سلام به همگی.خیلی خوشحالم به جمع شما پیوستم.من برنامه ی ماشین حساب ویندوز را نوشتم فقط برای بعضی گزینه هاش نتونستم برنامه بنویسم.مثلا کلیدهای هگزادسیمال.باینری.اکتال .دسیمال. وبعضی کلیدهای مهندسی.خواهش می کنم کمکم کنید تا چهارشنبه وقت دارم.[b]
دوست من سلام
برای ساخت کلیدهای مبنا شما بهتره از توابع خود VB استفاده کنید . HEX و OCT دوتا تابع تعریف شده توی وی بی هستند که یک عدد در مبنای 10 رو گرفته به مبناهای 16 یا 8 تبدیل می کنند .
بمتاسفانه برای مبنای 10 یا 2 باید خودتون دست بکار بشید و کد بنویسید . اگر فرمول های تبدیل مبنا رو بلد باشید خیلی ساده میتونید کدش رو بنویسید .
ماشین حساب را به ایمیل من بفرست hojatgiga@gmail.com
همین.....الکلی پربیننده شده؟350نفر مثل من گول خوردن ؟خوب بابا سورسشو می خواستن که اومدن اینجا(مثل خودم) آقای بهشت عدن اگه می شه سورسشو بذار تا یه عمر دعاگوت باشیم بری بهشت عدن با حور.
سلام
دوست عزیز سورس های متنوع و کاملی برای ماشین حساب در داخل سایت وجود داره که می تونید از همه اونها استفاده کنید. کافیه داخل IranVig.com یه سرچ کنید . به همین سادگی!!
misaq نوشته است:همین.....الکلی پربیننده شده؟350نفر مثل من گول خوردن ؟خوب بابا سورسشو می خواستن که اومدن اینجا(مثل خودم) آقای بهشت عدن اگه می شه سورسشو بذار تا یه عمر دعاگوت باشیم بری بهشت عدن با حور.
چند وقته سایت پر شده از این داستان ها منم نمیخواستم جواب بدم ولی دیگه ظاهرا باید جواب بدم . روزی ده بیستا پست میاد بالا که من فلان برنامه رو میخوام فلان کد رو میخوام . شما اشتباه فکر کردی اومدی اینجا . اینجا مگه ایستگاه صلواتی برنامه نویسیه که شما برنامه سفارش بدی ما برات برنامه کنیم ؟؟
از کی تا حالا برنامه نویسی شده کپی و پست کردن ؟؟ پس این فکر خودتون کجا رفته ؟؟؟ به هر کی یه پروژه ساده میدن زود میاد اینجا کمک کمک راه میندازه که یکی براش برنامه رو بنویسه بده بهش . اینو بهش میگن برنامه نویسی ؟؟ در حالیه صد ها سورس خوب توی سایت هست بازهم اینجا صدای عجز و ناله میشنویم . دیگه یه مبنا تبدیل کردن رو هر بچه دبیرستانی بلده واقعا دیگه حنده داره که یکی هنوز مبانی ریاضی کامپیوتر نمیدونه دنبال برنامه نویسی میگرده !!
یادمه اون یک ترم کذایی که تو ایران خوندم معلم پروژه خیلی خنده دار و آبکی داد مثلا دانشجویان دانشگاهی برن بنویسند . جاتون خالی که یه عده اینقدر چهار ستون فقراتشون به لرزه دراومده بود که 4 5 هزار تومن دادن بیرون واسشون برنامه نوشتن !! بعدا شنیدم که همه فارغ التحصیل شده و اسم خودشون رو گذاشتن مهندس نرم افزار !!!! اینها همون متخصصان داخلی هستند که دیروز موشک هوا کردند !!! بابا دموشون گرم !
کاملا موافقم
البته در کنار جمعیت فراوونی که هر روز تقاضای کد می کنن یه عده ای هم داخل سایت هستند که جواب ها رو می دن و به جای همه اونها برنامه نویسی می کنن که البته بیشتر اونها داخل ایران هستند و عجیب نیست اگه موشک هوا می کنن !!
واقعا دمشون گرم!!!
Di Di نوشته است:کاملا موافقم
البته در کنار جمعیت فراوونی که هر روز تقاضای کد می کنن یه عده ای هم داخل سایت هستند که جواب ها رو می دن و به جای همه اونها برنامه نویسی می کنن که البته بیشتر اونها داخل ایران هستند و عجیب نیست اگه موشک هوا می کنن !!
واقعا دمشون گرم!!!
البته بهتره زود جبهه ملی وطن دوستی درست نکنید ! این سایت ایرانی است و باید هم ایرانی داخل ایران توش باشه . اون مثال موشک کنایه ای بود که من بکار بردم برای اینکه ساده لوحی برخی رو در مقابل بسیاری از دیده ها نشون بدم .
Mamad2003 نوشته است:چند وقته سایت پر شده از این داستان ها منم نمیخواستم جواب بدم ولی دیگه ظاهرا باید جواب بدم . روزی ده بیستا پست میاد بالا که من فلان برنامه رو میخوام فلان کد رو میخوام . شما اشتباه فکر کردی اومدی اینجا . اینجا مگه ایستگاه صلواتی برنامه نویسیه که شما برنامه سفارش بدی ما برات برنامه کنیم ؟؟
از کی تا حالا برنامه نویسی شده کپی و پست کردن ؟؟ پس این فکر خودتون کجا رفته ؟؟؟ به هر کی یه پروژه ساده میدن زود میاد اینجا کمک کمک راه میندازه که یکی براش برنامه رو بنویسه بده بهش . اینو بهش میگن برنامه نویسی ؟؟ در حالیه صد ها سورس خوب توی سایت هست بازهم اینجا صدای عجز و ناله میشنویم . دیگه یه مبنا تبدیل کردن رو هر بچه دبیرستانی بلده واقعا دیگه حنده داره که یکی هنوز مبانی ریاضی کامپیوتر نمیدونه دنبال برنامه نویسی میگرده !!
یادمه اون یک ترم کذایی که تو ایران خوندم معلم پروژه خیلی خنده دار و آبکی داد مثلا دانشجویان دانشگاهی برن بنویسند . جاتون خالی که یه عده اینقدر چهار ستون فقراتشون به لرزه دراومده بود که 4 5 هزار تومن دادن بیرون واسشون برنامه نوشتن !! بعدا شنیدم که همه فارغ التحصیل شده و اسم خودشون رو گذاشتن مهندس نرم افزار !!!! اینها همون متخصصان داخلی هستند که دیروز موشک هوا کردند !!! بابا دموشون گرم !
اخ قربون دهنت
این بحث پرتاب موشک هم انگار خیلی جدی شده
Mamad2003 نوشته است:misaq نوشته است:همین.....الکلی پربیننده شده؟350نفر مثل من گول خوردن ؟خوب بابا سورسشو می خواستن که اومدن اینجا(مثل خودم) آقای بهشت عدن اگه می شه سورسشو بذار تا یه عمر دعاگوت باشیم بری بهشت عدن با حور.
چند وقته سایت پر شده از این داستان ها منم نمیخواستم جواب بدم ولی دیگه ظاهرا باید جواب بدم . روزی ده بیستا پست میاد بالا که من فلان برنامه رو میخوام فلان کد رو میخوام . شما اشتباه فکر کردی اومدی اینجا . اینجا مگه ایستگاه صلواتی برنامه نویسیه که شما برنامه سفارش بدی ما برات برنامه کنیم ؟؟
ممد دوست داریم ممد دوست داریم ...
البته من خودم این ترم از دانشگاه فارغ التحصیل شدم و قبول دارم که تو دانشگاه ههای ایران ( به غیر از چند تا )
چیزی به آدم یاد نمی دن .