ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اخراج شدن من از دانشگاه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
دوستان سلام!
از اينکه اين موضوع را اينجا مطرح مي کنم از همه معذرت مي خواهم.(بخصوص آقاي اشکان)

رُک و پوست کنده بگم :
شايد تا چند مدت ديگر از دانشگاه اخراج شدم(به علت فضولي بيش از حد در مسائل سياسي)
خواستم بدانم شما دانشگاهي براي ادامه تحصيل مي شناسيد؟ چون من شنيده ام که دانشجويان اخراجي حق ادامه تحصيل ندارند!
اگر کسي اطلاعاتي دارد لطفا کمک....

با سپاس
کيميا کنجکاو
آزاد فكر نميكنم مشكلي داشته باشه ...

من پيشنهاد ميكنم MCSE بخوني
نه نگو ، خدا نكنه بخوان اخراجت كنن :cry: ، فكر هم نكنم واسه چيزاي مثل اين همون اول كسي رو اخراج كنن (مگر اينكه طرف خيلي پيله كنه) در هر صورت من اميدوارم كار به اونجا و اخراج نكشه .
چه بد !!! :( اميدوارم مشكلت حل بشه :idea:
نه بابا !! خدا نكنه !! :cry: حتما برات دعا ميكنم . ( بابا ول كنيد اين سياستو ! اه. )
ای بابا :cry: :cry:
من ايران نيستم ولی اگه اطلاعات درباره دانشگاه خارج از کشور خواستی در خدمتم
پوريا جان سلام!
راستش همون خيلي وقت پيش ها هم قرار بود كه برم كانادا براي ادامه تحصيلم ولي نشد ... شما اگر اطلاعاتي در مورد دانشگاه هاي آلمان داريد و برام بفرستيد ممنون مي شم .
من هم که با این کله ی پر از باد و بودم نمی تونم توی ایران درس بخونم ...

آدرس من هم kimia_konjkav@Yahoo.com
از لطف همه دوستان ممنونم
کیمیا کنجکاو
خدا نكنه . من يه پارتي كلفت دارم اگه خواستي تماس بگير شايد يكراست با هواپيماي اختصاصي رفتي استراليا
Toxic_Program نوشته است:خدا نكنه . من يه پارتي كلفت دارم اگه خواستي تماس بگير شايد يكراست با هواپيماي اختصاصي رفتي استراليا

تاكسيك جان سلام!
از لطف شما بسيار ممنونم. اميدوارم كه كار به آنجاها نكشد ...
باز هم سپاس

كيميا
حتما از اين دوتا چيزي گفتي...
اگه مشكلي پيش اومد:
پيام نور
به به دوستان دوباره برگشتن. يمين و تكسيك.
صفحه‌ها: 1 2