ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدیریت در نوروز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام به همه دوستان بخصوص مدیران سایت .
داره یه چیزی حدود 2 تا 3 هفته تعطیلات میشه و احتمالا دوستان مدیران کمتر ممکنه به سایت سر بزنن از طرفی آدمهای اسپم تازگی ها خیلی زیاد شده (هم خودشون و هم پستهاشون همه اسپم هست)
مدیران اگه میتونن که خوب این مدت سر بزنن که هیچ ولی اگر نمیتونن حتما بگن تا من یه فکر دیگه بکنم الانه حجم اسپمای ارسالی از برنامه ها بیشتر شده پس یه مدیریت قویتری میخواد سایت بخصوص در این 15 روز .
من خودم نظارت دارم ولی چون محدودیت دستری به اینترنت دارم فکر نکنم بیش از روزی 10 دقیقه بتونم کانکت شم.
حالا مدیران هر کدومشون بگن چقدر میتوون وقت بزارن (همینجا بگید) تا من برنامه بچینم. تا فردا منتظرم ها.

قربان همگی و سال نو تون خجسته باد.
اشکان
با سلام و دو صد بدرود خدمت اشكان خان

<<< عيد نوروز مبارك باد >>>

آقا من هستم جاي نگراني نيست
حدودا روزي 5 الي 6 بار به سايت سر مي زنم (اگر نگاه كنيد مي بينيد اكثر پستهاي اسپم حداكثر 10 بازديد داشتن) همشون تحت نظر هستن
فقط مشكل در نظرات هست بعضي ها واقعا ديگه خراب كردن
بنظرم بهتره نظرات برا مهمان بسته بشه (برا يك مدت آزمايشي)

ان شاالله در پناه حق تعالی سالی همراه با خوشی و نیک بختی در انتظار همه شما عزیزان دل برادر باشه.

من با حرف حامد موافقم.... این اسپم ها در نظرات دیگه داره همه رو کلافه می کنه . اگه بشه کاری کرد که نظراتی که به زبان انگلیسی هستن ( کاملا انگلیسی ) فرستاده نشن خیلی خوب می شه

یا حق
اشکان جان من تقریبا هر روز چندبار به سایت سر میزنم . امیدوارم مشکل خاصی پیش نیاد
قربان همگی این اسپم ها هم من دنبال یه کد امنیتی بودم که جلوش رو بگیرم فعلا گیر نیاوردم و تصمیم دارم فعلا بخش نظر رو غیر فعال کنم تا دیگه توی این تعطیلات نظر داده نشه تا شاید بعد از تعطیلات یه فکری براش بکنم.

قربان همگی و نوروزتان بهروز باد
اشکان
این که خوب نمیشه
نظر ندیم
من همیشه تو سایتم با این که مدیر نیستم
روزانه هم بخواهید حساب کنید
صفحه من همیشه بازه فقط هر چند وقت یکبار رفرش میکنم تا ببینم پست جدید اومد یا نه
این بصورت موقت هست و فقط مربوط به همین 10 تا 15 روز عیده بعدش دوباره باز میشه.(اینطوری با روی سرورهای سایت کم میشه همین الانش 2 گیگ از پهنای باند مجاز بالاتره سایت باید این اتفاق بیفته).
به خدا فهمیدم
چرا 3 بار میگی
سلام.
اول پیشاپیش نوروز مبارک ..
بخش نظرات رو تعطیل بشه و اصلا هم بازش نشه . خیلی بهتره ..
اگه قراره در مورد برنامه ای بحث بشه . چرا توی هم این فروم انجام نشه .
اینطوری فروم رونق قدیم خودش رو هم پیدا می کنه .
البت فقط نظرم بود و بس .
شما که گفتی نظرات رو میبندی
حالا که باز هست
از نظر هیچ خبری نیست !!
فقط 2-3 نفر
avini نوشته است:شما که گفتی نظرات رو میبندی
حالا که باز هست
از نظر هیچ خبری نیست !!
فقط 2-3 نفر
كي ميگه بازه ؟
كدوم پست نظر داره ؟
صفحه‌ها: 1 2