سلام . من علاقه زیادی به برنامه نویسی دارم . حدود چهار سال پیش برای اولین بار در هنرستان با برنامه نویسی آشنا شدم . (Qbasic) . وبعد از آن با زبان پاسکال و وی بی 6 . الان هم در دانشگاه دارم turbo c میخونم اما من دوست دارم به صورت کاملا حرفه ای برنامه نویسی کنم و برنامه های کارا و قابل استفاده بنویسم . الان به مشکل برخورد کردم و شرمنده دوستان عزیز شدم . نمیدونم باید چه کار کنم یا حداقل با چه زبونی کار کنم . با توجه به تعدد زبان های برنامه نویسی از زبان های سطح پایین تا سطح بسیار بالا و بازار برنامه نویسی در ایران سردرگم شدم . یه روز میگم میرم vb میخونم یه روز دیگه net . یه روز سی شارپ و ......... با یکی از استادام توی دانشگاه صحبت کردم گفت که از vb شروع کن . ولی به نظر خودم زبان های خانواده C خیلی بهتره . دوست دارم برنامه هایی بنویسم که هم حرفه ای باشه البته با یک زبان حرفه ای و هم بازار کار داشته باشه چون من در رشته نرم افزار تحصیل میکنم و تصمیم دارم که شغل آینده خودم رو از الان انتخاب کنم . اگه کسی که مشکل من رو داشته و الان میتونه منو راهنمایی کنه به من کمک کنه خیلی ممنون میشم.
دوست عزیز برنامه نویسی مثل نوشتن داستان و رومان می مونه. این همه آدم به زبانهای مختلف واقف هستند ولی همشون که نویسنده نیستن. اما همون تعدادی که نویسنده هستن و داستانها و آثار خوبی رو ارائه می دن، آثارشون بلافاصله به زبانهای دیگه ترجمه می شه تا بقیه هم از اون استفاده کنن. به عبارت دیگه مهم خلق یه اثر و مهارت نویسندگی هست وگرنه تبدیل لغات یه زبان به لغات و جملات یه زبان دیگه کار سختی نیست.
برنامه نویسی کد نویسی نیست بلکه تبدیل و تقسیم یک کار بزرگ به قسمتهای کوچکتر و برقراری نظمی منطقی بین اونهاست تا در نهایت اون کار بزرگ انجام بشه. حالا اگه کسی این رو به خوبی بلد باشه دیگه براش فرق چندانی نداره که به چه زبانی برنامه می نویسه.
در عین حال اگر شخصی بتونه برنامه نویسی رو در یک زبان به خوبی یاد بگیره و برنامه نویس بشه دیگه یاد گرفتن دیگر زبانها کار بسیار آسونی براش می شه به نحوی که به قول سایت برنامه نویس آدم به حدی می رسه که می تونه هر زبانی رو طی یک هفته فرا بگیره .
همون طوري كه DiDi جان گفتن برنامه نويسي به نوع زبان اون بستگي نداره برنامه نويسي به الگوريتم و كارايي اون بستگي داره ، الگوريتم تويه همه زبان هاي برنامه نويسي يكي هست و اون مغز خود آدمه كه اونو طراحي مي كنه و بعد براي اجرايي كردنش از امكانات اون زبان استفاده مي كنه ، اگرم بعد ها بخواي برنامه هايي بدي بيرون كسي نگاه نمي كنه كه برنامه تو با چي نوشته شده بلكه كارايي و نحوه عملكرد اون رو مي بينه ، به نظر من با يك زبان برنامه نويسي كار كن و فقط و فقط زماني زبان برنامه نويسي خودت رو عوض كن كه اون زبان برنامه نويسي قبلي نتونه امكانات لازم رو براي الگوريتمت محيا كنه .
سلام . ضمن تشکر از didi و siamak عزیز از قرار معلوم تنها چیزی که در برنامه نویسی مهمه نحوه تحلیل برنامه و روش های نوشتن یک برنامه است که از فکر خود انسان به وجود میاد . سوال من اینه که اگه یه نفر بخواد برنامه نویسی حرفه ای رو شروع کنه در اولین قدم نیاز به چی داره ؟ به نظر شما یاد گرفتن اصول و روش های برنامه نویسی میتونه گزینه خوبی باشه تا اینکه اول آدم بره سراغ یه زبان برنامه نویسی بدون اینکه چیزی از روشهای حل یک مساله بدونه بخواد برنامه نویسی رو شروع کنه ؟ من خودم تا حالا با سه چهار تا زبان آشنایی پیدا کردم اتفاقا برنامه نویسی هم میکنم ولی دوست دارم یه استارت قوی بزنم که وقتی دارم یه برنامه رو مینویسم مشکلی از لحاظ طراحی الگوریتم و تحلیل سوالات مساله نداشته باشم . دوست دارم برنامه هایی بنویسم که کارایی داشته باشه . قابل استفاده برای خودم و دیگران باشه . اگه ممکنه منو راهنمایی کنید . ممنونم
روان بودن و ساده گی VB باعث لذت بردن از برنامه نویسی می شه در صورتی که امکانات و قدرتی که اسمبلی به شما می ده وحشتناکه به طوری که آدم هوس می کنه ویروسی بنویسه که مادربورد رو خراب کنه ولی اصلا نمی شه گفت ساده است!!
خوب شاید منطقی باشه اگه بگیم چون وی بی امکاناتش کمتره پس برنامه های ضعیفتری میشه باهاش نوشت و برای نوشتن برنامه های قدرتمند تر ( مثل یه ویروس خیلی مخرب) حتما باید از برنامه های قوی تری اسفتاده بشه. اما اگه یه لیستی از مخربترین ویروسهای چند سال گذشته رو تهیه کنید می بینید که تقریبا تمام اونها با VB.Net نوشته شدن!!!
من اگه جای شما بودم بین Vb و Delphi یکی رو به عنوان تنها زبانی که می خوام چند سال آینده رو باهاش برنامه نویسی کنم انتخاب می کردم و تمام تمرکزم رو روی یادگیری نحوه برنامه نویسی می کردم.
vb رو انتخاب کن خلاص .
اما فقط یه چیز . تمرین . تمرین . تمرین .
کلاسیک هم کار نکن . که آینده نداری .
ممنونم از راهنمایی همه دوستان ... موفق باشید.