ايران ويج

نسخه‌ی کامل: امکان مشاهده تصاویر تلویزیونی در تلفن همراه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یک شرکت الکترونیکی در هند از ارایه امکان جدیدی خبر داده است که بر اساس آن هندست های دیجیتالی به راحتی به تلویزیون های متحرک تبدیل می شوند.
به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت SlingPlayer Mobile که در هند فعال است با انتقال دوباره مسیر تلویزیونی از کابل یا ماهواره امکان استفاده از تصاویر تلویزیونی در تلفن های همراه و سیستم های قابل حمل مشابه را فراهم کرده است.

بر اساس گزارش لپ تاپ لاجیک، کارشناسان این شرکت اعلام کردند که استفاده از چنین فناوری جدیدی در برخی مدل های تلفن همراه سامسونگ و موتورولا وجود دارد.

از امکانات جالب دیگر این پروژه امکان مشاهده برنامه های تلویزیونی ضبط شده یا ذخیره شده بر روی DVR است.

متخصصان این شرکت معتقدند مسافران و جهانگردان از جمله طرفداران این فناوری نوین خواهند بود.

الان این سیستم توی همه شبکه های تلفنی هند فعال هست . فکر کنم این سیستم رو سال پیش بود که راه انداختن !
چکار کنیم ممد جان خبرا به ما دیر میرسه Biggrin ببخش
جدی یعنی الآ با موبایلت تلویزیون تماشا میکنی ؟
من که نه ! تلویزیون رو موبایل به چه دردم میخورهLaugh من همون اینترنت یا WAP رو دارم بسه Cool
این بیشتر بستگی به گوشی داره چون فقط تعداد بسیار محدودی از گوشی های گرون قیمت این امکان رو بهت میدن که باهاشون سیگنال های تلویزیونی رو از طریق سیم کارت بگیری و تلویزیون نگاه کنی ! همچنین این سرویس فعلا گرونه شاید هزینه ماهیانه اش بشه حدودا چهل پنجاه هزار تومن Amaze
این سرویس رو شرکتی که من ازش سیم کارت گرفتم حدود یکسال پیش راه اندازی کرده بود Smile