۲۳-فروردین-۱۳۸۶, ۲۱:۲۸:۴۶
۲۴-فروردین-۱۳۸۶, ۰۹:۲۷:۵۲
در ضمن يه سوال ديگه اي که دارم اينه که
بهترين محيط براي برنامه نويسي سي چي هست
مي خوام محيطش مثل وي بي باشه
اگه نيست بهترين محيط رو معرفي کنيد
بهترين محيط براي برنامه نويسي سي چي هست
مي خوام محيطش مثل وي بي باشه
اگه نيست بهترين محيط رو معرفي کنيد
۲۴-فروردین-۱۳۸۶, ۱۴:۵۱:۰۶
سلام..
یه سوال دیگه...
چطوري ميشه توابع کتابخانه اي يک فايل کتابخانه اي رو فهميد
یه سوال دیگه...
چطوري ميشه توابع کتابخانه اي يک فايل کتابخانه اي رو فهميد
۲۴-فروردین-۱۳۸۶, ۱۶:۴۹:۱۰
دوست من سلام
بحث برنامه نویسی سوکت با زبان C جنبه های متفاوتی داره ! مثلا اینکه اگه شما برای ویندوز برنامه مینویسید باید از همون سوکت های ویندوز استفاده کنید که 2 راه دارید : یا خودتون یک موژول یا کلاس برای سوکت ها طراحی کنید و باهاش کار کنید و راه دوم اینکه از امکانات موجود در کتابخونهای موجود مثل MFC یا Net. استفاده کنید ! من کتابهای زبان فارسی رو نمیشناسم در ابن مورد ، شرمنده !
بهترین محیط واسه برنامه نویسی C بازهم بستگی به علایق شخصی داره . مثلا افرادی از ار دلفی یا وی بی به ++C رو میارن بیشتر سراغ C++ Builder میرن امابعضی هم ++Visual C رو ترجیح میدن . این دیگه بستگی به نگرش فردی داره .
واسه دونستن توابع موجود در یک کتابخونه نیاز هست که documentation های او کتابخونه رو مطالعه کنی مثلا واسه توابع API شما MSDN رو داری !
ولی اگر این کتابخونه ها برای شما طراحی نشده باشند ( مثل کتابخونهای مختص به برنامه های تجاری ) اونوقت حتی دونستن اسم تابع هم به درد شما نمیخوره چون شما معمولا نمیدونی توابع موجود در اون کتابخونه چیکار میکنه و هدف از ساختشون چی بوده چه برسه به استفاده کردن ازشون !
برنامه هایی هستند که این کار رو انجام میدن و بیشتر هم بدرد Cracker ها میخوره ولی من نمیشناسم !
بحث برنامه نویسی سوکت با زبان C جنبه های متفاوتی داره ! مثلا اینکه اگه شما برای ویندوز برنامه مینویسید باید از همون سوکت های ویندوز استفاده کنید که 2 راه دارید : یا خودتون یک موژول یا کلاس برای سوکت ها طراحی کنید و باهاش کار کنید و راه دوم اینکه از امکانات موجود در کتابخونهای موجود مثل MFC یا Net. استفاده کنید ! من کتابهای زبان فارسی رو نمیشناسم در ابن مورد ، شرمنده !
بهترین محیط واسه برنامه نویسی C بازهم بستگی به علایق شخصی داره . مثلا افرادی از ار دلفی یا وی بی به ++C رو میارن بیشتر سراغ C++ Builder میرن امابعضی هم ++Visual C رو ترجیح میدن . این دیگه بستگی به نگرش فردی داره .
واسه دونستن توابع موجود در یک کتابخونه نیاز هست که documentation های او کتابخونه رو مطالعه کنی مثلا واسه توابع API شما MSDN رو داری !
ولی اگر این کتابخونه ها برای شما طراحی نشده باشند ( مثل کتابخونهای مختص به برنامه های تجاری ) اونوقت حتی دونستن اسم تابع هم به درد شما نمیخوره چون شما معمولا نمیدونی توابع موجود در اون کتابخونه چیکار میکنه و هدف از ساختشون چی بوده چه برسه به استفاده کردن ازشون !
برنامه هایی هستند که این کار رو انجام میدن و بیشتر هم بدرد Cracker ها میخوره ولی من نمیشناسم !
۲۴-فروردین-۱۳۸۶, ۱۹:۳۰:۴۳
همونطور که ممد آقا گفت برنامه هایی که توابع داخل یه فایل رو نشون می دن برای کرک استفاده می شن یکی از قوی ترین اونها هم Pe Explorer هست که قابلیت های زیادی داره و در ضمن خیلی از توابع رو هم می شناسه و اگه در برنامه یا فایل کتابخانه ای از اون توابع استفاده شده باشه معمولا یه سری توضیحات همراه با مثال برات نمایش می ده.
--------------------------------------------------
یا حق
-------------------------------------------------
--------------------------------------------------
یا حق
-------------------------------------------------
۲۵-فروردین-۱۳۸۶, ۱۰:۴۳:۱۴
سلام..
خوب مبحث برنامه نويسي سوکت و شبکه تو خود سايت نيست که من مطالعه کنم
اگه نيست يه قسمت واسه اين مبحث راه بندازيد و توش اموزش بزاريد اگر نشد يه سايت خوب
معرفي کنيد تو اين زمينه...
چون برنامه نويسي براي شبکه حال ميده ولاغير...
البته برنامه نويسي سخت افزار هم خيلي جالبه مي خوام بدونم با سي امکان پذيره
اگه هست کتابي يا سايتي تو اين زمينه معرفي کنيد ممنون ميشم...
يا اصلا اين مورد رو هم تو سايت راه بندازيد
باتشکر...
خوب مبحث برنامه نويسي سوکت و شبکه تو خود سايت نيست که من مطالعه کنم
اگه نيست يه قسمت واسه اين مبحث راه بندازيد و توش اموزش بزاريد اگر نشد يه سايت خوب
معرفي کنيد تو اين زمينه...
چون برنامه نويسي براي شبکه حال ميده ولاغير...
البته برنامه نويسي سخت افزار هم خيلي جالبه مي خوام بدونم با سي امکان پذيره
اگه هست کتابي يا سايتي تو اين زمينه معرفي کنيد ممنون ميشم...
يا اصلا اين مورد رو هم تو سايت راه بندازيد
باتشکر...
۲۵-فروردین-۱۳۸۶, ۲۱:۱۹:۲۹
یه کتاب هست به اسم مرجع اکمل ضد امنیت شبکه
برنامه نویسی شبکه رو به صورت کامل توضیح داده ، خیلی باحاله:
http://vcarian.blogfa.com/post-4.aspx
انگلیسیش هم هست :
http://vcarian.blogfa.com/post-12.aspx
برنامه نویسی شبکه رو به صورت کامل توضیح داده ، خیلی باحاله:
http://vcarian.blogfa.com/post-4.aspx
انگلیسیش هم هست :
http://vcarian.blogfa.com/post-12.aspx