ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Setup !!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
خوب هستيد
اين كاري رو كه ميخواهيد بكنيد بيشتر به بخش برنامه نويسي ربط داره تا كرك كردن . اما خوب يه جا هايش هم مربوطه بگذريم برسيم به جواب شما
1- برنامه بايد اجرا بشه
2- بعد از نصب بياد و فايل مورد نظر شمكا كپي بشه
خوب براي اين كار چند تا كار ميتوني بكني
فرض كنيم برنامه براي اجرا بعد از نصب احتياج داره ريستارت كنه:
1- يك برنامه بنويسي كه هنگام نصب اول و قبل از برنامه نصب اجرا بشه و خودش رو توي شاخه runonce توي ريجيستري كپي كنه و بعد برنامه نصب  رو اجرا كرده و خارج بشه . حالا وقتي دستگاه ريستارت شد اين برنامه كه توي شاخه ريجستري نشته بياد ببينه كه برنامه كجا نصب شده و كرك رو توي شاخه نصب برنامه كپي كنه ( از روي سي دي و يا هارد و يا جايي كه هنگام اولين اجرا برنامه كرك رو بصورت موقت كپي كرده باشه )

خوب برنامه احتياج به راه اندازي نداره
2- برنامه نصب را با تابع api: creat proccess بصورت ساسپند ران كنه
- با تابع Api:ResumeThread برنامه رو راه بندازه
- *چك شه برنامه در حال اجرا است يا نه  ( با تابع WaitForSingleObject و ورودي هاي هندل پروسس و مقدار 0 يعني چك كن اين پروسس توي حافظه هست يا نه )
- اگر مسير نصب معين نشده بود چك كنه ايا مسير نصب را يوزر معين كرده يا نه ( بيشتر برنامه ها موقع نصب مسير نصبشون رو توي ريجستري مينويسن و يا توي يك فايل ini )
- **اگر مسير نصب پيدا شده بود :
-- چك كنه ايا فايل مورد نظر با انداره اش توي مسير نصب كپي شده يا نه
-- اگر كپي شده بود فايل كرك رو روش كپي كنه  و به *** بره وگرنه ادامه بده
- اتمام **
- صدا زدن APi:sleep 10 جهت اينكه هي لوپ اجرا نشه و پروسس به 100 درصد نرسه ( ابته اگر از وي بي استفاده ميشه استفاد ه از تابع doevents بهتر است )
- پرش به *
- *** خروج    
با sql که تا حالا تو هیچ پروژه ای برام مشکلی پیش نیومده چونکه از ساخت database تا ساخت trigger از T-SQL استفاده میکنم .
به تو هم همین راه رو پیش نهاد میکنم .
در مورد پیدا کردن Dll و... میتونی به راحتی با یک برنامه فایل مانیتور همه رو پیدا کنی .
من فکر کنم چی شده :
فایل ستآپ اصلی برنامه رو کلاً Rename میکنم !
بعد یه برنامه منویسم که اونو اجرا کنه ! مثلاً با دستور Shell !
بعد از اتمام نصب برنامه اون فایل کرک شده رو در مسیر فایل اصلی بزاره و .... !
میشه یکم بیشتر توضیح بدید !!مثلاً اینکه چه جوری مسیر نصب پیدا شده یا .... !!!! در ضمن من فقط VB بلدم ! اگه ممکنه یکم توضیح بدید که مثلاً در VB با چه دستوراتی میتونم اون کارو بکنم !!
این سوال ما هم مثل اینکه خورد به سال نو و ماست مالی شد رفت !!!!
WhistleWhistleWhistle
آقا سپهر شما شروع کن به نوشتن هرجاش موندی بیا اینجا بپرس تا کمکت کنیم.

مثلا برای دست آوردن شاخه ای که برنامه توش نصب شده می تونی از ریجیستری آدرس برنامه رو بدست بیاری..... تمامشم با وی بی قابل اجراست.

یا حق
صفحه‌ها: 1 2 3