ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آخه چرا سایت اینجوریه؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
Angry چند وقتی هست در بعضی از ساعتهای خاص نمی تونم بیام تو سایت انگار که سرور توانایی لود کردن صفحه رو نداره!!! بعد از چند ساعت تلاش بالاخره میایم تو سایت می بینم الان مثلا 282 نفر آنلاین هست . یعنی اون موقعی که سرور نمی تونسته به من جواب بده حدود 300 نفر تو سایت بودن!!!
خوب این یعنی چی آخه؟؟؟ تازه بعد از اینکه می آیم تو سایت فروم سایت در دسترس نیست!! یعنی فروم دیگه از خود سایت وضعش بد تره..... حتی دیگه رک و راست می گه too many conection وای Angry Angry Angry
آخه مگه 200 یا 300 تا کانکشن هم می شه Too many!!

والا همه جای دنیا می خوان یه سایتی رو از کار بندازن یه عده کثیری جمع می شن با یه سری روشهای خاص (DDOS ) میان یه حجم زیادی از تقاضا به سایت می دن تا سرور رو مثلا برای چند ساعت از کار بندازن ..حالا اینجا سایت ایران ویج که سایت تخصصیه برنامه نویسان ایرانه خودش هک سر خورده!!!! لازم نیست کسی بیاد هکش کنه!!!!

آقایون مدیران سایت اگه زودتر یه فکری به حال این وضعیت نکنید باعث آبرو ریزی می شه.

یا حق
موافقم باهات من هم خیلی زیاد با این پیغام روبه رو میشم
ماسفانه برای همچین چیزی نیاز به یه سرور اختصاصی هست تا دیگه از این مشکلات و مسایل پیش نیاد و هزینه اونم خیلی زیاده .
تقصیر این ادمین سرور ماست یک ماهو نیمه داره می گه سرور رو عوض می کنم البته یه کار هایی کرده ولی هنوز منتقل نشدیم اونور (یعنی یکم دون شدن هم به دلیل تغییر DNS خواهیم داشت)
راستی این 300 نفر رو نبین چند تا سایت دیگه هم که بیشتر از این ویزیت دارند هم هست درست می شه ;(
فکر کنم دیگه مشکل نداشته باشه.
امیدوارم
تا دیشب که اومدم هنوز مشکل داشت فکر نمی کنم با این چیزها حل بشه مشکل همون سرور سایته که باید قوی ترشو انتخاب کرد. بالاخره این سایت اگه بخواد پیشرفت کنه اولین قدم انتخاب سرور قوی تر برای جوابگویی به کاربران بیشتر هست وگرنه هرچقدر هم که فرومش زیبا باشه و برنامه هاش جالب و قوی ولی وقتی نشه سایت رو لود کرد چه فایده ای داره؟؟؟
Whistleبه گفته آقا هادی همون دیشب که شما اومدی دیدی مشکل داشت داشتن سرورو تغییر میدادن و قوی ترشو میزاشتن Biggrin
به قول خودش داشت config میکرد Tongue
خوب الحمد الله انگار امشب خیلی بهتر شده دست باعث و بانی اش درد نکنه خدا کنه همیشه همینجوری باشه.
دستتون درد نکنه خدا قوت

آقا یون رفتیم که رفتیم الان رو سرور جدیدیم دیگه دون شدن و از این حرفا نداریم
این دوتا دوال کور (4 تا CPU) با فکر کنم 4G رم
عالی شد !
حیف که دیگه ما رفتیم
انصافاً دستتون درد نکنه ماشاالله سرعت سایت هم بهتر شده ها