با سلام خدمت تمام اساتید ارجمند ویبی
سوال من اینه که چطور میشه توی برنامه و در زمان اجرا یه کنترل (OCX) یا یه منبع (DLL) رو به پروژه مون اضافه کنیم و ازشون استفاده کنیم.
ممنون از همگی
سلام
اگه منظورتو درست متوجه شده باشم خوب ميتوني اون فايل هاي OCX و يا DLL رو توي ريسورس برنامه بزاري بعدش visible فورمتو false كن و اون فايل ها رو از ريسورس خارج كن و توي system32 كبي كن بعدش فرمتو ظاهر كن
موفق باشي
(البته بنهان و ظاهر كردن فرم مستحبه)
دوست من فایلهای OCX داری خواص جدشون یا همون OLE هستند یعنی باید قبل از کامپایل به برنامه لینک بشن !
در ثانی شما توی ویژوال بیسک فقط یک حالت استفاده از فایلهای DLL دارید و اونهم دقیقا همون حالت داینامیک هست که شما منظورتونه فقط چون ویژوال بیسیک همه کارها رو پشت صحنه انجام میده شما متوجه نمیشید !
تمام توابعی که بصورت API ( چه توابع خود ویندوز چه توابع غیره ) تعریف میکنید در زمان اجرا به برنامه لینک میشن ، کلا توی وی بی راهی برای لینک کردن DLL در زمان کامپایل یا همون حالت استاتیک وجود نداره .
فقط شما کافیه فایل DLL رو توی پوشه سیستم یا برنامه کپی کنی و توابعی رو که میخوای استفاده کنی Declare کنی دقیقا مثل API ها بعد توابع رو توی برنامه صدا بزنی . خود وی بی بقیه کارها رو انجام میده !
یعنی میخوای بگی OCX رو نمیشه گذاشت توی ریسورس و استفاده کرد ؟
چرا میشه البته 2 مرحله در پیش خواهی داشت :
1- اول باید کنترل اکتیوایکس رو رجیستر کنی چون بالاخره یک کنترل COM هست .
2- باید کنترل اکتیوایکس رو در زمان اجرا به فرم اضافه کنی ( این دومی رو خودم امتحان نکردم )
من فکر کنم منظورم رو کامل نفهمیدید.
من میخوام محیطی مثل ویژوال بیسیک بسازم که توی اون بشه ocx و dll رو به عنوان منابع اضافه و از اونا استفاده کرد.
حالا بگید یه چنین چیزی امکان داره یا نه؟