ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Setup !!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
نه متآسفانه !!!!!! این جور فایلی ندیدم !!!!
شما که می خوای انقدر ستاپت اختصاصی باشه
خوب خودت ستاپ رو درست کن عزیز
آخه اونم یه سری دیگه مشکلات داره !!! مثلاً اینکه باید DLL هاش رو بگردم ببینم کجاها ریخته دوباره جمعشون کنم ! بعد این برنامه ای که من دارم باید رو SQL نصب بشه !!! بعید میدونم اگه خودم ستآپش کنم کار بکنه !!!
والا ما که دقیق نفهمیدیم شما این رو واسه چی می خوای و هدفت چیه؟ ولی فکر می کنم که می خوای به فایل ستاپ یه برنامه، یه کد مخرب یا ویروس یا چیزی شبیه به اون اضافه کنی و یه تروجان مانند بسازی

خوب واسه این کار بهترین چیز یه اگزه بایندر هستش که اون فایل بخصوص رو به برنامه اضافه می کنه

یا حتی می تونی کارهایی رو که می خوای انجام بشه رو برنامه نویسی کنی و فایل اگزه رو به این فایل ستاپ بایندس کنی

یا حق
نه!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببین مثلاً یه برنامه ! یا اصلاً بهتر بگم یه بازی مثل GTA !!! خوب بازی رو نصب میکنی ! ولی بعدش باید بری از تو پوشهء CRACK اون فایل EXE رو کپی کنی جای اون فایل اصلی !!! یا اتوکد هم همین طور ! این برنامهء منم دقیقاً به همین صورت هست ! ولی دیگه نمیخوام طرف بره و کپی پیست کنه و قضیه لو بره !!! یه راست بره و اون فایل EXE رو جای اون فایل اصلی بزاره !!! امیدوارم این بار منظورم و فهمیده باشین!!!! OK ?
آخه اینی که دیگه گفتی خیلی خفن بود
خوب ؟!!!!!!!!!!!
من دوست دارم یه جا یه تاپیک میدم به جواب برسم !!! یعنی اینقدر سوالم تخصصی بود ؟؟!!!
سلام

عزیزم شما فایل ستاپ رو آپلود کن (ببینم شاید بشه ...)

موفق باشی
خدانگهدار
فایل ستآپ با Cab هاش حدوداً 33 مگابایته !!! اگه خوب راهی هست بگید !!!

خیلی خوب من اوکی شدم... راهش رو بهت می گم ولی .....

مقدمه :

امیدوارم برنامه ات یه چیزی تو همون مایه های GTA باشه

1- برنامه رو که نصب کردی یک سری فایل تو پوشه مورد نظرت کپی می شه و احتمالا یک سری کلید های ریجیستری خیلی کم اهمیت هم به ریجیستری اضافه می شه... بگو خوب

2- فایل کرک شده رو جای فایل قبلی کپی کن

3- کلید های ریجیستری که اضافه شده رو شناسایی کن ( برنامه ها معمولا تو روت دوم و قسمت Software کلیدی می سازن و تنظیماتی انجام می دن)

4- اون کدها رو از ریجیستری Export کن
5- فایل هایی که تو شاخه هست رو با برنامه Tin3 دوباره ستاپ کن به صورتی که فایل Reg که قبلا ساختی هم به پروژت اضافه کنی

حالا برنامه ای داری که بعد از نصب فورا اجرا می شه و دیگه لازم نیست فایل کرک رو کپی کنی ..

ولی ....

با این کار یه فایل اگزه درست کردی که حجمش به 100 میگ هم می رسه

اجرای این فایل بزرگ به مراتب طولانی تر از اجرای ستاپ معمولی و کپی کردن فایل کرک هستش

ممکنه برنامه کدهای خاصی در ریجیستری ذخیره کرده باشه که به نسبت سیستم عامل و نوع سخت افزار سیستم شما متغییر باشه این یعنی ممکنه فایلت رو هر سیستمی کار نکنه

نتیجه اخلاقی : بابا اگه این جوری خوب بود اون بابایی که از من و تو صد تا وارد تره و تونسته فایل رو کرک کنه، قبل من و تو این کار رو می کرد!

یا حق
صفحه‌ها: 1 2 3