سلام
لطفا در نوشتن این برنامه به من کمک کنید
برنامه ای که چند جمله ای حداکثر از درجه 10 را بخواند سپس عددی را خوانده و مقدار چند جمله ای را در آن عدد به روش هورنر محاسبه و اعلام نماید
(مربوط به درس آنالیز عددی)
پاسکال یا سی فرق نمی کنه
ممنون
عزیزم من روش هورنر را بلد نیستم دو سه دفعه اومدم اما خوب جواب برات نبود اگر می تونی یه توضیح کوتاه و یک مثال بزار تا برات برنامه اون را با پاسکال یا دلفی بنویسم.
فعلاً
تابع Horner رو میشه به این صورت نوشت :
کد:
int Horner (int a [], unsigned int n, int x)
{
int result = a [n];
for (int i = n - 1; i >= 0; --i)
result = result * x + a [i];
return result;
}
شما آرایه رو به عنوان آرگومان اول ، تعداد رو به عنوان آرگومان دوم و مقدار X در چند جمله ای رو در آرگومان سوم اراسل میکنی . این تابع بری شما مقدار چند جمله ای رو محاسبه میکنه و برمیگردونه !
سلام بی زحمت اگه روش هورنر رو برنامه نویسی شده دارین واسه من بفرستین
با تشکر
سلام اگه ممکنه،این برنامه روبرام بفرستید. برنامه بنویسیدکه عدد n را از ورودی بگیرد و در خروجی مثلث متساوی الساقین رسم کند که ارتفاع آن اعداد 1 تاn باشد
(۲۱-تير-۱۳۸۹, ۰۴:۳۶:۱۷)69مرتضی نوشته است: [ -> ]سلام اگه ممکنه،این برنامه روبرام بفرستید. برنامه بنویسیدکه عدد n را از ورودی بگیرد و در خروجی مثلث متساوی الساقین رسم کند که ارتفاع آن اعداد 1 تاn باشد
این سوالو میتونی با توجه به سوالی که توی درخواست پروژه مطرح کردی با اضافه کردن یکی دوتا دستور دیگه حل کنی.
وقتی میگه ارتفاعش مثلا چهار باشه یعنی مثلثی که چهارتا سطر داشته باشه.
پس نیاز به یک حلقه ی for داریم که مثلث با تعداد سطر یک و دو و سه و چهار را نمایش بده.
[سلام خیلی خیلی ازتون ممنونم.کمک بزرگی بهم کردین
پروژه مهم
سلام اگه کسی کد برنامه شجره نامه رو به زبان++c داره لینکشو بذاره
مرسی
(۰۸-تير-۱۳۸۸, ۱۸:۱۴:۴۳)jooni نوشته است: [ -> ]سلام بی زحمت اگه روش هورنر رو برنامه نویسی شده دارین واسه من بفرستین
با تشکر