۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۱۴:۱۵:۵۱
صفحهها: 1 2
۲۳-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۱۸:۳۰:۳۰
روی پوشه راست کلیک کنید گزینه Properties رو بزنید ببینید که فایل فولدر هست یا Application اگر Application هست که سیستم شما ویروسیه !
این ویروس رو Nod32 میشناسه .
این ویروس رو Nod32 میشناسه .
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۱۸:۵۶:۵۴
وقتی داره میگه فایل داخل پوشه یعنی رفته تو پوشه !
پس سیستمش ویروسی نیست
پس سیستمش ویروسی نیست
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۱۹:۳۸:۰۰
aminsotudeh نوشته است:کامپیوتر من در copyکردن مشکل دارهخوب شما هم بیشتر توضیح بدی که موقعی که میخوای کپی کنی چه اتفاقی میافته
فایل های داخل پوشه رو کپی نمیکنه
یعنی ویروسیه؟
که کپی نمیکنه .
یعنی اگه پیغامی میده پیغامشو بگو یا اینکه سیستمت هنگ میکنه یا .....؟
۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۰۰:۲۱:۳۱
veyskarami نوشته است:وقتی داره میگه فایل داخل پوشه یعنی رفته تو پوشه !این ویروس فولدر اصلی رو مخفی می کنه و بعد یه فایل EXE با نام و آیکون اون پوشه میسازه و هر وقت که اجراش کنی هم فولدر مخفی شده باز میشه و هم ویروس اجرا میشه .
پس سیستمش ویروسی نیست
دانلود ویروس
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۶, ۱۹:۵۳:۳۹
من قبل از اینکه به سایت شما سر بزنم nod32 رو نصب کرده بودم
ولی این ویروس رو نمیشناخت
update کردم
باز هم نشد
اون ویروسی که شما اشاره کردید به محض ورود به پوشه ،یک پوشه ی new folder میسازه
در ضمن نوع پوشه application است
و در ذمن مشکلات دیگری هم برای windows به وجود اومده
1-وقتی میخام با ماوس فایل ها رو با هم انتخاب کنم،اگر تعدادی از فایل ها در کادر نباشن،با پایین اوردن ماوس ، فایل های پایینتر رو نمیتونه انتخاب کنه
2-وقتیب که میخام یه فایل رو بیارم تو یه برنامه، فقط اگه فایل در صفحه ی اول درایوها باشه میتونم open کنم در غیر اینصورت یا پوشه ها رو نشون نمیده یا اگه نشون بده نمیشه رفت توش فایل رو انتخاب کرد
در ضمن any file هم گاهی اوقات جواب نمیده
ok?
ولی این ویروس رو نمیشناخت
update کردم
باز هم نشد
اون ویروسی که شما اشاره کردید به محض ورود به پوشه ،یک پوشه ی new folder میسازه
در ضمن نوع پوشه application است
و در ذمن مشکلات دیگری هم برای windows به وجود اومده
1-وقتی میخام با ماوس فایل ها رو با هم انتخاب کنم،اگر تعدادی از فایل ها در کادر نباشن،با پایین اوردن ماوس ، فایل های پایینتر رو نمیتونه انتخاب کنه
2-وقتیب که میخام یه فایل رو بیارم تو یه برنامه، فقط اگه فایل در صفحه ی اول درایوها باشه میتونم open کنم در غیر اینصورت یا پوشه ها رو نشون نمیده یا اگه نشون بده نمیشه رفت توش فایل رو انتخاب کرد
در ضمن any file هم گاهی اوقات جواب نمیده
ok?
۱۰-مرداد-۱۳۸۶, ۰۰:۰۸:۵۹
شما بهتره اول یه نگاهی به propertiseshبندازی ببینی فولدره یا یه application با iconفولدره بعد برو تو پو شه windowsببین برنامه ای به اسم windowsexplorer.exe اگه بود ویروس newfolderگرفتین اگه چنین چیزی نبود پس ویروس نیست
node32این ویروسو میشناسه اگه نشناخت میتونی از antiهایی که بچه ها نوشتن استفاده کنی
از کارهای دیگه این ویروس اینه که نمیگزاره تسکمنجر رو باز کنی و اگه بخواهی msconfig قسمت startupرو باز کنی فکر کنم com رو ریست میکنه
node32این ویروسو میشناسه اگه نشناخت میتونی از antiهایی که بچه ها نوشتن استفاده کنی
از کارهای دیگه این ویروس اینه که نمیگزاره تسکمنجر رو باز کنی و اگه بخواهی msconfig قسمت startupرو باز کنی فکر کنم com رو ریست میکنه
۱۶-مرداد-۱۳۸۶, ۰۰:۳۲:۱۳
c:\Windows\System32\XCopy.exe
آگر نبود کپی تعطیل
میتونی از تو پوشه I386 تو سی دی ویندوز پیداش کنی و اگر بلد باشی بازش کنی و تو سیستم 32 انتقالش بدی (البته با برنامه ! چون کپی نمیتونی بکنی)
آگر نبود کپی تعطیل
میتونی از تو پوشه I386 تو سی دی ویندوز پیداش کنی و اگر بلد باشی بازش کنی و تو سیستم 32 انتقالش بدی (البته با برنامه ! چون کپی نمیتونی بکنی)
۲۸-مرداد-۱۳۸۶, ۲۱:۵۰:۱۵
اون xcopy كه ماله كپي توي داس هست !
۲۹-مرداد-۱۳۸۶, ۰۳:۵۳:۰۳
سلام.
حسین درست میگه اون ماله داسه. ربطی به کپی ویندوز نداره.
حسین درست میگه اون ماله داسه. ربطی به کپی ویندوز نداره.
۰۴-شهریور-۱۳۸۶, ۱۳:۴۰:۲۳
nod32 دو ماه پيش تصميم گرفت ويروس رو بشناسه.
و همه ي ويروسها رو ريخت بيرون.
بعد از اون ديگه هيچ ويروسي پيدا نكرده!
الان كامپيوتر پر از ويروسه و nod32 هم تصميم نگرفته ويروس بكشه!
و همه ي ويروسها رو ريخت بيرون.
بعد از اون ديگه هيچ ويروسي پيدا نكرده!
الان كامپيوتر پر از ويروسه و nod32 هم تصميم نگرفته ويروس بكشه!
صفحهها: 1 2