ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یک مشکل در مورد مموری گوشیم .
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام ! خسته مباشید
من یه گوشی nokia 7610 دارم . مموری فابریکش 64 . من یدونه مموری 256 خریدم برای گوشیم ، روزه اول کارش خوب بود اما فرداش گفتم بزار فرمتش کنم شاید بهتر باشه اما بعد از اینکه فرمتش کردم ....Confused
عکس که باهاش بگیری خراب پوله در میاد اینجوری ......
[تصویر:  Image%28207%29.jpg]
[تصویر:  Image%28208%29.jpg]

فیلم هم که باش بگیری یه حالتی میشه ( انگار سیدی خش داره )
اما فایل های صوتی رو به خوبی اجرا میکنه .

کارهایی که کردم ولی فایده نداشت :
-با رم ریدر فرمتش کردم .
-با گوشی خودم دوباره فرمت کردم.
-توی یدونه 6600 تستش کردم باز خراب بود . ولی توی یدونه 7610 دیگه تست کردم خراب بود ولی بعد از فرمت کردن با اون گوشی، توی اون گوشی خوب بود . ولی تو گوشی خودم نه.

* یه نکته دیگه : با رم ریدر که رو مموری عکس بریزم توی کامپیوتر خیلی خوبه و همه عکسها سالمن اما همین که بزارم توی گوشیم همه عکس ها خراب میشه و اگه دوباره بخوام تو کامپیوتر ببینمشون دیگه نمیشه چون عکسها همه خراب شده.

به خدا ببخشید اینقد طولانی شد سرتون رو درد آوردم
حالا از همتون عاجزانه تقاضا دارم اگه شما راهی به ذهنتون میرسه منو راهنمایی کنید با تشکر . بایHeart
از بچه ها خواهش دارم اگه اطلاعاتی دارن که میتونه مفید باشه دریغ نکنن . چون من دارم از این درد دیوانه میشم.
blossom و آقا هادی شما دیگه چرا سر نمیزنید
مموریتو با رم ریدر فرمت کن گوشیتو هم فرمت کن #7370#* یا ویروس گرفته یا یه تنظیماتش ریخته به هم اگر هم نشد با یه مموری دیگه تست کن اگر این مشکل رو داشت ببر برات فلشش کنن.
آخه با مموری فابریکش مشکلی نداره
شاید با یه استانداردی فرمت کردی که گوشیت نمی شناسه سعی کن با یه گوشی دیگه که قدیمی تر باشه فرمتش کنی بعد ببین گوشیت می شناستش یا نه با خود گوشیت هم سعی کن فرمتش کنی
نقل قول: مموریتو با رم ریدر فرمت کن گوشیتو هم فرمت کن #7370#* یا ویروس گرفته یا یه تنظیماتش ریخته به هم اگر هم نشد با یه مموری دیگه تست کن اگر این مشکل رو داشت ببر برات فلشش کنن.
مموریمو فرمت کردم اما منظورتو از " گوشیتو هم فرمت کن #7370#* " نفهمیدم #7370#* یعنی چی . آره خوب آخر از همه فلش می کنم.

نقل قول: شاید با یه استانداردی فرمت کردی که گوشیت نمی شناسه سعی کن با یه گوشی دیگه که قدیمی تر باشه فرمتش کنی بعد ببین گوشیت می شناستش یا نه با خود گوشیت هم سعی کن فرمتش کنی
با گوشی خودم فرمت کردم بعد از فرمت این پیغام اومد "Memory Cart Not Curopted"
حالا باید با یه گوشه دیگه امتحان کنم البته قدیمی تر

lolohacko, ha_60 جدن مرسی که اهمیت دادین و راهنمایی کردین .