ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اضافه کردن OCX و Dll در Runtime
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت تمام اساتید ارجمند ویبی
سوال من اینه که چطور میشه توی برنامه و در زمان اجرا یه کنترل (OCX) یا یه منبع (DLL) رو به پروژه مون اضافه کنیم و ازشون استفاده کنیم.

ممنون از همگی
سلام
اگه منظورتو درست متوجه شده باشم خوب ميتوني اون فايل هاي OCX و يا DLL رو توي ريسورس برنامه بزاري بعدش visible فورمتو false كن و اون فايل ها رو از ريسورس خارج كن و توي system32 كبي كن بعدش فرمتو ظاهر كن
موفق باشي
(البته بنهان و ظاهر كردن فرم مستحبه)
دوست من فایلهای OCX داری خواص جدشون یا همون OLE هستند یعنی باید قبل از کامپایل به برنامه لینک بشن !
در ثانی شما توی ویژوال بیسک فقط یک حالت استفاده از فایلهای DLL دارید و اونهم دقیقا همون حالت داینامیک هست که شما منظورتونه فقط چون ویژوال بیسیک همه کارها رو پشت صحنه انجام میده شما متوجه نمیشید !
تمام توابعی که بصورت API ( چه توابع خود ویندوز چه توابع غیره ) تعریف میکنید در زمان اجرا به برنامه لینک میشن ، کلا توی وی بی راهی برای لینک کردن DLL در زمان کامپایل یا همون حالت استاتیک وجود نداره .
فقط شما کافیه فایل DLL رو توی پوشه سیستم یا برنامه کپی کنی و توابعی رو که میخوای استفاده کنی Declare کنی دقیقا مثل API ها بعد توابع رو توی برنامه صدا بزنی . خود وی بی بقیه کارها رو انجام میده !
یعنی میخوای بگی OCX رو نمیشه گذاشت توی ریسورس و استفاده کرد ؟
چرا میشه البته 2 مرحله در پیش خواهی داشت :
1- اول باید کنترل اکتیوایکس رو رجیستر کنی چون بالاخره یک کنترل COM هست .
2- باید کنترل اکتیوایکس رو در زمان اجرا به فرم اضافه کنی ( این دومی رو خودم امتحان نکردم )
من فکر کنم منظورم رو کامل نفهمیدید.
من میخوام محیطی مثل ویژوال بیسیک بسازم که توی اون بشه ocx و dll رو به عنوان منابع اضافه و از اونا استفاده کرد.
حالا بگید یه چنین چیزی امکان داره یا نه؟