سلام.
حتما بلدید با استفاده از فایل مانیفست فرمتون رو استایل ایکس پی کنید. حتما هم میدونید که فریم استایل ایکس پی نمیگیره. کسی راهی برای برطرف کردن این مشکل میدونه؟ (غیر استفاده از پیکچر باکس چون تمش ثابت میمونه).
اگه راهش رو کسی نمیدونه یه ocx که فریم استایل ایکس پی باشه میخوام. اگه بذارید ممنون میشم.
عزیز من فقط همین رو دارم
اما از نظر خودم که خیلی خیلی عالیه
[
attachment=500]
فکر نکنم بهتر از این باشه
اگر باز هم OCX خواستی بهم بگو
خیلی دارم !
دوست خوبمون Pswin یه روز یه حرف جالبی در این مورد زد
و اون این بود که : وقتی ویژوال استودیو 6 نصب می کنید
یه سری فایل های قدیمی رو جایگزین فایل های جدید می کنه
و در نتیجه شما فریم رو اینطوری می بینی در صورتی که وقتی
ویژوال استودیو 6 نصب نباشه فریم رو درست می بینی
من خودم این قضیه رو امتحان کردم
والا نمی دونم چرا دوستان گلم از این فایل استفاده نمی کنن؟؟
چند بار هم تو سایت گفتم ولی مثل اینکه همه دوست دارن از اون فایل اضافی منی فست استفاده کنن!!!
شما با اضافه کردن یه فایل Ras به پروژتون می تونید استایل ایکس پی رو تو پروژه داشته باشین. یعنی فایل exe استایل ایکس پی می گیره به خودش نه در هنگام run .
برای اینکه بشه در خود محیط ویژوال بیسیک هم استایل ایکس پی رو داشته باشید یه فایل هست که می تونید تو شاخه نصب VB کپی کنید تا در هنگام کار با وی بی از استایل XP لذت ببرید.
امیدوارم دوستان توجه بیشتری بکنن
من این فایل هارو همراه با آموزشش می زارم تو خود سایت تا همه استفاده کنن.
یا حق
با سلام
جناب didi اون برنامه رو آقاي بهزاد خزاما نوشته
تو همين سايت يا انجمن هم گفته راجع بهش
در ضمن داخل همون ريسورس هم فايل مينفيست هست
برا همين هم پستت رو پاك كردم
Iron_Fist نوشته است:دوست خوبمون Pswin یه روز یه حرف جالبی در این مورد زد
و اون این بود که : وقتی ویژوال استودیو 6 نصب می کنید
یه سری فایل های قدیمی رو جایگزین فایل های جدید می کنه
و در نتیجه شما فریم رو اینطوری می بینی در صورتی که وقتی
ویژوال استودیو 6 نصب نباشه فریم رو درست می بینی
من خودم این قضیه رو امتحان کردم
سلام.
اگه این جور باشه که خیلی عالیه. چون من خودم تمایل دارم به جای استفاده از ocx از راه اصولی تر استفاده کنم.
حالا اون فایل ها رو چطور میتونم برگردونم؟ اگه .net نصب کنم فایل های جدید ریپلیس میشن؟
مشکل آپشن ها با فریم چی؟ دیدید که سیاه میشن. ویبی نصب نباشه آپشن ها هم درست نمایش داده میشن؟
جناب Di Di من خودم همیشه فایل مانیفست رو به صورت ریسورس به برنامه اضافه میکردم. یادمه از دستور RC استفاده میکردم و یه فایل RES بهم میداد که به پروژه اضافه میکردم. ولی روش کار رو یادم رفته. اگه آموزشش رو بذارید ممنون میشم.
جناب avini حجم این OCX خیلی بالاست. نمیخوام به خاطر یه فریم ناقابل 300 کیلو بایت به حجم برنامه اضافه شه. چون بقیه کنترل ها رو با مانیفست میشه استایل ایکس پی کرد. یه OCX که فقط فریم ایکس پی باشه و حجمش کم باشه.
همونطور که آقا حامد گفتن این برنامه رو بهزاد خان زحمت کشیدن و تو سایت گذاشتن ..... و چون آموزشش هم همراهش هست اگه بخوام توضیحی در موردش بدم شاید دوباره کاری محسوب بشه و پستم رو پاک کنن .
بهتره شما یه سرچ تو سایت بزنی و اصل برنامه رو همراه باآموزشش دانلود کنی
یا حق
نقل قول: سلام.
اگه این جور باشه که خیلی عالیه. چون من خودم تمایل دارم به جای استفاده از ocx از راه اصولی تر استفاده کنم.
بله همینطوره
نقل قول: حالا اون فایل ها رو چطور میتونم برگردونم؟ اگه .net نصب کنم فایل های جدید ریپلیس میشن؟
پی اس وین که این کار رو کرده بود می گفت دات نت 2005 نصب کرده
بود مشکل حل شده بود
من خودم این یکی رو امتحان نکردم
نقل قول: مشکل آپشن ها با فریم چی؟ دیدید که سیاه میشن. ویبی نصب نباشه آپشن ها هم درست نمایش داده میشن؟
من خودم این مشکل برام پیش نیومده
ولی فکر کنم اگه بندازیش رو یه پیکچر باکس مشک حل بشه
سلام.
یادمه یه بار من خودم پیشنهاد پیکچر باکس رو دادم و خودت گفتی راه مناسبی نیست. چون با تغییر تم شکلش ثابت میمونه. حرفت هم منطقی بود و حالا من به همین دلیل خودت نمیخوام از پیکچر باکس استفاده کنم.
اگه با نصب .net مشکل آپشن های رو فریم حل شه ترجیح میدم از خود فریم استفاده کنم. ولی من .net 2003 رو دارم نه 2005. تازه وین ریختم هنوز نصب نکردم.
حالا کسی میدونه با نصبش مشکل آپشن های روی فریم حل میشه یا نه؟
خوب عزیز اون فقط فریم استایل نیستش که
همه چیز های ایکس پی هست
والا من که خودم از این استفاده میکنم