سلام
می خوام ببینم چه جوری می شه 1 فایل غیر اجرایی - غیر EXE - رو آلوده کرد
یعنی فایلی داشته باشیم که پسوندش مثلاً MP3 باشه و زمانی که اجرا می کنیم هم MP3 اجرا بشه هم دستورات 1 فایل EXE
در حقیقت 1 Binder می خوام که بتونه 1 فایل EXE رو به 1 MP3 بیند کنه و پسوند فایل خروجی MP3 - یا هر چیزی غیر از EXE - باشه
امیدوارم کمکم کنید
نمی شه .
اون چیزی که شما می خوای یه جک فنی هستش !
اما اگه میخوای با باز کردن یه فایل MP3 یه فایل اجرایی باز بشه . باید از طریق ریجستری .
و این شاخه تغییرات رو ایجاد کنی .
HKEY_CLASSES_ROOT
نه علی جان میشه !
من یک بار فایل MP3 رو با Notepad باز کردم
توش کد مخرب ریختم
وقتی اجراش میکردی آهنگه قرچو قورچ دار میخوند اما کد اجرا میشد
نمونه این بیند ها تو تروجان میکر Pro Agent هست
تروجان رو با هر فایلی که دوست داشته باشی و بدونه اینکه حتی تغییری تو فایل ایجاد بشه بیند میکنه
من چند تا مقاله دیدم که می گفتن از این طریق می شه:Header فایل MP3 رو تغییر بدیم و Header فایل EXE رو بذاریم جاش ولی پسوند همون MP3 باقی بمونه!!!!
اگه کسه دیگه ای هم چیزی می دونه لطف کنه بگه!
avini نوشته است:نه علی جان میشه !
توش کد مخرب ریختم
تروجان رو با هر فایلی که دوست داشته باشی و بدونه اینکه حتی تغییری تو فایل ایجاد بشه بیند میکنه
سلام.
مطمنی اشتباه نمیکنی؟
این کار امکان پذیر نیست. مدیا پلیر فقط آهنگ پخش میکنه. پخش آهنگ نمیتونه با اجرای کد همراه باشه.
اگه میشه یه نمونه از این MP3 ها بساز و بذار این جا ما هم ببینیم.
ببینید به نظر من راهی برای اجرای آهنگ و اجرای کد در کنار هم قرار نداره ... مسئله هدر هم کاری رو از پیش نمیبره چون اگر یک فایل اگزه رو با پسوند MP3 ذخیره کنیم ( دقیقا همون معنای تغییر هدر رو میده ) ویندوز اونو برای پخش به مدیا پلیر یا Winamp یا هر برنامه ای صوتی میفرسته و اون برنامه صوتی اطلاعات باینری توی اون فایل رو دیکد میکنه تا بتونه اونو به درایور کارت صدا بفرسته .... چطور میشه اینجا کدی رو اجرا کرد اونوقت ؟؟؟!!!
اگر هم تغییراتی بخواییم تو رجیستری انجام بدیم و کاری کنیم که یک فایل با پسوند MP3 اجرا بشه خب اولش یک برنامه exe یا فایل reg باید رجیستری رو تغییر بده و بعد فایل ما با پسوند MP3 رو اجرا کنیم . در اینجا کار ما میشه دو مرحله در صورتیکه این فقط باید در 1 مرجله انجام بشه !!
avini نوشته است:نه علی جان میشه !
توش کد مخرب ریختم
تروجان میکر فقط آیکون یه فایل اجرایی رو به یه فایل MP3 تغییر میده .
این مدیا پلیرت رو هم بده به ما باهاش یه فتوشاپ گوش کنیم .
تروجان میکر فقط آیکون یه فایل اجرایی رو به یه فایل MP3 تغییر میده .
این مدیا پلیرت رو هم بده به ما باهاش یه فتوشاپ گوش کنیم .
[/quote]
بیا Winshop دارم بهت بدم
فعلا این برنامه رو بگیرید تا بفهمید من چی میگم
http://dambala-dimbool.persiangig.com/Pro%20Agent.zip
تو قسمت بیند یه فایل MP3 رو انتخاب کنید !
آیکونش هم که میتونید هر چی خواستید بزارید
بعد اجراش کنید
Bind کردن که یه مسئله جداست ! شما به قسمت server extension یه نگاه بنداز ! ببین پسوند MP3 میبینی ؟؟؟! پسوند فایل سرور باید یه مدل پسوند اجرایی باشه .... ما حرفمون اینه که چطور پسوند مثلا MP3 باشه !
?
یادم نمیاد اما دیدم !
قبلا خودمم دونباله این جور چرتو پرت ها بودم
میشه MP3 هم کرد
avini نوشته است:?
یادم نمیاد اما دیدم !
قبلا خودمم دونباله این جور چرتو پرت ها بودم
میشه MP3 هم کرد
سلام.
مطمن باش اشتباه میکنی.
حتما آیکون فایل mp3 بوده فکر کردی پسوندشم mp3 هست. وگرنه با اجرای mp3 محاله کد اجرا شه. اون جوری دیگه ما غم نداشتیم.