ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش کدنویسی  J2ME
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
چرا بابا ناقوس باید داشته باشه
غلط هاش رو هم اگه گفته بودین تو ویرایش های بعدی درستش می کردم
اگه اون کتاب رو هم پیدا نکنی یه سری pdf ترجمه کردیم تو سایت ایران ویج هست البته لینکش توی فروم بی زحمت خودت بگرد باید دنبال شاهزاده ایرانی بگردی Wink
سلام
اگر کسی هست که اطلاعات یا سایتی در مورد استفاده از پایگاه داده ها در برنامه NetBeans داره لطفا به بنده کمک کنه.
سلام دوستان:
من با نرم افزار godb یه برنامه ساده نوشتم، این نرم افزار قابلیت sis سازی رو داره ولی بعد از ساخت sis و نصب اون روی یه گوشی نوکیا اصلا اجرا نمشه و انگار می خواد یه چیزی رو از اینترنت دانلود کنم...
اگه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
كتاب انتشارات ناقوس يه سي دي داره كه توي شاخه سيمبيانش تروجان داره حواستون باشه !!
jenabane asatid....man mikham ye barnameye gerefiki bara goooshiaye touch benvisan(windows ya simbian)..ba barnamenevisiye mobile ham ashnaee nadaram.....barnameye ziad pishraftei nakhahad bood.....faghat mikham ye naghsharo vasam biare va harjash ke man ghalamo mizaram belafasele ye seri ettela ate pishfarzi entekhab kone...masalan man alan ghalamo gozashtam roo safhe....bayad poshte sare ham 5 ta soal beporse ke javab dadaneshooon 4 gozinei khahad booood,yani yeki az 4 ta javabe pishfarzesho man entekhab konamo bad bere soale bad....bad az in in etelaato roo naghshe baye noghte neshooon bede,masalan age man miram rooo un noghte toooye naghshe javabe un 5 ta soalo baram biare.....lotfan marhale be marhale rahnamaee va komakam konid............vaghan mamnoooooon
دنیای برنامه نویسی موبایل هر روز بهتر می شود هر کی میخواهد برنامه نویسی موبایل کار کنه با من تماس بگیره 09127583870
راستی یه کد هم دارم می خواهم بهتون بدم
برای ارسال اس ام اس است
import javax.microedition.midlet.*;
import javax.microedition.lcdui.*;
import javax.wireless.messaging.*;
import javax.microedition.io.*;

/**
*
* @author Hamed
* @version
*/
public class SMSSending extends MIDlet implements CommandListener
{
private Command cmdExit,cmdSend;
private TextField txtPhone,txtMessage;
private Form frm;
private Display display;

public SMSSending()
{
frm = new Form("SMS Sender");
cmdExit = new Command("Exit",Command.EXIT,1);
cmdSend = new Command("Send",Command.SCREEN,2);
txtPhone = new TextField("Phone","",48,TextField.PHONENUMBER);
txtMessage = new TextField("Message","",160,TextField.ANY);

frm.addCommand(cmdExit);
frm.addCommand(cmdSend);
frm.setCommandListener(this);

frm.append(txtPhone);
frm.append(txtMessage);

display = Display.getDisplay(this);
}

public void startApp()
{
display.setCurrent(frm);
}

public void pauseApp() {
}

public void destroyApp(boolean unconditional) {
}

public void commandAction(Command command, Displayable displayable)
{
if(command == cmdExit)
{
destroyApp(true);
notifyDestroyed();
}
else if(command == cmdSend)
{
SendSms sms = new SendSms(txtPhone,txtMessage);
sms.Start();
}
}
}

class SendSms implements Runnable
{
private String phone,text;

public SendSms(TextField phoneNum,TextField message)
{
phone = phoneNum.getString();
text = message.getString();
}

public void Start()
{
Thread th = new Thread(this);
th.start();
}

public void run()
{
try
{
String address = "sms://"+this.phone;
MessageConnection con = (MessageConnection)Connector.open(address);
TextMessage msg = (TextMessage)con.newMessage(MessageConnection.TEXT_MESSAGE);
msg.setPayloadText("Sms send to "+text);
con.send(msg);
}
catch(IllegalArgumentException iae)
{

}
catch(Exception ex)
{

}
}

}
(۱۹-بهمن-۱۳۸۵, ۱۸:۴۲:۵۹)sara_maedeh نوشته است: [ -> ]با سلام و با تشکر از راهنماییتان.
میخواستم  اگه ممکنه در مورد آموزش j2me اگه مطلبی دارین یا سایتی رو می شناسین معرفی کنید.
با تشکر.

سلام دوستان
جدیدا کتابی با نام تکنولوژی جاوا برای موبایل و PDA ها توسط کتاب نیاز منتشر شده است . این کتاب علاوه بر پوشش دادن کامل j2me دارای یک سی دی حاوی نرم افزار ها netbeans و JDK است. این کتاب توسط اساتید دانشگاه نیز تایید شده است مترجم سعید زارعپور میثم مقدم
سلام دوستان
جدیدا کتابی با نام تکنولوژی جاوا برای موبایل و PDA ها توسط کتاب نیاز منتشر شده است . این کتاب علاوه بر پوشش دادن کامل j2me دارای یک سی دی حاوی نرم افزار ها netbeans و JDK است. این کتاب توسط اساتید دانشگاه نیز تایید شده است مترجم سعید زارعپور میثم مقدم
جال بود
آره نرم افزار NetBeans خوبه یه پلاگین داره به اسم mobility pack
سلام
من یه پروژه ی برنامه نویسی با موبایل دارم که باید با اسفاده از بلوتوث ارسال و دریافت فایل بین گوشی هارو داشته باشه.من از نت بینز 6.9 استفاده می کنم.اما وایرلس تولکیت ان مشکل داره.یعنی برنامه ای که دارم اجرا نمیشه.و همینطور نمیتونم وایرلس تولکیت 2.5.2 رو از جایی دانلود کنم.اگه کسی اونو داره ,لطفا اونو آپ لود کنه. و اگه میتونه منو در این زمینه کمک کنه راهنمایی کنه.
من فایلjsr 82 رو هم نصب کردم,چون گفتن که مربوط به گوشی هس و لازم نیس روی کامپیوتر نصب بشه.درسته؟
و همچنین sdk مربوط به گوشی رو هم نصب نکردم چون گفتن که netbeans6.9 خودش داره.
اگه در کل منو در این زمینه راهنمایی کنین ممنون می شم.
با سلام
می خواستم یه کتاب دیگه بهتون معرفی کنم که فکر کنم تو بازار نایاب است ولی کتاب خوبی می باشد اسمش آموزش برنامه نویسی موبایل به زبان جاوا هست که نویسنده اش دانیال رحمان زاده می باشد
موفق باشید Wink
صفحه‌ها: 1 2 3