ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اشكال در مشاهده سايت.
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان سايت در اثر يه اشتباه حجمش از حجم هاستم بالاتر رفت(حجم هاست 100 مگ ولي بطور ناگهاني حجم رسيد به 110 مگ) و اين باعث بروز اشكال و عدم ديدن سايت توي ساعت 9 صبح روز 26/7/83 شد و امكان داره براي بعضي از دوستان هنوز صفحه هايي نياد و يا خيلي كند باشه ، فعلا در حال رفع اشكال هستم (من و دوستان هاستيگ) اميدوارم زودتر رفع بشه ولي اگه صفحه اي نيومد و يا خيلي طول كشيد يه بار كليد هاي CTRL+F5 رو فشار بديد تا ريفرش بشه احتمالا براي بار دوم مياد.

خلاصه ببخشيد.
اشكان
همين الان ، بعد از كلي سعي و تلاش تونستم ،‌وارد سايت بشم !! از ساعت 4 تا الان ميخوام وارد شم.!! Biggrin
ايول حل شده ! Biggrin
آره در ظاهر حل شده ولي هنوز يه سري مشكلات بازم هستش . اين اشكال از اونجا آومد كه رفتم يه بك آپ بگيرم از سايتم ، حجم بك آپ از فضاي خالي بيشتر شد(من هميشه اول روي هاستم بك آپ ميگيرم بعد برش ميدارم) در نتيجه سرور يهو قاطي كرد و نتنها اين سايت بلكه خيلي از سايتهايي كه روي همين سرور بودن هم دچار مشكل شدن Amaze Amaze Amaze
ولي هنوز يه سري مشكل هست كه بايد رفع بشه . دست بروبچ هاست درد نكنه بيشترين زحمت به گردن اونها بود.