ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آلوده کردن فایل های غیر اجرایی (EXE نباشه)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
بابا این مثله مهم نیست که با چه برنامه ای میشه این کار رو کرد
مهم اینکه ببینیم اصلا میشه یا نه !
نظر من که این قضیه رو دیدم اینکه میشه !
حالا این نظر منه باید یک جوری ثابتش کنم دیگه ؟
مشکل اینجاست که چطوری ثابت کنیم که میشه exe رو با مثلا mp3 مخلوط کرد
البته نمونه هست که با فایل PIF مخلوط شده !
اما چون ویروسه اصلا ترجیه نمیکم که بخام ثابتش کنم
الان رفتم و اون کاری که Di Di گفته بود رو انجام دادم(Insert کردن فایل exe تو Wordpad)
چند تا مشکل اساسی داشت:
پسوند فایل باید حتماً rtf باشه، چون پسوند فایل rtf هست و این پسوند برای Microsft Word (منظورم ورد آفیسه!!!) شناخته شدس، پس زمانه که دوبار کلیک می کنیم تا باز بشه، تحت Microsoft Word باز می شه و هنگامی که می خوایم فایل exe رو از توی فایل rtf اجرا کنیم 1 پیغام می ده که این فایل exe هستش و خطرناکه حسن.....!!!!!
اگه بشه به فایله فهموند که بابا وقتی روت کلیک کردن با Wordpad باز شو همه چی حله(البته می دونم که برنامه ای که فایل رو اجرا می کنه تو Registry ثبت شده و ربطی به خود فایل نداره)
راستی 1 سوالی هم برام پیش اومده بود، بعضی از این ویروس ها هستن که میان خودشون رو به هر چی که می رسن می چسبونن، حتی فایل های غیر اجرایی و زمانی که آنتی ویروس ها می گیرنشون می تونن اون ها رو Clean کنن، اگه بیند کردن به 1 فایل غیر اجرایی به هیچ درد نمی خوره و ویروس از این طریق منتقل نمی شه، پس چرا ویروسه این کار رو می کنه؟؟؟؟؟
far_222000 نوشته است:راستی 1 سوالی هم برام پیش اومده بود، بعضی از این ویروس ها هستن که میان خودشون رو به هر چی که می رسن می چسبونن، حتی فایل های غیر اجرایی و زمانی که آنتی ویروس ها می گیرنشون می تونن اون ها رو Clean کنن، اگه بیند کردن به 1 فایل غیر اجرایی به هیچ درد نمی خوره و ویروس از این طریق منتقل نمی شه، پس چرا ویروسه این کار رو می کنه؟؟؟؟؟

چون بعد از بیند شدن اون فایل exe میشه. خیلی هم راحت تکثیر میشه.

http://www.iranvig.com/modules.php?name=...e&sid=3608
نه، نه، من هم اول همین فکر رو می کردم ولی دیدم که پسوند رو همون نگه داشته!!!!
من تا حالا هر چی دیدم exe بوده. در غیر اینصورت که نمی تونن بچسبن. این همه جرو بحث (و دعوا!) بخاطر همینه دیگه. حتما اشتباه کردی. اصلا بعد بیند اون فایل اجرا میشد؟
کامپیوتر خودم این ویروسی رو که می گم گرفته بود، البته من اون موقع چک نکردم که اجرا می شه یا نه ولی مطمین هستم که خودشو به فایل هایی که exe هم نبودن می چسبوند
من که نفهمیدم! اگه می گی به فابل های غیر exe هم خودشو می چسبوند پس حتما اجراش کردی دیگه. حالا نمی دونی اون فایل اجرا می شد یا نه!
ببین استاد این اصلا ارزش بحث کردن نداره. اصلا فلسفه بیند شدن اینه که یه فایل دیگه که اطلاعات دوتا فایل رو داره اون دوتا رو اجرا کنه که در اینصورت حتما باید Exe باشه.
کی گفته برای اینکه بفهمم که خودشو به فایل های غیر اگزه چسبونده تنها راهش اجراشه؟؟؟؟
وقتی داشتم با آنتی ویروس می گرفتم، آنتی ویروس می گفت که مثلاً این عکسه هم ویروسیه و بعد Clean می کرد
باشه !
بابا مگه ویروس به .DLL نمیچسبه
برو یک خورده تو این سایت ها بگرد میبینی دیگه
اینم نمونه فقط این آنتیشه
cd\
cd \Documents and Settings\Khashayar\Start Menu\Programs\DisableStartup
del Dos.pif
cd\
cd \Documents and Settings\Khashayar\Local Settings
del lsass.exe
cd\
cd \windows\inf
del syspach.com
cd\
shutdown -r -t 5

این آنتیه ویروس Key4 هستش من 1 هفته باهاش کلنجار رفتم تا تونستم این انتی رو بنویسم البته از نوع DOS
هم به .COM چسبیده هم به .PIF
صفحه‌ها: 1 2 3 4