ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کار با TAPI
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام بچه ها من یه برنامه نوشتم که با اون از طریق خط تلفن شماره گیری می کنم و تمام کارها با استفاده از Comctl32.ocx انجام می شه. مشکل اینجاست که یا باید این ocx رو کنار برنامه ام بزارم یا داخل سورسش جاسازی کنم که در هر صورت حجم برنامه رو حدود 600 KB افزایش می ده.

حالا می خوام از طریق TAPI این کار رو انجام بدم ولی تلاشم بی فایده بوده . چند تا مقاله هم از این سایت دانلود کردم که هیچ کدوم توضیح درستی برای کار من نداشتن. خواهشن اگه کسی می تونه یه هولی به ما بده بلکه روشن شیم!

یا حق
نمونش هم اینجا هست هم پی اس کد دات کام.بخوای کامل یاد بگیری خودت بنویسی خیلی وقت میبره ولی تو کتاب فروشی ها دیدم هست.
ممنون از راهنماییت من یه سری هم اونجا می زنم ولی کاشکی یه سورس دست و پا شکسته هم پیدا می شد.!
مگه TAPI چقدر به حجم فایل اضافه میکنه
هیچی!! واسه همینه که می خوام به جای Comctl32.ocx که واسه ویژوال بیسک هست از Tapi استفاده کنم.

من تو پی اس کد هم گشتم و چند تا برنامه ناب دانلود کردم که کلی ذهنم رو مشغول کرده!! برنامه هایی برای Caller ID و Answering machin ولی اون چیزی که من می خواستم رو نداشت نمی دونم دیگه باید چی کار کنم
یعنی چی
هیچ حجمی به فایل اضافه نمیشه ؟
پس چطوری کار میکنه ؟
مگه کد اضافه نمیشه ؟
آقا خشایار کلید کردیا!!!
هر کاراکتر که به برنامه اضافه می کنی می شه 8 بایت!
حالا اگه ما با tapi بیایم چند خط کد به برنامه اضافه کنیم مگه کلا چند بایت به برنامه اضافه می شه؟؟؟ حالا گیریم ده هزار بایت! نه بیست هزار بایت
حالا این کجا و ششصد هزار بایت اضافه حجم کجا! منظورم از هیچی این بود!

عوض این حرفا بیایین یه کمکی بکنید من همه جا رو گشتم برنامه برای تماس با tapi وجود داره همین حا هم هست ولی اون داره از برنامه Phondailer خود ویندوز استفاده می کنه!! من می خوام با کد نویسی و فقط کد خود برنامه تماس انجام بشه.

ببین عزیز دیال کردن کاره سختی نیست.هر کلیدی 0 - 9 و * و # همشون معادل صوتی دارن به زبان ساده.میتونی محدوده فرکانسی اونو بگیری و بوسیله توابع ساخت MIDI اونا رو تولید کنی و شماره گیری کنی یا کالر ایدی طراحی کنی.
البته همون Answering machin که دانلود کردی باید همه اینها رو داشته باشه.قبلا منم میخواستم برای یه جایی برنامه بنویسم که با مودم کار کنه همینو گرفتم همه چیز داشت حتی تشخیص اشغال بودن و ... رو هم میداد.
lolohacko نوشته است:ببین عزیز دیال کردن کاره سختی نیست.هر کلیدی 0 - 9 و * و # همشون معادل صوتی دارن به زبان ساده.میتونی محدوده فرکانسی اونو بگیری و بوسیله توابع ساخت MIDI اونا رو تولید کنی و شماره گیری کنی یا کالر ایدی طراحی کنی.

آخه مشکل من هم همین شماره گیریه دیگه حالا یا شماره رو می دوم مودم خودش بگیره یا تون صدای اون رو شبیه سازی می کنم. اینا همش وقتی جواب می ده که بدونم چطوری با مودم کار کنم. یعنی مودم رو مجبور به مشاره گیری کنم.
در ضمن تو اون برنامه ها کاملا کار با مودم رو توضیح داده و همه جوره می شه ازش استفاده کرد حتی می شه برای تلفن یه spy طراحی کرد!! ولی همه این کارا برای جواب دادن به تلفنه نه زنگ زدن و هیچ تابعی برای این کار نداره.
به نظر من بیخیال شو.از Vtapi.ocx استفاده کن.کرکش هم کردم تو فروم بگردی پیداش میکنی.
اگر بخوای خودت بنویسی خیلی دردسر داره باید حالا حالا ها بگردی و تست کنی و ....
دستت درد نکنه ..شاید آخرین راه همین باشه :(
ولی آخه حیفه چرا هیچ کسی نمی تونه این رو بنویسه؟!

صفحه‌ها: 1 2