خرمشهرتم باباااا Tongue . عزیزی بای ...
سلام
من یه dll برای ادیت ریسورس نوشتم میتونین اون رو از روی لینک زیر داونلود کنین.حتی به کمک این dll میتونین آیکون فایلهای Exe رو هم عوض کنین(بدون صدمه رسوندن به ساختار PE ).
http://ps-ware.net/index.php?option=com_...&Itemid=51

بابات تاخیر شرمندم. مدت زمان زیادی میشه که از تاریخ پست گذشته اما من تازه اونو دیدم

فقط موقعه کار با dll متوجه این نکته باشین که زبان ریسورس dll برای EN-us تنظیم شده.
pswin نوشته است:سلام
برای ارسال پی ام فارسی باید از یونی کد استفاده کنی به این صورت که معادل عددی یونی کند را بعد از &h قرار بدی
مثلا
h2222&
سلام
شرمنده من این سوال زشت رو میپرسم
اما چه طوری میتونیم حروف رو به یونی کد تبدیل کنیم ؟
اصلا یونی کد چیه و چه فرقی با کد اسکی داره ؟
سلام.
میتونی از دستور StrConv استفاده کنی.
داخل حالت کدینگ ASCII ما از یک بایت برای نمایش هر حرف استفاده می کننیم که در نیجه از اونجا که هر بایت تنها 2 به توان 8 تا حالت داره ما فقط میتونیم 256 کاراکتر رو نشون بدیم.اما داخل wide char ما از چند بایت برای نمایش هر کاراکتر استفاده می‌کنیم.یونی کد هم یکی از حالتهای wide char هست که تنها توسط یک کمسیون رسمی به نام کمسیون یونی کد توسط شرکتهای بزرگ دنیا و بعضی کشورهای دنیا اداره میشه.کار این کمسیون نسبت دادن یک عدد به هر حرف یا نماد داخل دنیاست وتمام شرکتها مجبورن هر وقط با اون عدد خودشونو سازگار کنن.مثلا اگه عدد 53 را دیدن حرف A رو روی صفحه نمایش نشون بدن.قبل از اینکه یونی کد به وجود بیاد این مشکل وجود داشت که داخل بعضی از سیستمها عدد 53 به معنی Y و داخل بعضی دیگه به معنی A بود. اطلاعات بیشتر رو در مورد یونی کد میتونی از آدرس زیر بخونی:
http://ps-ware.net/index.php?option=com_...&Itemid=47

داخل ویژوال بیسیک چند راه برای استفاده از کاراکترهای یونی کد وجود داره ولی هیچ کدوم اونها استاندارد نیستن.این دستورها عبارتند از:
strconv
charw
ascw
و یکسری تابع API که اکثر اونها با ویژوال بیسیک جواب نمی دن.
براي اين كار بايد يه Application از نوع StandAlone داشته باشي . اين كار در VB تقريبا غير ممكن هستش.من آموزش StandAlone كردن برنامه هايي كه با VB نوشته مي شوند رو تو وبلاگم گذاشتم.يه سري بزني ضرر نمي كني.

www.escada.blogfa.com
:():Heartبابا ايول به همه شما اگه هنوز مي خاين pmفارسي بفرستيد به من خبر بديد سورسش رو بزارم براتHeartHeart
sima_6600 نوشته است::():Heartبابا ايول به همه شما اگه هنوز مي خاين pmفارسي بفرستيد به من خبر بديد سورسش رو بزارم براتHeartHeart
آقا من میخوام سورسشو بزار
سلام
آقا اگاه بخوام به چنتا ای دی pm بدم چی؟
چی کارش کنم درست شه
آی دی ها رو با کاما و یا ; از هم جدا کن
اقا در مورد پی ام فارسی هم توضیح بدین
صفحه‌ها: 1 2