ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ايران ويج هك شد؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه ي دوستان.... يه نيم ساعت پيش كه اومدم به سايت سر بزنم ديدم هك شدهSad
علت چي بود؟؟؟Amaze
ارهSad
منم یه چیزایی دیدم Angry گفتم تاپیک ندم شاید توهمه
نوشته بود ایران ویج توسط ویرانگر هک شده یعنی چی ؟
جریان چی بود
تایتل بعض قسمتا هم عوض شده بود
بعده نیم ساعت تغییرات قبلی درست شد یه سری دیگه تغییر کرد
بگید ببینم جریان چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟
HoseinVig نوشته است:ارهSad
منم یه چیزایی دیدم Angry گفتم تاپیک ندم شاید توهمه
نوشته بود ایران ویج توسط ویرانگر هک شده یعنی چی ؟
جریان چی بود
تایتل بعض قسمتا هم عوض شده بود
بعده نیم ساعت تغییرات قبلی درست شد یه سری دیگه تغییر کرد
بگید ببینم جریان چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟

اتفاقا منم اون موقع اومدم،براي قسمت هك زده بود محل .... ، زده بود يه تكست رو بخونين، من كه خوندم آدرس يه 7-8 تا پست از اين قسمت كه پست هاش از نظر علمي كم بودن يا به هك ربطي نداشتن گذاشته بود، بعد از 2-3 دقيقه پاك كرد تكست رو
شما ديدين؟؟؟Sad
ادمين كل چرا هك شد؟؟ مشكل چي بود؟؟Amaze
هه
نمي دونم الان بايد چي بگم
همون هيچي نگم بهتره
قضیه چیه من تا دیروز که مشکلی ندیدم در ضمن سایت از دیروز(بعد از ظهر) مشکل پهنای باند خورد و تازه امروز دوباره بعد کلی التماس باز شد (حدود ساعت 10صبح) و الانم هیچ مشکلی نمیبینم تو سایت باشه میشه اگه کسی نمیخواد اینجا توضیح بده حداقل یه PM بزنه به من کامل بگه چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واااااا
چرا سايت اينطوري شده؟؟؟؟
upgrade شد به آخرین ورژن موجود تا این جوجه هکر های بیکار دست از سرمون بر دارن
سلام.
ویرانگر اسم یکی از گروه های هک ایرانیه. پس تونستن سایت رو هک کنن و مدیران سایت اومدن مشکل رو رفع کردن.
خب بازهم سر و کله استفاده کننده های Exploit های حاضر و آماده پیدا شد !! بعد میگن ایرانی چرا هیچی نمیشه ! همینه ! فقط میخواستن اینجا رو بهم بریزن وگرنه هدفی بیش از این ندارند !
فکر کنم خوب باشه که یک اعلامیه چاپ کنیم واسشون بزنیم سر در سایت تا کله قند تو دلشون آب بشه !!
Mamad2003 نوشته است:خب بازهم سر و کله استفاده کننده های Exploit های حاضر و آماده پیدا شد !! بعد میگن ایرانی چرا هیچی نمیشه ! همینه ! فقط میخواستن اینجا رو بهم بریزن وگرنه هدفی بیش از این ندارند !
فکر کنم خوب باشه که یک اعلامیه چاپ کنیم واسشون بزنیم سر در سایت تا کله قند تو دلشون آب بشه !!

ببخشيد من دخالت مي كنم ولي اصلا از اين حرف بعضي ها كه مي گن.....
آقا شما ببينم مگه از اين فروم استفاده نمي كني و هي پست نمي دي؟؟يا مثلا از ياهو مسنجر يا ... استفاده نمي كني؟؟ خوب اينا رو فكر نكنم شما نوشته باشي چون آمادست يا اگه مي گي چه ربطي داشت خواهشن من يه سايت مي دم برو هرچي اكسپلويت آماده هست روش تست كن ببين مي توني هك كنيAmaze
من خودم كه چيزه كمي از هك مي دونم يه بار خواستم يه آيدي يه نفر رو هك كنم اونم با تروجان1 ماه طول كشيدClapHappyConfused
هرچي بوتر نيست كه آيدي رو بدي واست بوت كنهShy