سلام دوستان من چه طوري مي تونم برنامه اي بنويسم كه مثلا ايميل ياهو بسازي
و قسمت آي دي فقط يه تكست باكس باشه
نمي خوام بره تو خود سايت ياهو
kasi nemitoone man o rahnamaye kone
تو رو خدا كمكم كنيد خواهش مي كنم
این کارو نمی تونی بکنی چون yahoo این اجازه رو بهت نمی ده اگه دیده باشی موقع ساختن به صورت دستی هم یه عکس داره که توش متن نوشته باید متن داخل عکس رو تایپ کنی دقیقا به همین خاطره
برای این کار باید صفحات یاهو رو باز کنی داده هایی رو که می خواد براش ارسال کنی اونم مثال با متد پست تازه ممکنه روش های دیگه ای هم برای چک کردن گذاشته باشه
حالا ياهو نه مثلا يه سايت ديگه
يه سورس نمونه به من مي دي
سلام !
من یه مدت بود روی این مساله کار میکردم اما نمیدونم چی شد که گذاشتمش کنار .
نقل قول: این کارو نمی تونی بکنی چون yahoo این اجازه رو بهت نمی ده اگه دیده باشی موقع ساختن به صورت دستی هم یه عکس داره که توش متن نوشته باید متن داخل عکس رو تایپ کنی
حالا چطوری میتونیم آدرسه اون عکسیرو که یاهو برای اون صفحه انتخاب کرده پیدا کنیم و توی برناممون لود کنیم ؟
برای باز کردن صفحات باید با api کار کنی توی همین فروم بود api هاش البته توی وی بی یه کامپوننت بود فکر کنم اینترنت ترانسفر کنترل انگار با اون هم م یتونی باز کنی و متن داخل صفحات رو بخونی
باید جاشو تو کدهای HTML داشته باشی ودقاقا همونجا دنبالش بگردی آدرس عکس رو در بیاری
agi roo adrese aks clik koni hata mitooni oon neveshtaro azash darbiyari
اتفاقاً منم داشتم به همین فکر میکردم که متن عکس هم باید تو سورس صفحه باشه .
من سورس صفحه رو با اینترنت ترانسفر لود کردم اما نمیدونم چرا به طور کامل نیومد و فقط قسمتی از سورس اومد
(شاید دلیلش محدود بودن گنجایش متغیر رشته ای یا ریچ تکست باکس باشه که من ازش استفاده کردم)
اگه متن اون عکس توی سورس صفحه بود که دیگه دلیلی نداشت شما اونو تایپ کنی تمام هکرها هم ازش استفاده می کردن اون متن تصادفی و تولیدشم کلی درد سر داره و هیچ جای صفحه هم وجود نداره