ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شبکه و Winsock
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
باسلام. یه سوال شبکه ای دارم.
میشه از یک کامپیوتر در شبکه IP کامپیوتر های دیگه رو پیدا کرد؟
یا IP خودشو واسه برنامه های اجرا شده روی کامپیوتر های دیگه ارسال کرد؟
برای بدست آوردن Ip افراد راهی جز اسکن نداری. یعنی باید یه رنج IP رو پینگ کنی و طبق اون IP های فعال رو بدست بیاری.

اما برای ارسال IP از طریق شبکه اونم برای یه کامپیوتر دیگه باید یکم بیشتر وقت بزاری و یه برنامه برای کامپوتر هدف بسازی _ همون برنامه سرور خودمون _ که IP کامپیوتر رو در بیاره و بعد اون رو برای برنامه کلاینت بفرسته. البته ارسال برای برنامه کلاینت فقط در مواردی که کامپیوترتون 24 ساعته به شبکه متصل باشه یا در شبکه های محلی یا Lan عملی هست و در اینترنت بهتره IP رو به یک ایمیل سند کنی.

بهت پیشنهاد می کنم از برنامه های زیادی که تو سایت در این باره وجود داره استفاده کنی.

یا حق
Di Di نوشته است:برای بدست آوردن Ip افراد راهی جز اسکن نداری. یعنی باید یه رنج IP رو پینگ کنی و طبق اون IP های فعال رو بدست بیاری.

اما برای ارسال IP از طریق شبکه اونم برای یه کامپیوتر دیگه باید یکم بیشتر وقت بزاری و یه برنامه برای کامپوتر هدف بسازی _ همون برنامه سرور خودمون _ که IP کامپیوتر رو در بیاره و بعد اون رو برای برنامه کلاینت بفرسته. البته ارسال برای برنامه کلاینت فقط در مواردی که کامپیوترتون 24 ساعته به شبکه متصل باشه یا در شبکه های محلی یا Lan عملی هست و در اینترنت بهتره IP رو به یک ایمیل سند کنی.

بهت پیشنهاد می کنم از برنامه های زیادی که تو سایت در این باره وجود داره استفاده کنی.

یا حق
ممنون ولی چند تا مشکل هست.
اولا میشه روش پینگ کردن رو بگی یا یه نمونه برنامه معرفی کنی؟
دوما توی سایت برنامه ای که تونه کاری رو که من بخوام بکنه نیست. همه شون IP رو دستس میگیرند.
من هم میخوام یه چیزی مثل برنامه چت بنویسم ولی بدون گرفتن IP
نقل قول: من هم میخوام یه چیزی مثل برنامه چت بنویسم ولی بدون گرفتن IP
به همین سادگی که نمیشه شما باید یه سرور تو وب داشته باشی و هر کسی که میخاد با برنامه شما چت کنه باید تو سرور شما نام کاربری داشته باشه و زمان استفاده هم(قبل از چت) باید کاربر با نام کاربری خودش در سرور شما لوگین کرده باشه که آیپیش وارد سرور بشه و از این طریقه که شما میتونی با داشتن نام کاربری بجای آیپی یک ارتباطیرو ایجاد کنی
فهمیدی چی گفتم Confused
عزیز من.من میخوام چهار تا پیغام بفرستم به یه کامپیوتر دیگه توی یه "شبکه محلی". فکر نکنم اینهمه دردسر داشته باشه.
سلام.
شما باید آیپی طرف رو داشته باشی. بعد با کنترل winsock این کار به راحتی عملیه.
خب من بدون دونستن آیپی رو میخوام
سلام.
بدون دونستن آیپی که نمیشه.
مثل این میمونه بگی میخوام برم خونه فلانی بدون اینکه آدرسشو داشته باشم.
خب تقریبا تمامی برنامه های تحت شبکه بدون گرفتن آیپی هم دیگه رو توی شبکه پیدا میکنند. مثل نرم افزارهای معلم و دانش آموز
سلام.
اونا هم اسکن میکنن و آیپی های ولید رو پیدا میکنن و در نهایت برای ارتباط از آیپی استفاده میکنن.
جناب ...AjlAjl این طور که من از حرفهاتون فهمیدم ظاهرا شما می خوای یه برنامه مثل یاهو درست کنید که به راحتی بتونه متصل بشه و پیغام های شما رو در شبکه منتقل کنه.

اگر در اینترنت بخواهید یه شبه یاهو مسنجر درست کنید همون طور که دوستان اشاره کردن احتیاج به وب سرور و... دارید البته اگر این طور نبود که دیگه کسی منت یاهو رو نمی کشید و هرکس واسه خودش یه مسنجر می ساخت!! ولی این به معنای بن بست نیست و هنوز هم راهی هست تا شما صاحب مسنجر اختصاصی خودتون بشین.
کافیه شما به خود سرور مسنجر متصل بشید و از امکانات سرور استفاده کنید ولی این بار اطلاعات به جای ترجمه به وسیله مسنجر به وسیله برنامه شما ترجمه و یا ارسال می شه. با این روش شما مسنجری دارید که نه تنها کاملا به سلیقه شماست بلکه به دلیل ناتوانی اکثر پسورد سندرها در بدست آوردن رمز عبور آی دی شما در این جور برنامه ها و نیز غیر فعال شدن بیشتر بوترها ( چون این بوتر ها با استفاده از باگ های یاهو بوت می کنند) برنامه شما از امنیت به مراتب بالاتری نسبت به یاهو مسنجر برخوردار هست.
برای نوشتن این برنامه می تونین به سادگی از دستورات یا حتی کامپوننتهای خود برنامه مسنجر( در اینجا یاهو مسنجر) در برنامتون استفاده کنید. در مرحله بعدی می تونید به اون کدهای اتصال به مسنجر های دیگه ای غیر از یاهو مثل MSN رو هم بدید که در این صورت یه برنامه دارید با چندین قابلیت که تازه همه اینها به ابتکار و سلیقه شماست و خود به خود امنیتی بالاتر از برنامه های مسنجر مرسوم داره! نیر چنین برنامه هایی هم خیلی زیاده که معروفترینش همون یاهو تونل خودمونه.

اما در مورد شبکه های محلی
اگه بخوای تو یه شبکه محلی اطلاعات رو بین دو کامپیوتر رد و بدل کنی، باید برنامه ای بنویسی که پورتی خاص بر روی کامپیوتر رو باز کنه و در کامپیوتر دیگه با اسکن کردن رنج آی پی( چون شبکه محلی هست احتیاج به اسکن زیادی نیست و فقط کافیه نهایتا سه عدد آخر آی پی خودت رو عوض کنی که تعدادش خیلی کم می شه ) پورت باز رو روی سیستم هدف شناسایی کنی و بعدش اطلاعات سوئیچ رو ارسال کنی تا برنامه ای که روی سیستم هدف در حال اجراست و منتظر دریافت اطلاعات سوئیچ هست، با دریافت اون ( اطلاعات سوئیچ شامل آدرس آی پی و نام کاربر و کد رمزی مبنی بر شروع ارسال اطلاعات ) شروع به ترجمه اطلاعات کنه و سپس اطلاعاتی که کاربر در کامپیوتر هدف ارسال می کنه رو به آدرس ای پی که دریافت کرده انتقال بده.

البته این روش خیلی ساده است و فقط در یک ارتباط دونفره قابل اجراست. برای برقرای ارتباط بین بیش از دو کامپیوتر به صورت کنفرانس باید با گسترش همین روش یک کامپیوتر رو به عنوان سرور یا ترمینال انتخاب کنید و اطلاعات بقیه کامپیوتر ها با یک دست واسطه اول به کامپیوتر سرور و سپس به کامپیوتر هدف ارسال کنید و پاسخها نیز به همین صورت و سرور باید تصمیم بگیره که اطلاعات رو فقط به همون کامپیوتر هدف ارسال کنه یا به صورت عمومی در نظر بگیره و برای همه ارسال کنه.

البته فکر نمی کنم توضیح بیشتر از این ضروری باشه ولی اگه بخوای می تونی برای تمرین از بنامه های سایت حتی بوتر ها هم استفاده کنی....

یا حق
صفحه‌ها: 1 2