ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قرار دادن يك فايل صوتي در وبلاگ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان سلام!
من چطوري مي تونم يك فايل صوتي (در واقع يك سي دي صوتي) را در وبلاگم قرار بدهم بطوريكه هر كس خواست آن را دانلود نمايد‌؟
يك سوال ديگه هم دارم اينكه چطوري مي تونم كاري كنم كه به محض اينكه وبلاگم لود شد آن فايل شروع به خواندن نمايد‌؟ مثل همين وبلاگ هاي پرشين بلاگ‌...

سپاسگذارم
كيما كنجكاو

فايلهاي صوتي كه بصورت تراك بر روي سي دي هاي سوتي هستند . فقط از روي سي دي صوتي اجرا ميشن و نميتوني در كامپيوتر كپي كنيد .
براي اينكار بايد از برنامه خاصي مثل jet audio ياس winamp و يا DAC-copy استفاده كنيد (من آخري رو پيشنهاد ميكنم.) اين برنامه ها فايل صوتي شما رو به فرمت هاي wav يا mp3 تبديل ميكنند كه بصورت مستقل روي هر كامپيوتري قابل اجرا هستند ..

براي قرار دادن در وب لاگ . از اونجا كه وب لاگها فضا در اختيار شما قرار نمي دهند بايد فايل مورد نظر (همون موزيكتون) رو توي سايتهايي كه براي اپ لود فضا در اختيارتون ميزارن مثل www.sharemation.com اپ لود كنيد و از توي وب لاگتون به اون فايلها لينك بديد ...

براي اينكه موقع باز شدن وب لاگتون هم آهنگ پخش بشه از اين تگ ميتونيد استفاده كنيد(در بخش هدر وب لاگ):
کد:
<bgsound src="ادرس موزيك" loop="-1">

تشكر
نبي