سلام
من يه سوال دارم رويه مارو زمين نندازيد
مي خواستم بدونم كه رنج آي پي هايي كه به آي اي پي ها داده ميشه در جايي ثبت ميشه منظورم حسابو كتاب داره يا كيلويي ميدن مي تونم با مراجعه پيگيري كنم ؟
من براي يه مشكلي پيش اومده كه يه كلاينتي براي من خطر آفرين شده اگر هكر واقعيي مي تونه منو كمك كنه ممنون ميشم !
وري وري تنكس
شما اگه آي پي مربوط به آي اس پي رو داشته باشي ميتوني اسم مالک و تلفن و آدرس و وضعيت فيلتر و .. خلاصه دين و دنيايه آي اس پي رو بيرون بکشي!! رنج آي پي که جاي خود داره
یا حق
من كه اي پي اي اس پي رو ندارم ، بتونم بشه اي پي كلاينترو در بيارم ، حالا به فرض اينكه اي پي اي اس پي اولين اي پي اون رنج باشه (كه بعيده!) چه جوري مي تونم بفهمم دينش چيه!
من فقط بلدم كه با ويبي فايل بنويسم بفرستم براي طرف تويه برنامه نويسيش مشكلي ندارم اما اين روشا ديگه بدرد نمي خورن مي خوام بدونم چه حفره هايي روي كلاينت ها هست كه ميشه ازش استفاده كرد يعني از كجا بايد گير بيارم .
جون من در مورد اين اي پي كمكم كنيد اگر بتونم جاي طرفو پيدا كنم كه تمومه! شل هم نخواستيم !!!
یعنی جای خود یارو ISP رو می خوای بدونی؟؟
خوب این که کاری نداره .... یه پینگی پونگی یا آدرس ایمیلی یا سایتی چیزی ازش داری بالاخره دیگه ... بده من خودم تا بیلاخ دونشو واست در میارم!!
البته یادم رفت بگم من عمرا هکر نیستم ولی یه داداش دارم اونم هکر نیست!! اصلا این آی پی در آوردن ربطی به هک نداره یه وقت خیالات بد به سرت نزنه!!!
جاي اي اس پي به چه دردم مي خوره!!
آقا من مي خوام بدونم كه اگر آي پي كلاينترو داشته باشم مي تونم بفهمم از كدام اي اس پي استفاده مي كنه ، و شايد بعد از اون هم بتونم تلفنشو گير بيارم ، با بيلاخ دون اي اس پي من چي كار دارم !!!
بله می شه باIP کلاینت هم فهمید
اول باید IP طرفو در بیاری . برای این کار میتونی از Netstat , Netbiose و.. استفاده کنی ولی من بهت نرم افزار IpThif رو پیشنهاد می کنم که ساخته شده برای در آوردن Ip افرادی که تو YMSG هستن.
در هر صورت بعد از این که IP رو بدست آوردی می تونی به یکی از سایتهای زیر سر بزنی.
whois.internic.net
whois.arin.net
whois.apnic.net
whois.ripe.net
با رفتن به هر یک از این سایتها می تونی با دادن IP مشخصات مربوط به Server یا همون ISP که این IP مربوط به اون هست رو پیدا کنی. این مشخصات معمولا شامل نام کامل ISP نام مدیر دفتر و آدرس و تلفن مربوط به اون و رنج IP و ISP که وابسطه به اون هستو...
اما من بهت پیشنهاد می کنم از برنامه X-Scan برای این کار استفاده کنی که صد مرتبه سریعتر و راحت تر برات سرچ می کنه و اطلاعات دقیق رو بهت می گه که می تونی لینک دانلودش رو تو خود سایت هم پیدا کنی فکر کنم Avini زحمتشو کشیده بود.
نکته: درهرصورت شما تا خود ISP می تونی جلو بری و با استفاده از اون مثلا شهر فرد مورد نظرت رو پیدا کنی ولی هرگز نمی تونی تلفن کلاینت ها رو از رو IP بدست بیاری! اما اگه می تونی براش فایل بفرستی می تونی از برنامه ای که تو سایت برای بدست آوردن تلفن افراد گذاشتم استفاده کنی.
یا حق
اين قدرام گاگول خنگه بدبخت نيستيم كه ندونيم از اي پي شماره تلفن در نمي ياد ، مي خواستم اون اي اس پي رو پيدا كنم و بعد از طريق لاگ هاي اون شماره طرفو گير بيارم.
از راهنماييت ممنون ، تا حالا اي پي يك اي اس پي رو هوايز نكرده بودم ، تويه رايپ جواب داد ، اما مشكل از اينجاست كه فكر كنم بعضي از اي پي هاي كلاس B رو اشتباه نشون ميده ، من اي پي سرور اي اس پي رو داده كه كلاسش B بود نوشت آمستردام جريان چيه ؟
ممنون
یا اشتباه داده یا اطلاعات کافی نداشته که بده یا شاید منظورش Isp مادر بوده منظورم همون ISp هست که این سرور به اون متصله.... در هر صورت بهتره به رنج آی پی که داده توجه کنی شاید هم اصلا طرف آمستردادمه!!!!
خوب اگر بخواد اين جوري باشه كه با كار ما جور در نمي ياد !
فقط اي پي هايي كه رنجشون كلاس سي هست رو نشون ميده اي پي هاي رنج هاي بالاتر رو به قول خودت اطلاعات اي اس پي بالاتر رو ميده !!!
پس ميگيد چي كنم !