سلام
كسي ميدونه ادد ليست ياهو رو چه جوري ميشه انتخاب كرد و حتي اي دي ها رو در يه فايل تكست ذخيره كرد ؟؟؟
يعني من ميخوام وقتي طرف با اي دي آن ميشه يه متن از پيش تعيين شده براي تمام ادد ليست طرف سند بشه
ببينيد من ميتونم هندل پنجره اي كه اي دي ها داخلش هست رو پيدا كنم ولي نميتونم انتخابشون كنم
كسي بلد نيست ؟
اگه بخوای سند تو آل کنی من يه روش بلدم
crazyfull نوشته است:اگه بخوای سند تو آل کنی من يه روش بلدم
خوب بگو روشتو
اين روش برای انتقال ويروس خيلی به درد ميخوره
شما اول بايد کپشن ياهو رو بگيريد و يک نشانه برای اينکه بفهميد که ياهو لاگين شده يا نه پيدا کنيد.
بعد از اينکه آيدی لاگين شد به دو روش ميتونيم يک پم رو سند تو آل کنيم
1.با استفاده از دستورت سند کيس
2.با استفاده از هندل
سند کيس:
با استفاده از سند کيس کليدهای Ctrl + M ميزنيم بعد در صفحه بعدی که باز ميشه دوباره با استفاده از سند کيس تمام آيدی ها رو انتخاب ميکنيم بعد از انتخاب شدن تمام آيديها با سند کيس ENTER ميزنيم بعد در صفحه بعدی پيغام يا لينک مورد نظر رو وارد ميکنيم در آخر هم انتر ميزنيم
برای بهتر شدن کار هم ميتونيم وقتی پنجره سند تو آل باز شد اون رو مخفی کنيد تا کار بر نتونه ببينه
کل اين مراحل چند ثانيه بيشتر طول نميکشه.
اين روش رو با VB نوشتم و امتحان کردم کاملاً جواب ميده.. در ضمن اين روش به تمام آيدی های که درون آد ليست و آدرس بوک باشن پی ام ميده.
با توضيحاتی که دادم شما هم ميتونيد اين کار رو انجام بديد.
crazyfull نوشته است:اين روش برای انتقال ويروس خيلی به درد ميخوره
شما اول بايد کپشن ياهو رو بگيريد و يک نشانه برای اينکه بفهميد که ياهو لاگين شده يا نه پيدا کنيد.
بعد از اينکه آيدی لاگين شد به دو روش ميتونيم يک پم رو سند تو آل کنيم
1.با استفاده از دستورت سند کيس
2.با استفاده از هندل
سند کيس:
با استفاده از سند کيس کليدهای Ctrl + M ميزنيم بعد در صفحه بعدی که باز ميشه دوباره با استفاده از سند کيس تمام آيدی ها رو انتخاب ميکنيم بعد از انتخاب شدن تمام آيديها با سند کيس ENTER ميزنيم بعد در صفحه بعدی پيغام يا لينک مورد نظر رو وارد ميکنيم در آخر هم انتر ميزنيم
برای بهتر شدن کار هم ميتونيم وقتی پنجره سند تو آل باز شد اون رو مخفی کنيد تا کار بر نتونه ببينه
کل اين مراحل چند ثانيه بيشتر طول نميکشه.
اين روش رو با VB نوشتم و امتحان کردم کاملاً جواب ميده.. در ضمن اين روش به تمام آيدی های که درون آد ليست و آدرس بوک باشن پی ام ميده.
با توضيحاتی که دادم شما هم ميتونيد اين کار رو انجام بديد.
ممنون از راهنماييت
اما يه جاشو نفهميدم خوب بعد از Ctrl + M در صفحه ي بعدي شما گفتيد دوباره با سند كيس تمام اي ها رو سلكت كنم اما چه كليدهايي رو سند كنم ؟
البته اون ويروسي كه من ديدم وقتي داشت اي دي ها رو سلكت ميكرد من ديدم تو همين ليست اي دي ها از پاين به بالا سلكت شدن بعد پيغام سند تو آل شد !!!
البته اين ويروس که شما ميگيد(Ylove) فقط برای افراد ادليست بود ولی روش من افراد آدرس بوک هم شامل ميشه
تا اون جايی که تونستم واضح توضيح دادم.. بقيشو خودت فکر کن. همچی رو که نبايد آسون به دست آورد
من راهنمايی کردم خودت يکم روش کار کنی ميتونی برنامش رو بنويسی
البته اين مطلب رو كه شما گفتيد من قبلا بهش فكر كرده بودم و اون موقع هم همين جاشو گير كرده بودم البته من از طريق منوها به اين صفحه دسترسي پيدا ميكردم كه بايد بگم راه شما آسون تره !!!
خوب اگه شدني من بيام روش وقت بذارم اگه نه برم دنبال روش خودم ( يعني دسترسي به ادد ليست از طريق ويندو ها)
خوب يه سوال چه طوري بفهميم كه طرف لاگين شده يا نه !
چون اگه لاگين نشده باشه سريع اين صفحه مربوط به Ctrl+M باز ميشه كه هيچ اي دي توش نيست مگر اينكه بعد لاگين شدن كامل طرف، اين كليدها رو سند كنيم تا صفحه مورد نظر محتوي اي دي باز بشه !
__siavash__ نوشته است:خوب يه سوال چه طوري بفهميم كه طرف لاگين شده يا نه !
تو قسمت اول گفتم دنبال يه نشانه بگرد مثلاً اگه کپشن "yahoo! messenger with voice" بود برنامه چک ميکنه که آيا دکمه sing in تو اين صفحه وجود داره يا نه که اگه وجود نداشت بقيه مراحل رو طی کنه!!
__siavash__ نوشته است:البته اين مطلب رو كه شما گفتيد من قبلا بهش فكر كرده بودم و اون موقع هم همين جاشو گير كرده بودم البته من از طريق منوها به اين صفحه دسترسي پيدا ميكردم كه بايد بگم راه شما آسون تره !!!
تو جواب اول گفتم که از طريق هندل هم ميشه اين کار رو انجام داد (از منو) حالا مهم نيست که کدوم روش آسونتره مهم اينه که کدوم روش بهتر عمل کنه!!!
اينم اجرای Ctrl+M از طريق منو(سخت تر)
getmenu findwindow("yahoobuddymain", vbnullstring), "submit logs"
getmenu caption, "send an instant &message..."