ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ایا میشه با VB (پسورد- اینترنت - EXE و ..)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت تمامی اعضای گل انجمن Shy

بنده میخوام یه برنامه ای بسازم با مشخصات زیر البته اگه کمک و همیاری شما باشه
1.در ابتدای برنامه یه یوزر نام و پسورد بخواد از ما که اگه درست جواب دهیم وارد صفحه دوم شود

2. وقتی وارد صفحه دوم شد به صوردت اتوماتیک بازدن کلید کانکت در برنامه با یوزر و پسورد و تلفن شبکه ای که قبلا در برنامه ثبت کردم بتونه به اینترنت وصل بشه Wink یعنی منظورم اینه که این کانشنی که میسازم اصلا تو قسمت کانکشن های ویندز نره Confused و خود برنامه بتونه به اینترنت وصل بشه طوری که کسی ندونه که با چه یوزر نام و پسورد و تلفن شبکه ای به اینترنت وصل شده و نهایتا گزینه ای برای قطع اینترنت

3 واز همه مهمتر :::: وقتی که به اینترنت وصل شده یه برنامه اگزه اجرا بشه به صورت اتوماتیک یا با یه باتون که این برنامه رو اصلا کسی نبینه که این برنامه کجاست ؟ و بعد از بستن برنامه خودم این برنامه هم بسته بشه Shy
منوظرم دقیقا اینه که من میخوام همراه با این برنامه ای که من میسازم تو مرحله سوم یه برنامه ای که قبلا یکی دیگه نوشته اون برنامه اجرا بشه در صورتی که اول برنامه من کاربر یوزر و پسورد رو درست وارد کرده باشه بتونه این برنامه اگزه رو ببینه

فکر کنم منظورمو به خوبی نگرفته باشین Rolleyes

پس میخوام منظورمو به صورت کلی و روان براتون بگم

ببینید من میخوام یه برنامه بنویسم که اولش از طرف یه پسورد و یه نام کاربری بخواد برای ورود به برنامه که اگه پسورد درست باشه بتونه به صفحه دوم انتقال پیدا کنه که در صفحه دوم من میخوام که خود برنامه بتونه یه کانکشن مجازی درست کنه که به صورت اتوماتیک برنامه به اینترنت وصل بشه و بعد از هر بار دیسکانکت شدن کانکشن پاک بشه و اصلا نمیخوام کسی بدونه که برنامه داره با چه یوزرو پسوردی وارد اینترنت میشه و بعدشم که به اینترنت وصل شد یه برنامه اجرا بشه که این برنامه رو من ننوشتم و بطور مثال یکی دیگه نوشته من میخوام از برنامه اون تو برنامه خودم استفاده کنم مثلا طوری باشه که کسی نتونه بدون داشتم یوزر نیم و پسورد اولیه وارد برنامه بشه منظورم برنامه ای هست که در مرحله سوم میاد و یا یه روش دیگه که به نظر خودم رسیده اینه که مثلا همون فایل برنامه "اگزه" رو توی یه دایکتوری از ویندز که جای پرتی هم باشه بزارم که کسی نتونه اونو پیدا کنه ؟ به نظر شما ای روش چطوره ؟Shy

امیدوارم که منظورمو درک کرده باشن البته یه چیز رو هم بگم اگه من نتونم این برنامه رو درست کنم باید قید دانشگاه رو هم بزنم یعنی این برنامه اینقدر برام مهمه اگه کسی خواست پولی هم درسته کنه اشکالی نداره چون واقعا و انصافا حق هم داره چون کار اسونی نیست و نه من پسرخالشم !!! Shy یا اگه کسی هم دلش واسم سوخت بازم میتونه یه کمکی به ما بکنه Shy

Heart

بخدا من خیلی بهش نیاز دارم دوستان عزیز لطف کنید و یه پاسخی به ما بدین
سالار خان! این برنامه ای که شما تقاضا کردی زیاد سخت نیست. اما باید چند تا چیز رو کاملا مشخص کنی.
اولا : سطح امنیت برنامه باید تا چه حدی باشه. یعنی می خوای این برنامه رو از دسترس چه گروهی از کاربران محافظت کنی؟ کاربران متوسط یا حرفه ای ؟
دوما : اون برنامه سومی که می خوای با این برنامه اجراش کنی هیچ ربطی به این برنامه نداره؟ منظورم اینه که برنامه سوم رو می خوای به صورت اتومیشن اجرا کنی یا اگه با شل هم اجرا بشه برات مسئله ای نیست؟
خیلی خیلی ازت ممنونم جناب DiDi

واقعا دمت گرم که حداقل یه جواب دادی به ما

ببین دوست من محافظتش زیاد مسله ای نیست واسه افراد متوسط میخوام که زیاد از کرک و سورس و از این جور چیزا اطلاعی ندارن !!!!

و در مورد فایل اجرایی که بهش وابسته بشه : اره دوست من اون برنامه هیچ ربطی به برنامه من نداره و یه برنامه ای هست که مثلا یکی دیگه نوشته و من میخوام اونو تو برنامه خودم بزارم مثلا به طور مثال یکی یه برنامه ماشین حساب نوشته و من سورسشو ندارم فقط فایل اگزه (exe ) دارم و من میخوام اون فایل اجرایی رو تو برنامه خودم بزارم و هر وقت که اون طرف بادادن پسورد وارد برنامه ام شد و بعد از کانکت شدن به اینترنت یا قبل از کانکت شدن به اینترنت اون فایل اجرایی اجرا بشه و بعد از بست برنامه خودم اون برنامه هم بسته بشه یعنی اینجوری بگم : نمیخوام کسی بتونه اون برنامه رو بدون پسورد اولیه اجرا کنه

ممنون که توجه کردین

پایدار باشین
نقل قول: البته یه چیز رو هم بگم اگه من نتونم این برنامه رو درست کنم باید قید دانشگاه رو هم بزنم
یا دانشگاهت مشکل داره یا خودت چون به هم ربطی ندارن Wink
نقل قول: .در ابتدای برنامه یه یوزر نام و پسورد بخواد از ما که اگه درست جواب دهیم وارد صفحه دوم شود
این برنامه که می خوای هر کدومش یه قسمت جداست با این سوالی هم که پرسیدی معلومه خیلی هم برنامه نویسی بلد نیستی پس من پیشنهاد می کنم قبل از اینکه این برنامه رو بنویسی یکم برنامه نویسیت رو قوی کن (یه کتاب خوب پیدا کن بخون) چون ازاین خورده کاری ها توی برنامه ها زیاده که بهش نیاز پیدا می کنی بعد قسمت های پیچیده تر رو اول یه جستجو بکن اگه پیدا نکردی بیا بپرس
راستی نگو اینو تا فردا می خوام حتما هم باید این کارو بکنم وقت هم ندارم چون تقریبا غیر ممکنه Wink
مثلا برای اون تیکه اول اگه هنوز وی بی یادم باشه باید قتی پسورد درست بود form2.show و برای بستن این پنجره هم me.unload یا یه چیزی تو همین مایه ها بگردی راحت پیدا می شه م خیلی وقته وی بی ننوشتم
اقا دستت درد نکنه خیلی ممنون از راهنماییت ولی حقیقتا من به این برنامه نیاز دارم و نتونستم برم کتاب بخونم چون گفتم مربوط به دانشگاه میشه ( موضوع یه چیز دیگس من پیش دانشگاهی هستم و موضوع سر شرط بندیه که اگه من نتونم اینو درست کنم باید قید چند چیزو بزنم { دانشگاه - لپ تاپ -پاکت پی سی اره چه کنیم شرط بندیمونم مثل ادم نیبست اخه کدوم ادم عاقل سردانشگاه شرط میبنده !!!! اگه شرطو ببازم حداقل اگه دانشگاه نشد اون دوتای دیگه رو از دس میدم !!} درسته شما گفتید عجله تو کار نباشه ولی ایندفعه رو باید عجله کنم

به هرحال من بی صبرانه منتظر جواب شما دوستان گل هستم
من موندم چی بگم !!!!!!
سالار خان برنامت تقریبا آماده است تنها کاری که قبل از اجرای برنامه باید بکنی اینه که یه کانکشن در ویندوز بسازی و شماره آی اس پی رو تو اون وارد کنی ... بعد که وارد برنامه می شی باید یوزر و پسورد رو هم بدی تا به اینترنت وصل شی...
راستی سالار نگفته بودی شرط بندیه .... اگه ببازی که بدبخت می شی ولی نگفتی اگه ببری چی می شه؟؟؟؟
سلام رفیق گل دستت درد نکنه واقعا خیلی اقایی

اها گفتی چی میبرم ؟

1 : مهمترین چیز : من جلوی برادرم !!! ( رقیب من ) کنف نمیشم !!

2 : سیستم اون مال من میشه یعنی من سیستممو با اون عوض میکنم سیستم من خیلی خیلی پایین هست ولی ماشاالله سیستم اونو نگو .......

3 : اگه خدا بخواد صاحب یه لپ تاپ مفت هم میشیم

ولی اگه ببازم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بدبخت میشم اساسی !!!!

به حرحال دمتم اساسی گرم

ما همچنان منتظر برنامه هستیم

پایدار باشید دوست من
سلام ســـــــالار
ببینم دوست داری برنامه رو بفرستم به میلت یا اینکه بزارم تو سایت تا آقا دادش خودش بیاد دانلود کنه!!
اگه می دونستم همچین شرطی بستی مطمئن باش همینجوری برنامه رو بهت نمی دادم ;-)
سلام دوست عزیز بخدا خیلی خیلی شرمندهتون شدم Shy

نمیدونم چی بگم اخه خیلی اقایی کردی واقعا خیلی بامرامی دوست من :Wink

شما الانم هرچی بخوای یا هر دستوری بفرمایید رو تخم چشم Shy وظیفمه کور شده نوکرتم Shy

گفتی به ایمیلم بفرستی یا اینچا بزاری ؟

منم میگم که اگه شد بفرست به این ایمیل ادرس

SALAR2010@WALLA.COM

ولی یه وقت اینجا نزاریش که اساسا بدبخت میشم Confused

به هرحال خیلی اقایی دوست من

امیدوارم بتونم جبران کنم و در ضمن اگه چیزیز کاری باری داشتی ما در خدمتیم Shy

پایدار باشید
صفحه‌ها: 1 2 3