سلام خدمت مدیر محترم این بخش
چند وقته سوالی ذهنم رو مشغول کرده .
میخواستم بدونم چه ارتباطی بین این کارکترها وجود داره ؟
trtsqqsqqtsqrqsrrsq
trtsqqsqqtsqrqsrrsr
trtsqqsqqtsqrqsrrss
trtsqqsqqtsqrqsrrst
trtsqqsqqtsqrqsrrtr
تا جایی که میدونم این کارکترها مختصات طول و عرض جغرافیایی رو نشون میدن
آیا میشه این کارکترها رو به مختصات تبدیل کرد ؟ اگر بله با چه الگوریتمی ؟
سلام .
نمی دونم منظورت چیه ..
ولی اینا که فقط توی دوتا حرف آخر متفاوت هستند .
حداقل اگه می خوای الگوریتم رو بفهمی . باید . به تعداد کارکتر های اون رشته . جمله معرفی کنی . که توی هر جمله یک کاراکتر تغییر کرده باشه .
والبت مبنا هم لازمه .
حالا که لینک رو دادی من یه فکر جدیدی به ذهنم رسید
و اونم اینه که به نظر من اون تیکه آخر ، آدرس نیست
بلکه یه کانستنتی هست به آدرس عکس
به طور واضح اگه بخوام توضیح بدم
ما باید فکر کنیم اون پشت تو گوگل یه بانک اطلاعاتی هست
که به ازای این کانستنت یه آدرس یونیک فایل تصویری تو سرور گوگل
هست و وقتی این کانستنت خونده می شه به ازاش اون
عکس نشون داده می شه
و دلیل طولانی بودنش شاید این باشه که چون عکس های زیادی تو
سرور گوگل هست کانستنتی که باید به اضای هر عکس تعریف بشه
باید حروفش زیاد باشه تا دامنه تعداد عکس ها بالا بره
فهمیدید چی گفتم
خوب برای فهمیدنش باید از مهندسی معکوس استفاده کنی
احتمالا این حروف چیزی شبیه به اعداد در آدرس آی پی باشن
255.214.105.02
در آدرس آی پی همونطور که اساتید بهتر واردن کد هر بخش مربوط به منطقه خاصی هست و از روی کد ها می شه موقعیت طرف رو مشخص کرد ( البته موقعیت آی اس پی )
خوب احتمالا این کاراکتر ها هم همینطور عمل می کنن و اینی که تمام حروف به جز حروف آخر اونها شبیه هم هستن این رو می رسونه که این تصاویر مربوط به یک ناحیه جغرافیایی هستن
در حقیقت همونچیزی که در شماره تلفن صادق هست اینجا هم هست و می شه گفت که مثلا پنج حرف اول قاره رو مشخص می کنه و پنج حرف دیگه کشور و الی آخر
البته قبل از اون باید بفهمی که گوگل مناطق جغرافیایی رو بر چه اساسی دسته بندی کرده بر حسب قاره یا مدار جغرافیایی که البته دومی درستر به نظر می یاد
در هر صورت فکر نمی کنم شما احتیاج چندانی به دونستن این امر داشته باشید چون می خواهید تصاویر مربوط به هم رو کنار هم قرار بدید که برای این کار هم می تونی خیلی ساده تصاویر رو بر طبق اسم اونها سورت کنی و بعد در کنار هم قرار بدی.
البته بهتره به دوتا نکته توجه کنی:
1- گوگل ارس چیزی نیست که خود گوگل درست کرده باشه بلکه دیتابیس یک ماهواره جاسوسی امریکایی است که به صورت نرم افزاری عمومی در اومده و گوگل برای تولید اون دو راه بیشتر نداشته یا باید نرم افزاری برای اون دیتابیس نوشته باشه یا دیتابیس رو برای نرم افزاری که داشته تغییر می داده که گزینه دوم خیلی دور از ذهنه چون حجم اطلاعات دیتابیس خیلیه پس می شه نتیجه گرفت که این اسامی می تونن همون اسامی محرمانه برای موقعیت های جغرافیایی باشن که سیا ازشون استفاده می کنه با فرمت های خاصی که اصلا برای عموم ناشناخته است.
به زبون ساده تر یعنی این اسامی ممکنه رمزی باشن و اصلا ربطی به موقعیت جغرافیایی هم نداشته باشن یا اگر هم داشته باشن بر طبق قواعد منحصر به فرد امریکایی ها باشن یا حتی بر طبق موقعیت ماهواره در فضا
2- ممکنه در سورت و نامگذاری این تصاویر نه تنها موقعیت های جغرافیایی بلکه فاکتور های دیگه ای مثل زمان عکس برداری و میزان فوکوس دوربین و نوع عکس برداری و ... هم دخیل باشن که این می تونه مشکل ساز باشه
در هر صورت کاری که می خوای بکنی خیلی قشنگه و مطمئن هستم اگه سعیت رو بکنی حتما به نتیجه می رسی. می تونی برای اطلاعات بیشتر به سایت گوگل هم سری بزنی شاید بتونی آدرسی از سایت ماهواره ای که این تصاویر مربوط به اون هست پیدا کنی و در اونجا اطلاعات بیشتری کسب کنی
یا حق
به نظرم Iron_Fist صحیح می فرمایند .
شاید اینها یک مقادیر ثابت نباشند و برنامه برای نمایش از این نام ها استفاده می کنم .
تا اونجایی که من می دونم این اطلاعات به صورت عکس ذخیره نمی شه .
و فقط در موقع درخواست تبدیل به تصویر می شند و ممکن که نام هم مختلف باشه .