ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اینجا هک شده ؟!!!!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
/ Hacked By Kouros / اين فورم توسط تيم امنيتي ويرانگر هك شد

من فکر کردم خودتون قالب رو عوض کردید اما ظاهرا کار یه بیگانست !!!!!

قضیه چیه ؟!!!!!!!
آقا این قالب رو کی عوض کرد ؟؟؟
قالب رو عوض نکردیم سایت رو لطف کردن هک کردن درستش کردیم ادمین رو هم عوض کردیم بازم لطف کردن هک کردن کل فروم رو upgrade کردم به اخرین نسخه موجود امید وارم دیگه مشکلی پیش نیاد قالب هم رفت رو پیش فرض خودش که یکم تغییر دادم فعلا قابله تحمل بشه
پس قضی ایه که یکی از بروبچ توی یه تاپیک دیگه در مورد ضعف امنیتی فروم میگفت راست بود.
هر چی گفتیم مشکلش چیه که چیزی نگفت باز خوبه یه همتی شد update کنیم
خدا رو شکر که چیزی حذف نشد.
بابا دست از سر این Mybb بردارید !
نسخه PHPbb Rc1 هم 2 می اومد اگه بشه دیتابیس رو تبدیل کرد که خیلی خوب میشه PHPBB جدید خیلی عالی و امن هستش .
lucifer67 نوشته است:بابا دست از سر این Mybb بردارید !
نسخه PHPbb Rc1 هم 2 می اومد اگه بشه دیتابیس رو تبدیل کرد که خیلی خوب میشه PHPBB جدید خیلی عالی و امن هستش .

نسخه قبلی phpBB بود که فکر کنم به دلیل استفاده بسیار زیاد از cpu و فشار از سمت سرور ناچار به MyBB سوئیچ صورت گرفت.
phpbb فکر نکنم خیلی خوب باشه این نسخه جدید به نظر می یاد خیلی از مشکلات قبلی رو نداره به نظر می یاد هم به روز رسانیشون خوبه (تو این مدت 10 - 20 تا ورژن بیرون داده بودند) هم امکانات جالبی داره از vb که این همه براش سرو دست می شکنن چیز زیادی کم نداره
تنبلی از من بوده که update نکردم بیشتر چون دیدم با utf-8 مشکل داره گفتم شاید بعد از update به هم بریزه حجم سایت هم که ماشاله یه بک آپ و بر گردوندنش پدز ادم رو در می یاره با این timeout هایی که سرور می ده
فعلا که به نظر می یاد سوسک شد این هکر جونمون (راستی اون هکر قبلیه بود ha60.com رو هک کرده بود نسبتا گرفتیمش چون تهرانی بود پرونده رو فرستادن تهران تو اون تاپیک خودش توضیح می دم اطلاعاتتون زیاد شده )
حالا این کورس خان هدفش از هک کردن ایران ویج چی بوده ؟
میخاسته چیرو ثابت کنه ؟
خورده حساب داشتین باهاش ؟
1- می خواسته خودش رو نشون بده .
2- می خواسته ضعف امنیتی رو به ما نشون بده .
3- عقده داشته .
4- از این که ایرانویج در سراشیبی قرار گرفته ناراحت بوده .
5- حوصله اش سر رفته بوده .
6-خیال می کرده اگه ایرانویج رو هک کنه خیلی کار مهمی کرده .
صفحه‌ها: 1 2 3