ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدیریت پروسس با زبان سی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
می خواستم یه برنامه بنویسم برای مدیریت پروسس ها . روش هایی که تو سیستم عامل می گن مثل fifo رو با سی پیاده سازی کنم اما نمی دونم چجوری
با سلام به شما دوست عزیز

ببینید دوست عزیز این الگوریتم های زمانبندی و الویت بندی مثل FIFO یا Round Robin یا ... که هست موقعی می شه ازش استفاده کرد که بخوای خودت سیستم عامل رو بشینی از صفر بنویسی ولی وقتی ما داریم در یه محیطی مثل داس یا ویندوز برنامه می نویسیم در واقع داریم از یه سیستم عامل آماده استفاده می کنیم که خودش این الگوریتم ها رو داره بکار می گیره و در واقع جایی برای استفاده از این قبیل الگوریتم ها برای مدیریت زمانبندی و ... باقی نمی مونه چون خود سیستم عامل داره ازش استفاده می کنه و مدیریتش دست ما نیست
نقل قول: می خواستم یه برنامه بنویسم برای مدیریت پروسس ها
حالا این صحبتی که کردید داستانش جداس
ار داس که اطلاعی ندارم ولی چیزی که هست اینه که در ویندوز با یک سری
از توابع API می شه پروسس ها رو مدیریت کرد
مفهومی که من از مدیریت پروسس ها استنباط می کنم و در محیط یه سیستم عامل قابل انجام هست شامل موارد زیر هست :
ایجاد پروسس
حذف پروسس
کنترل پروسس
و ....

موفق باشید
ببخشید من خودم اولش درک درستی از برنامه ای که ازم خواستن نداشتم !

این برنامه باید n تعداد پروسس ها رو بگیره !
بعد یک بار به یکی از روش های زمان بندی انحصاری و یک بار هم به روش زمان بندی پروسس غیر انحصاری زمان اجرای انها را بگه
من شروع کردم به نوشتن اما این سی زبون نفهمه !

مثلا
;[]int m

این و قبول نمی کنه !
موقع کامپایل کردن این اررور رو می ده
size of 'm' is unknown or zero

نقل قول: این برنامه باید n تعداد پروسس ها رو بگیره !
بعد یک بار به یکی از روش های زمان بندی انحصاری و یک بار هم به روش زمان بندی پروسس غیر انحصاری زمان اجرای انها را بگه
من شروع کردم به نوشتن اما این سی زبون نفهمه !
شاید منظور شما اینه که سیستم عامل طراحی کنیم
در این صورت شما باید برای اطلاعات بیشتر به کتاب "سیستم های عامل"
دکتر مهرداد فهیمی رجوع کنید
این کتاب در دو جلد هست و فکر می کنم باید به قسمت ضمیه هاش رجوع کنید
اطلاعات خوبی درش می شه پیدا کرد
موفق باشید