ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یک سوال در مورد تاريخ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
اول سلام
دوم مشکلم رو بگم : شما می دونيد که بانک اطلاعاتی اس کیو ال , تاريخ شمسی رو ذخيره نمی کند . من تاريخ رو در بانک با نوع کاراکتری 10 عدد ذخيره کردم ولی الان می خوام اطلاعاتم رو در وی بی بخونم يک تابع می خوام که تاريخ به صورت کاراکتری را به نوع date برگردونه
از همکاری شما از قبل متشکرم .
تابعی که می خوام در ويژوال بیسیک است .
تا فردا خداحافظ
می تونی از تابع زیر استفاده کنی

DateValue(Date As String) 'Change the string to Date value

اما اگه بخوای تاریخ شمسی رو با این تابع تبدیل کنی ممکنه به مشکل برخورد کنی چون تاریخ شمسی همیشه با میلادی جور در نمیاد و برنامه در برخی از تاریخ های خاص ایراد می گیره.

یا حق
با سلام
دوست عزيز وقتي مي خواهيي تاريخ شمسي رو با نوع تاريخ ذخيره و يا استفاده كني فرقي نمي كنه بانك داده باشه يا خود وي بي در هر دو شما با خطا مواجه ميشي .
شما تاريخ رو بصورت رشته (String) ذخيره كن تو ديتابيس و بصورت رشته باهاش رفتار كن تا مشكلي پيش نياد.
با تشکر از جوابتان
دوست عزیز آقا حمید من از قبل با هدف شما رفتار کردم ولی مشکل بعد از مدتی برایم پیش آمد و آن این است که من میخوام بگم از این تاریخ تا یک تاریخ دیگه هر چی رکورد هست در بیارد.
اگه لطف کنید ممنون می شم
تو اینترنت هم برایش سرچ کردم ولی جوابی نگرفتم .
با سلام
من حميد نيستم اسمم حامد هست
مشكل شما رو من هم داشتم و خيلي هم دنبالش گشتم و هيچ راهي براش پيدا نكردم جز اينكه تو ديتا بيس هم تاريخ شمسي رو ذخيره كنم و هم ميلادي رو و موقع جستجو از ميلادي بگردم و برا نميش ركوردهاي شمسي رو نمايش بدم
با تشکر از آقا حمید
تو نابقه ای
دستت درد نکنه
متشکرم
اصلاً به فکرم نرسیده بود
با تشکر از همکاری شما
Erdik007 نوشته است:با تشکر از آقا حمید
تو نابقه ای
دستت درد نکنه
متشکرم
اصلاً به فکرم نرسیده بود
با تشکر از همکاری شما
قابلي نداشت
و براي بار دوم اسم من حميد نيست حامد درست مي باشد
Hamid :: حميد
Hamed :: حامد
خوب حمید جان شما زیاد سخت نگیر دیگه!!
"حال با یافتن فصل مشترکی بین یک تاریخ در همه انواع تقویم‌ها می‌توان مشکل بزرگ ذخیره تاریخ‌های غیر میلادی را حل کرد. وی به شما توصیه می‌کنم از این به بعد کلیه داده‌های تاریخی خود را با تبدیل تاریخ مربوطه به عدد JDN معادل به جای نوع Date در نوع Long ذخیره کنید. با این کار فقط با ذخیره یک عدد Long می‌توانید از آن کلیه تاریخ‌های مورد نظر در هر تقویم را بازیافت نمایید"
دنباله مطالب در لینک زیر:
http://javadsoltani.persiangig.com/Progr...DCJS2t.htm
Darg نوشته است:"حال با یافتن فصل مشترکی بین یک تاریخ در همه انواع تقویم‌ها می‌توان مشکل بزرگ ذخیره تاریخ‌های غیر میلادی را حل کرد. وی به شما توصیه می‌کنم از این به بعد کلیه داده‌های تاریخی خود را با تبدیل تاریخ مربوطه به عدد JDN معادل به جای نوع Date در نوع Long ذخیره کنید. با این کار فقط با ذخیره یک عدد Long می‌توانید از آن کلیه تاریخ‌های مورد نظر در هر تقویم را بازیافت نمایید"
دنباله مطالب در لینک زیر:
http://javadsoltani.persiangig.com/Progr...DCJS2t.htm
سلام آقا جواد
دستت درد نكنه واقعا نكته جالبي بود
راستي كم پيدايي آقا جواد
hamed_Arfaee نوشته است:سلام آقا جواد
دستت درد نكنه واقعا نكته جالبي بود
راستي كم پيدايي آقا جواد
اختیار دارید...
مشکلات ریز رو درشت مانع شده وگرنه زود تر از این ها باید سر بزنم...
گرچند از چند روز دیگه کارها سبک تر میشه بیشتر وقت می کنم به سایت
سر بزنم. و البته با دست پر هم میام...