سلام، دیدم اینجا دارین در مورد برنامه نویسی موبایل صحبت می کنید گفتم من هم از فرصت استفاده کنم و سوالم رو بیان کنم
من دنبال 1 برنامه هستم که بتونه از موبایل به 1 جا زنگ بزنه
وقتی زنگ می زنه، این طرف مودم کامپیوتر تلفن رو بر می داره، حالا کانکشن برقراره، حالا من می خوام مثلا موبایل 1 سری String و Data رو به کامپیوتر بفرسته(از طریق همین کال)
هر کسی که می تونه کمک کنه، لطفاً دریغ نکنه و نکته مهمتر اینه که اگه کسی این کار رو کرده، شرکتی که من توش کار می کنم حاضره سورس کدش رو بخره
سلام.
فك كنم بتونم كمك كنم.
با برنامه Appforge Crossfire ميشه. من خودم ورژن 6.0.1 و 5.6.1 رو دانلود كردم. كرك 6 رو هم دارم. كرك كار ميكنه ولي روي گوشي كار نميكنه. بايد يه نفر كرك كنه. ولي كار باهاش خيلي راحته. برا هر گوشي ميشه برنامه نوشت. اما بزرگترين مشكل اينه كه Client هست. بايد ي
خب، لطفاً آدرس میل خودتون رو بفرمایید تا من با شما تماس بگیرم.
هر كدوم از دوستان خواستن آدرسشو بگه براش ارسال كنم. اين آدرس ايميل:
info@comm.ir
آدرس ايميل بنده : far_222000@yahoo.com
خيلي خيلي هم ممنون هستم!!!
Hosein0oo0@yahoo.com
خوب این چه کاری بود لینک میزاشتی هر کی خاست دانلود کنه !
در هر صورت مرسی
خوب پس چرا نمی فرستی آقای ?SayyedAli
بابا این SeyyedAli که ما رو گذاشته سر کار، هیچ کسی دیگه ای بلد نیست برنامه ای با جاوا یا سیمبین بنویسه که بتونه از طریق کال به مودم وصل بشه و دیتا رد و بدل کنه؟!!!
الان جای ha_60 خالیه!!!!!!!
عزیزم این لینکی که دادی برای اینکه فایل رو دانلود کنیم باید عضو باشیم، به جای اینکه این کار رو کنی، فایل رو اینجا هم آپلود می کردی، اگه این کار رو بکنی خیلی خوب می شه!!!
راستی تو این مقاله ننوشته که چه جوری می شه با موبایل به 1 مودم وصل شد و دیتا رد و بدل کرد؟